Guest Kamcia_14 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Cześć babska moje <33 Wszystkiego najs w dniu kobiet :** :loveu: . Quote
Bewarka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Kamcia_14']Cześć babska moje <33 Wszystkiego najs w dniu kobiet :** :loveu: . no wreszcie...DZIĘKUJE SERDECZNIE :) PS:Posłuchałam pare razy piosenki "Dlaczego ty mi..." w oryginale i przeróbe i coraz bardziej lubie oryginal :D Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='justys95']no wreszcie...DZIĘKUJE SERDECZNIE :) Justynko ... i ty myślałaś że o tobie zapomnę :hmmmm: :crazyeye: Jakie ty masz o mnie zdanie :shake: Quote
Bewarka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 no bo było tak...przeglądam innych galerie...i w każdej były życznia!!! (tylko w mojej nie :roll:) ale teraz już wszystko dobrze :p DZIĘKUJE!!! :D Quote
Bewarka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Ale mi wciąż galeria opada...:roll: doobra...macie foty...eh... Niki przed domem i na schodach do domu :) PS:A teraz ide...:eviltong: Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='justys95']no bo było tak...przeglądam innych galerie...i w każdej były życznia!!! (tylko w mojej nie :roll:) ale teraz już wszystko dobrze :p DZIĘKUJE!!! :D Jakich innych :hmmmm: Życzenia składałam tylko Basi :loveu: i Edytce :loveu: I tobie :cool1: Quote
Paulina_mickey Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego najleprzego z okazji dnia kobiet :Rose: :Rose: Quote
gogunia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Fajna ta fota!!!:cool3: P.s Wesołego dnia kobiet:multi: Quote
Bewarka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='gogunia']Fajna ta fota!!!:cool3: P.s Wesołego dnia kobiet:multi: Dziękuje serdecznie goguniu :loveu::multi: [quote name='ß@$!@']cos na dzien kobiet mam!! ;) Ojej...dziękuje :biggrina: [quote name='Rinuś']ale ma sliczne szeleczki:multi::multi::loveu: Fenks :evil_lol: tylko ciągle jej się skrzywiają na bok :nonono2: [quote name='Paulina_mickey']Wszystkiego najleprzego z okazji dnia kobiet :Rose: :Rose: Dzięki i na wzajem :loveu: [quote name='Kamcia_14']Jakich innych :hmmmm: Życzenia składałam tylko Basi :loveu: i Edytce :loveu: I tobie :cool1: E....już nic :lol: Quote
Bewarka Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Xiara']Wszystkiego naj :loveu: dziękuje siostrzyczko :loveu: nawzajem :) Quote
Marzenuś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Zdrówka i szczęścia Wam kobitki kochane życzę :buzi: Quote
Bewarka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 dziękujemy :p a ja mam dziś na 8:50 :loveu: ale za to wczoraj się mamka na mnie darła...:angryy: eh...:roll: dobra...ide...zbieram się do szQl Quote
marzenna79 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witaj Justysiu,:multi: i cudna Niki.:loveu: To dla Ciebie z okazji wczorajszego dnia.:loveu: Smakołyki w koszyku,a mizianko dla Nikusi.:loveu: Wszystkiego dobrego. Pozdrowionka Justynko. Głowa do góry !!!!!!! ;) Quote
Bewarka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Dziękuje...mmmm...:p jakie pyszności :) ja zaraz też wam coś przygotuje :) Quote
Bewarka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Na chybcika dlatego takie niedopracowane :eviltong: Quote
basia bonnie Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 hheh, ładne :loveu::multi: ale chyba pisze się kobitkom jak chodzi o l.mn.:roll: Quote
Bewarka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 no to co :eviltong: nie paczcie na to :evil_lol: Quote
DiDDlina85 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Dzien dobry..co tam u Nikusi? dostałą jakis prezent na Dzien Kobiet??:D Quote
Bewarka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Dzien dobry..co tam u Nikusi? dostałą jakis prezent na Dzien Kobiet??:D E...nie dostała :razz: ja tylko w szkole :lol: g_o_n_i_a napisał(a):Cześć :multi: Hej!!! :p Quote
nathaniel Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Aaa ona ma czarne szelunie ;) Ja wzięłam czerwone, żeby wiedzieć za co łapać :diabloti: Quote
Bewarka Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Czarne, czarne :) mogłam wziąć jakieś kolorowe bo mi się z Niką zlewają :evil_lol: a z daleka między krzakorami to jej w ogóle nie widać :) a tak poza tym to witam Cię serdecznie w mojej galerii!!! :multi: Quote
Recommended Posts