Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monia3a']Zostawcie u ludzi z budek numer tel do kontaktu i prośbę aby przetrzymały psiaka jak już będzie. Nie mógł zapaść się pod ziemię.[/QUOTE]
Zostawiłam i nr i smakołyk, żeby Alexa przytrzymać skuteczniej. Poprosiłam o telefon o obiecałam, że w ciągu 5 minut będe na miejscu.
Szukałam go dziś na mieście. znowu nic. Po południu objadę kliniki wet. popytam może ktoś z nim był u weta.

Posted

[quote name='suślik']Oj Ciotka no.... toż ja aż tak durna nie jestem, żeby nie wpaść na to ;)[/QUOTE] Wiem, wiem, już mi raz mówiłaś, że Ty nie durna;), ale przypomnieć nie zawadzi:).

Posted

[quote name='Beatkaa']wpadam na wątek na zaproszenie Martika&Aischa,kurczę Alex,gdzie Ty sie podziewasz słonko :([/QUOTE]
Witamy nową Ciotkę i zapraszamy do rozgoszczenia się.
A Alex no cóż... mam wrażenie że się znajdzie.

[quote name='dreag']Wiem, wiem, już mi raz mówiłaś, że Ty nie durna;), ale przypomnieć nie zawadzi:).[/QUOTE]

Przypominam, żebyś pamiętała i nie zapomniała ;)

Powoli szykuję się do rundki poszukiwawczej nr 3

Posted

[quote name='Kajka_72']Suślik do trzech....sztuka :) może tym razem się uda...:roll: kciuki 3mam.[/QUOTE]
Kto trzy razy nie szuka ten nie znajdzie ;)
Pakuję TŻ do auta i jedziemy na poszukiwania i przy okazji odwiedziny u wetów.
trzymajcie kciuki po powrocie zdam relację.

Posted

Przebrnęłam przez wątek i az trudno uwierzyć,ze go nie ma ...Alex co z tobą?... tyle ciotek sie zwołuje i chce ci pomóc...pokarz sie psinko...

Posted

ja też nie mam nowych wieści nie było mnie na wątku bo byłam w pracy,rano po 7 zrobiłam rundkę po mieście i nie było Alexa,po 15 byłam pod Lidlem i też go nie było.

Posted

ja też zastanawiam się co się stało,przecież on zawsze był jak nie pod Kauflanem,Lidlem,to w centrum pod cerkwią lub ratuszem kogo nie zapytam to go widywał a raptem od weekendu przepadł.
Myślę że Radysy nie odławiały nasze władze nie chętnie wołają schronisko ponieważ to kosztuje,chociaż Alex jest b.duży i wzbudzał lęk może...
suślik dzwoniłaś do Radys? jak nie to ja zadzwonię kiedyś już z nimi rozmawiałam,jak szukałam Rudej,mówili że rzadko są w Bielsku.

a najgorsze jest to że ja w weekend najbliższy nie będę mogła go u siebie przetrzymać:(

Posted

[quote name='Kajka_72']Suślik do trzech....sztuka :) może tym razem się uda...:roll: kciuki 3mam.[/QUOTE]

Ja też, ja też :) Musi się udać !!!!!!!!

Posted

Wróciłam z poszukiwań.
Byłam u wetów. Pod Bazyliką dowiaduję się, że oczywiście był jakieś 10-12 dni temu dostał karmę i poszedł. Był raz sam raz z dziećmi ( ludzkimi )
Pojechałam też na Jagiellońską. I dowiaduję się, że dziś do Dr. Burzyńskiego dzwoniła kobieta, która prosiła o pomoc przy psie który się do nich wprowadził ot tak sobie przyszedł i zamieszkał w budzie jej psa.
Dostałam nr i jutro będę dzwonić ( nr do pracy ) i dopytywać. Może to faktycznie nasz Alex. Jeśli tak to są dwa wyjścia. Może Pani zechce go zaadoptować. Jeśli nie to poproszę ta Panią o to, żeby Alex pobył u niej przez kilka dni ( kupię karmę z pieniędzy deklaracyjnych na te kilka dni dla Alexa ) aż ustalimy transport.
Jak sądzicie? plan może być czy coś jest do ulepszenia?

