Bewarka Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Czołem wszystkim!!! :multi: ja na chwile (pół godzinki :cool1:) bo u nas cieplutko i nie chce marnować czasu :D Quote
Aga K Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 hejka !!!!!!!!!! jak tam po weekendzie ??? nowe focie widze ;) - siuuuupelaśśne ;) Quote
Bewarka Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Heja Aga!!! :multi: po weekendzie? szkoła więc źle :placz: dziękujemy za odwiedzinki i za pochwały :p :D Quote
Aga K Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ja mam szkołe i w weekend i w tygodniu - bo zakuwać strasznie teraz musze :placz::placz::placz: ja nie wiem czy przejde ten semestr :placz::placz::placz: jeszcze tamtego nie mam zaliczonego a w tym tyle nauki aaaaa...........:placz::placz::placz: Quote
Bewarka Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 nie masz fajnie :placz: nam ostatnio coraz więcej nauki przyładowywują :( z historii pani robi sprawdziany co 3-4 lekcje, pani od niemca co chwile kartkówy, a za niedługo będziemy mieć z matmy i polaka sprawdzian...:( semestr się skończył i zaczął nowy więc "musimy mieć troche ocen na nowy semestr" :placz: kurka...a w kwietniu będzie próbny próbnego :cool3: Quote
Aga K Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 nom, ja w ten weekend miałam 1 zdjazd w nowym semestrze a już na za dwa tygodnie mamy zapowiedziane kolokwium tzn FUUUUUULLLL nauki nie tylko z tego zjazdu :placz::placz::placz: Quote
Bewarka Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 u...współczuje :placz: nie wiem.....nauczyciele się chyba zmówili!!! :cool3: na złość nam...:mad: Quote
Aga K Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 nooooo ........ :mad::mad::mad::mad: nic, spadam, jade po noytatki i do nauki zaraz potem :placz::placz::placz: musze sie wziąść :placz::placz::placz: pozdrawiam, papa Quote
Bewarka Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Pa :placz: ja też zaraz spadam, ale nie do nauki tylko na polko :D Quote
diabelkowa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 co tam do cholery jest za tymi drzwiami ??? Quote
Bewarka Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 diabelkowa napisał(a): co tam do cholery jest za tymi drzwiami ??? śmierdzące, spocone buty :evil_lol: Quote
Bewarka Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 A jak :evil_lol: a ja za chwile będe szła...bo ciepło jest...aż grzech nie wyjść z piesem na spacer :loveu: Quote
marzenna79 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 justys95 napisał(a):A jak :evil_lol: a ja za chwile będe szła...bo ciepło jest...aż grzech nie wyjść z piesem na spacer :loveu: Witaj Justynko:multi: i Niki ! :loveu: Dzisiaj słonko od rana. Quote
Bewarka Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Rinuś napisał(a):oo wooow sa fotki ;P sliczne:loveu::loveu: Dziękujemy...:Rose: marzenna79 napisał(a):Witaj Justynko:multi: i Niki ! :loveu: Dzisiaj słonko od rana. Dzień doberek :multi: :multi: :multi: byłam z Nikusią na spacerku i było bardzo fajnie jak na dni podczas cieczki Niki :cool1: a zaraz będzie obiadek :p troche pozno :eviltong: Quote
Bewarka Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Przez to, że mi galeria pustkami ocieka (:cool1:) jestem zmuszona dać jakieś fotki :razz: mocie więc...:cool3: Hehe...:diabloti: :loveu::p:loveu::p:loveu: Mmmmm....:loveu: :evil_lol: A teraz mi komentować :mad: Quote
marzenna79 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 justys95 napisał(a):Przez to, że mi galeria pustkami ocieka (:cool1:) jestem zmuszona dać jakieś fotki :razz: mocie więc...:cool3: A teraz mi komentować :mad: Witaj Justynko,:multi:i cudna Niki ! :loveu::loveu::loveu: Piękne foteczki nam wstawiłaś. :cool3: Świetny z Ciebie fotograf !!!!!!! :razz: :cool1: Quote
g_o_n_i_a Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ale fotek :loveu: A tu jak słodko Nikusia wyszła :loveu: Quote
basia bonnie Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 no...prosze.. juz mnie nie męcz tym aparatem :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
Bewarka Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 marzenna79 napisał(a):Witaj Justynko,:multi:i cudna Niki ! :loveu::loveu::loveu: Piękne foteczki nam wstawiłaś. :cool3: Świetny z Ciebie fotograf !!!!!!! :razz: :cool1: Ja fotograf? E tam...:oops: Dzięki :eggface: g_o_n_i_a napisał(a):Ale fotek :loveu: A tu jak słodko Nikusia wyszła :loveu: Fenks :evil_lol: ß@$!@ napisał(a): no...prosze.. juz mnie nie męcz tym aparatem :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Ale masz pomysły...:diabloti: Quote
Samturia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Suuuper:loveu: :loveu: :loveu: Quote
sugarr Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 justys95 napisał(a): No ja wiem, że wszyscy to cytują, ale jest po prostu przepiękne! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ale fajnutkie:D:loveu: u nas nowe fotki:D Quote
Recommended Posts