Zosia123 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Tej samej, Havanko. Dopiero w przyszłym tygodniu się okaże... Quote
Martika&Aischa Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Zosiu jestem ale nie mam pomysłu jak pomóc ? :( Jedyne BDT jakie teraz przychodzi mi na myśl to Crys. Nie wiem jaką ma teraz sytuację ....może warto było by zapytać ? Quote
Mruczka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Martika@Aischa napisał(a): :( Jedyne BDT jakie teraz przychodzi mi na myśl to Crys. Nie wiem jaką ma teraz sytuację ....może warto było by zapytać ? Jest już trochę deklaracji - 245 zł - tak więc DT nie musi być całkiem bezpłatny. Tylko domowy, bo pies nie nadaje się do budy. Quote
Zosia123 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Dzięki za podpowiedź, Marticzko! Dzisiaj Misiek był w lepszym nastroju, nawet poszczekał ciut na mnie zza krat, a potem dał się zabrać na spacerek. Chodzi na takich sztywnych troszkę łapkach, pewnie z braku ruchu. I taki spokojniutki jest jest biedaczek. Pochodziliśmy sobie pół godzinki, wyczesałam niunia. Patrzył tak na mnie spokojnie, nie ma w nim radości... Zaraz wstawię więcej fotek. Quote
Havanka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Misio, zapadł mi głęboko w serce. Bardzo się cieszę Zosiu, ze wzięłaś go dziś na spacer. Piszesz, ze nie ma w nim radości, że jest bardzo spokojny. Ja myśle, że ma wielkiego doła. Tak bym chciała, zeby mógł zamieszkać w jakimś fajnym DT, ale nie na dworze, tylko w domku, blisko człowieka. Quote
Zosia123 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Tutaj Misiek i jego promyczek nadziei: A tutaj wzorek na uszku, no czy nie jest rewelacyjny? Quote
Zosia123 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Jak widzicie, udało nam się złapać trochę słońca w ten deszczowy dzień. Quote
Martika&Aischa Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Zosiu u Crys na pewno domowe BDT ....oby tylko miała miejsce .... Trzymam mocno kciuki. DT sprawdzone i naprawdę solidne ...domowe u cioci giselle 4 też warto zapytać o miejsce .... Quote
mimblunka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Jaki przystojny smutasek, ma takie mądre oczyska... Też zaglądam co chwile z nadzieją dla Miśka. Quote
Zosia123 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Napisałam do Crys. Zobaczymy :) Dziękujemy za odwiedziny i pamięć! :) Quote
Zosia123 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Crys ma niestety zajęte miejsce. Szukamy dalej... Quote
Martika&Aischa Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Zosia123 napisał(a):Crys ma niestety zajęte miejsce. Szukamy dalej... szkoda :( mam nadzieję że szybciutko coś się znajdzie dla chłopaka ... Quote
Havanka Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Zosia123 napisał(a):Crys ma niestety zajęte miejsce. Szukamy dalej... A może Dif? Tylko to woj. świętokrzyskie. Quote
Hotel KADIF Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [quote name='Havanka']A może Dif? Tylko to woj. świętokrzyskie. DIF to województwo mazowieckie:evil_lol: i niestety nie ma miejsca. Poza tym Miś jest za duży do naszego hoteliku. Przyjmujemy psiaki do wagi 20 kg, nie więcej. Skontaktujcie się z Astaroth. Ona ma fajny hotel z domkami dla psiaków z tym, że też woj. mazowieckie. Niedaleko nas w Brzezinach: http://www.dogiland.pl/ Jest tanio i dobrze;) W "łódzkim" jest hotelik u ajlii, przecudowne miejsce dla psów i też w domu. Polecam! Quote
LILUtosi Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Dogiland wygląda fajnie- te domki to fajny pomysł. No i oboje są wykształceni w tym kierunku. Czy stawki dla dogomaniackie psy są niższe? Quote
Havanka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 DIF;18298157[B napisał(a):]DIF to województwo mazowieckie:evil_lol: i niestety nie ma miejsca. Poza tym Miś jest za duży do naszego hoteliku. Przyjmujemy psiaki do wagi 20 kg, nie więcej. Skontaktujcie się z Astaroth. Ona ma fajny hotel z domkami dla psiaków z tym, że też woj. mazowieckie. Niedaleko nas w Brzezinach: http://www.dogiland.pl/ Jest tanio i dobrze;) W "łódzkim" jest hotelik u ajlii, przecudowne miejsce dla psów i też w domu. Polecam! Sorry, Dif. Dlaczego miałam zakodowane, że to świętokrzyskie? Nie wiem. Quote
Zosia123 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Dzięki DIF za odpowiedź! LILUtosi napisał(a):Dogiland wygląda fajnie- te domki to fajny pomysł. No i oboje są wykształceni w tym kierunku. Czy stawki dla dogomaniackie psy są niższe? Tylko czy w tych domkach są także ludzie?... Zadałam im pytanie o stawki. I czekamy, czekamy na lepsze życie dla Misia w Nowym Roku. Rex pojechał dzisiaj do domku, może Misiowi też się uda! Quote
Martika&Aischa Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Misiaczku w Nowym Roku najcudowniejszego na świecie domku Ci ciocia życzy :* Quote
Zosia123 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Misiaczku w Nowym Roku najcudowniejszego na świecie domku Ci ciocia życzy :* Koniecznie !!! Quote
sunia2000 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Zosiu a jak Misia tylne nogi na spacerze?rozruszały się coś czy chodził jak na szczudłach? Quote
Zosia123 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 No nie są to nogi sprintera, ale szedł sobie całkiem dobrze; moim zdaniem są to nogi do rozchodzenia :) Quote
sunia2000 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Bo już się zaczęłam zastanawiać czy to nie dysplazja połączona ze starczym zwyrodnieniem stawów. Męczę koleżanke żeby wzięła Miśka na dt ale jak zwykle chłop się nie zgadza:angryy: Quote
Recommended Posts