Do Radys nie dzwoniłam. Ciotka Ania dała nr więc już siadam z tel i dzwonię.

Dzwoniłam. Radysy były w środę w Bielsku. Więc Alex tam nie trafił.

Posted

[quote name='suślik'] I dowiaduję się, że dziś do Dr. Burzyńskiego dzwoniła kobieta, która prosiła o pomoc przy psie który się do nich wprowadził ot tak sobie przyszedł i zamieszkał w budzie jej psa.[/QUOTE] Ale to by było, gdyby Alex sam sobie znalazł dom:)
A jeśli to nie on, to zakibicuj temu innemu i pogadaj z babką, może bidce się uda;)
Nie wiesz o jaką pomoc prosiła?

Posted

I śmieszno i straszno.
Zadzwoniła Buniaaga, że dostała cynk. Alex pod kbebabem obok Kauflandu. W ciągu kilku minut tam byłam. Poszedł za sklep. Ja za ten sklep znowu. szukam, biegam nie ma.
Ale pokazałam fotkę, porozmawiałam,że jeśli będzie to ja proszę o przywiązanie go na chwilę na moment i telefon do mnie, że ja przyjadę i go wezmę. Żona właściciela obiecała, że zatrzymają psa na 100% i będa dzwonić.
A przy okazji wygłaskałam cudownego czarnego labka, który miał tak piękne brązowe oczy, że utopić się w nich można.

Posted

[B]Ciotko Suślik[/B], ja nie mogę, Ty normalnie niesamowita baba jesteś.
Reagujesz na każde zawołanie :lol:
Jak wreszcie dorobię się własnego (czytaj nie wspólnego z TZ) auta to chyba przyjadę do Bielska, żeby Cie poznać i wyściskać:lol:
[B]Ciotke buniaaga[/B] zresztą też :lol:

Posted

[quote name='DONnka'][B]Ciotko Suślik[/B], ja nie mogę, Ty normalnie niesamowita baba jesteś.
Reagujesz na każde zawołanie :lol:
Jak wreszcie dorobię się własnego (czytaj nie wspólnego z TZ) auta to chyba przyjadę do Bielska, żeby Cie poznać i wyściskać:lol:
[B]Ciotke buniaaga[/B] zresztą też :lol:[/QUOTE]

Bo ja dobrze wyszkolona baba jestem :errrr:
Przyjeżdzaj przyjeżdzaj. Zapraszamy serdecznie :)

Posted

DONnka zapraszamy na podlasie.

Nie wiem co ja mam myśleć dzwonią z kebebu ze pies jest że go przytrzymają karmiąc itd a jak pędem przybywa suślik to mówią że pobiegł.Kurcze zjawia się i znika,on chyba ma jakąś miejscówkę:p

Posted

[quote name='suślik']I śmieszno i straszno.
Zadzwoniła Buniaaga, że dostała cynk. Alex pod kbebabem obok Kauflandu. W ciągu kilku minut tam byłam. Poszedł za sklep. Ja za ten sklep znowu. szukam, biegam nie ma.
Ale pokazałam fotkę, porozmawiałam,że jeśli będzie to ja proszę o przywiązanie go na chwilę na moment i telefon do mnie, że ja przyjadę i go wezmę. Żona właściciela obiecała, że zatrzymają psa na 100% i będa dzwonić.
A przy okazji wygłaskałam cudownego czarnego labka, który miał tak piękne brązowe oczy, że utopić się w nich można.[/QUOTE]
Co Bruno tam robił?

Posted

[quote name='jolasek']Co Bruno tam robił?[/QUOTE]
Myślę, że Bruno jest śliczniejszy od tego, którego widziałam :)

[SIZE=1]Ania to by pewnie powiedziała, że chudszy był niż Bruno. Ale znasz Anię i wiesz jaka ona jest.... okrutna!

[SIZE=2]Jolcia nie bądź skąpiradło podeślij fotki Bruna ;)[/SIZE]
[/SIZE]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...