Ajula Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 naprawdę piękna z niej sunia a szczeniak jak to szczeniak - słodziak :loveu: Quote
martaipieski Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 nic tylko się zakochać, ale z głową;) Quote
martaipieski Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 http://imageshack.us/g/402/dsc06869a.jpg/ Nowe Fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
jofracy Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Ten maluch jest tak słodki, że aż do zjedzenia... Wymiziaj je od ciotki ze Śląska :) Quote
Hala Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 ale tłuśta kluseczka. :d eehhh kurcze........ ja nie mogę wziąść szczeniaka. Quote
caromina Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Witajcie Marto jestem juz w domu, instytucje powiadomione, proszę Cie o Twój nr telefonu (na maila, bo skrzynka zapchana) Quote
martaipieski Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 moj tel 668432511 Dziekuje. a Sziwa z pewnością była psem domowym, wczoraj z małym cały dzień przespala w kuchni bo na dworze było bardzo duszno a w domu o wiele chlodniej. Dziś po kilku prośbach Sziwa podała łapke, sprawia wrażenie jakby ktos kiedys uczył ją komend ale od dawna ich nie słyszała i zapomniała. Lubi jazdę samochodem, jest grzeczna, radościa reaguje na smycz, daje łape chyba wie co znaczy leżeć i zostań. Mam podejrzenia że miał ja pewien rozmnażacz i kłusownik który co rusz ma nowe psy, pewnie pozbył sie jej gdy była mu niepotrzebna(ale dowodów nie mam) facet słynie też z tego że kradnie psy, może ukradł Sziwe komuś może ktoś jej szukał:( Quote
martaipieski Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Doszły wpłaty od Hala 30zł Ajula 20zł Małgorzata M. z Inowrocławia 50zł Dziękujemy!!!! Dziękuje również mojej znajomej Elizie która również pomaga nam w utrzymaniu Sziwy i malca Quote
caromina Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Ciocia Marta, a telefon w ogóle odbierasz?:) Quote
martaipieski Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Ciocia Marta była dzisiaj bardzo bardzo zarobiona :D:) miedzy innymi wykąpałam Sziwe i wyglada teraz jak z wystawy :D sierść miła w dotyku, a kolorki jaśniejsze. Sziwa potrafi siad, daj łapę leżeć i rozdaje buziaki. Quote
farmerka63 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Ciociu Marto - no to dowody rzeczowe prosim ;) Quote
Hala Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Prosimy foteczki ślicznej laseczki... :diabloti: Quote
martaipieski Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 jutro pstrykne jej fotki:) dzisiaj i tak ma na mnie focha że ją kąpałam i czesałam:) mam nadzieje że na zdjęciach bedzie widać różnice, sierść wyglada na zdrowszą jest czysciutka i jaśniejsza, puchata i miła w dotyku:) a mały hihihi zaczyna szczekać i powarkuje podgryza mi palce bo rosną mu ząbki i zaczyna merdać ogonkiem i się bawić, robi też juz pierwsze kroki ale doopka mu leci na boki jeszcze:) ale nie myślcie sobie że on taki słodki bo maruda z niego hihihi rano trzeba wyjąć go z budy bo mu tam za ciepło więc kłade im w cieniu kocyk ale na kocyku on też marudzi i chce leżeć z mamą na gołej ziemi:( a ja panikuje żeby sie nie podziebił????? nie znam się na szczeniolach Quote
Hala Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Chyba przez kilka minutek to mu się by nic nie stało. Przecież szczenięta nie wychowują się na kocykach tylko w naturalnych warunkach.... na trawie czasem łażąc. Quote
martaipieski Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 No jak było bardzo gorąco i duszno to pozwalałam mu lerzeć na ziemi, ale i tak panikowałam, teraz sie ochłodziło i przed chwilka zaniosłam go do kojca bo od rana z Sziwą spali w kuchni:) a moje dziewczynki biedne kisiły sie w pokoju na dwór wychodziłam na zmiane raz z moimi raz z Sziwa:) Quote
martaipieski Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 http://imageshack.us/g/801/dsc07075mq.jpg/ dzisiejsze fotki Quote
Hala Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Rzeczywiscie Sziwa wygląda lepiej. No ale klusek jest rewelacyjny!! Quote
martaipieski Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Sziwie wstawiliśmy do kojca nową bude, tamta była stara i w nie najlepszym stanie. Z kolei ta którą ma teraz najpiękniejsza nie jest i troszkę za duża hihihi ale przynajmniej Sziwa i malec maja w niej swobodę :) ciszę i cieplutko. Sziwie chyba się podoba bo w tej siedzi częściej niż w poprzedniej. Sunia pięknie przytyła już prawie nie czuć na niej kości:) ale apetyt nadl MA WIELKI Quote
caromina Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Trzeba zrobic bazarek na karmę dla suczki. Czy sa osoby, które mogłyby sie tym zająć? (fanty przekażę) Quote
Recommended Posts