Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam w planach dziś wyciągnąć Misia na spacer i do zdjęc ale jak zobaczyłam jak on wstaje, jakie ma ruchy to zrezygnowałam, zwłaszcza że na zewnątrz deszcz ze śniegiem, zimno i zero słońca. On powinien całymi dniami leżeć na miękkim dywanie przy piecu a na nie zimnym betonie w przeciągu:(

Posted

Mruczka napisał(a):
Jak deklarowałam wcześniej - 100 zł/miesiąc przez cały 2012 r. Zosiu, masz coś na myśli ?

Jeszcze nie, ale nie ma co szukać na poważnie, jeśli nie będzie deklaracji... Czwartego psa nie wyciągnę bez kompletu deklaracji...
Ale stówka to już super :)

Posted

Trafiłam na wątek Misia za Zosią. Żal za serce ściska. Tyle psów przewinęło sie przez schron, a Misiek wciąż czeka. Czeka i traci nadzieję. Poddaje się. Czy ktoś kiedyś dawał ogłoszenie do Metro? Moze spróbować? Napisać krótki tekst - apel o pomoc dla Miśka. Wkrótce ogonek będzie zamawiała ogłoszenie dla Morusa - koszt ok 50 zł.
Daję 25 zł. Co o tym sądzicie?

Zrobiłam mu Tablicę i Gumtree:
http://tablica.pl/oferta/bialy-mis-juz-nie-czeka-IDAycX.html
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Bialy-Mis-juz-nie-czeka-W0QQAdIdZ340780055

Posted

Mimblunka, sunia2000 - Dzięki w imieniu biedaka!!!
Havanko: Bardzo dziękuję! Może rzeczywiście warto dać tam ogłoszenie do Metro. Tylko że sytuacja jest taka jak wcześniej z Emką - nie za bardzo można czekać...

Tymczasem mamy tak:
Mruczka: 100 zł/mc
Zosia123: 20 zł/mc
mimblunka: 20 zł/mc
sunia2000: 20 zł/mc
Razem 160 zł/mc

I dalej szukamy DT!

Posted

Zosia123 napisał(a):
Mimblunka, sunia2000 - Dzięki w imieniu biedaka!!!
Havanko: Bardzo dziękuję! Może rzeczywiście warto dać tam ogłoszenie do Metro. Tylko że sytuacja jest taka jak wcześniej z Emką - nie za bardzo można czekać...

Tymczasem mamy tak:
Mruczka: 100 zł/mc
Zosia123: 20 zł/mc
mimblunka: 20 zł/mc
sunia2000: 20 zł/mc
Razem 160 zł/mc

I dalej szukamy DT!

Zosiu, w takim razie zapisz mnie na 5 wpłat po 15 zł. Będę bazarkować na swoją deklarację.