Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='inga.mm']Pipi, co to lub kto to jest zasraniec?[/QUOTE]

ale jaja. . . .
zasraniec, to taki co ma biegunke i leje sie z niego jak z kranu, tylko nie woda, a g****. taki co rzyga i ogolnie jest chory i nie wie, ze takie rzeczy robi sie na zewnatrz. . . jakbys nie wiedziala
mam juz dosc i wiecej tu nie przyjde.
Powiem tylko, ze ifka, to powazna, konkretna, rzeczowa kobieta i skoro napisala, ze Alex ma dom i jest tam bezpieczny, to tak jest. I nie ma powodu truc i wiercic dalej. Trzeba sie cieszyc, ze tak to sie skonczylo.
A to, ze mu nie pomoglam juz w zimie obciaza mnie i moje sumienie. Nic nie mam na swoją obronę.

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pipi brak słów :) Tak zagotowało się we mnie. aż normalnie do dziś mi ciśnienie skacze jak sobie to okropne wydarzenie przypomne!
och jak się we mnie zagotowało! normalnie nie mogę do dzisiejszego dnia spać spokojnie bo jak to nie mogę być prezeską stowarzyszenia? och nie och nie och nie....
Koszmar mego życia. Czasem jak sobie to przypomnę to aż siadam w kąciku i myślę sobie " wezmę trutkę na ślimaki i będzie po wszystkim" do tego stopnia mnie to ruszyło!

Zacytuję Twoją koleżaneczkę
" chce mi się powiedzieć..sp....adaj,albo jeszcze gorzej! "
Zapomniało się pipi jak to na każde wezwanie suślik z autem była prawda? jak to kajkę do pipi zawiozła, jak wsiadła i pojechała Kami zobaczyć bo przecież nikt się nie ruszył i tylko Buniaaga się zaoferowała, że pojedzie, jak to bez żadnego problemu woziła dziewczyny do pipi, jak grosza nie skąpiła i jak tylko miała to się dokładała za każdym razem, zapomniało się pipi o tym wszystkim prawda? pewnie zapomniało się tobie też to, że kilka rzeczy dostałaś odemnie, jak to suślik min. doprowadziła do podpisania umowy adopcyjnej brata kajki.
tylko, że ja za paliwo nie liczyłam a może powinnam?
No pacz pani jak ja w niczym nie pomoglam. w ciagu jakiego czasu ? miesiaca?
skoro tak pomagasz slachetnie zwierzętom to dlaczego żadna fundacja czy stowarzyszenie nie chcą z tobą współpracować? dlaczego Emir odmówił przy szczeniakach jak tylko szefostwo Emira dowiedziało się, że szczeniaki to twój interes?
wez kobieto zajmij sie soba i przestan lazic za mna. bo poki co to ja mam wrazenie ze jedyne czym sie zajmujesz to lazenie za ta podla, infantylna,bez empatii suslik.

Za dużo czasu straciłam na twoje dyrdymały.
a następnym razem jak będziesz przy lidlu z pasażerami to chociaż szybę im zostaw otwartą w upał.

Posted

Suślik przestań proszę. To ze mną Kaje woziłaś do PIPI ( doceniam to, ze jak poprosiłąm to pojechałaś, wielkie dzięki za to, naprawde akurat jestem za to wdzięczna ) Ale do cholery nie robiłąś tego za darmo, to znaczy tankowałaś na stacji za moje pieniadze i za kwotę wyższą niż zuzyłąś paliwa. Następne dwa razy kiedy woziłaś mnie i Age do Pipi były składkowe - TY , ja i Aga składałyśmy sie na paliwo. Także sorry nie wciskaj kitu. Tylo, że jak karmę Pipi kupowałyśmy to już twojej składki nie było, ale o.k. nikt tego nie żądał. Tylko skoro piszesz takie kłąmstwa to jestem zobowiązana prawde przytoczyć.

Posted

[quote name='Pipi'] Malostkowosc to taka cecha.[/QUOTE]
Czyżby to była małostkowość???
Obraźliwe wyzwiska dla psów, które niczemu nie sa winne???
Małostkowością jest domaganie sie przez Ciebie peanów.
MOI Rodzice NIGDY nie nazwali mnie, ani mojej Siostry zasrańcem.
Mojego Syna, też nigdy nie nazwałam zasrańcem.
Być może takie epitety z Twojego dzieciństwa wpływają na Twój światopogląd, dla wielu osób mocno kontrowersyjny, żeby nie użyć innego określenia, do którego zniżać sie nie będę.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...