przyjaciel_koni Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Zefirowi potrzebna pilna pomoc !!!!!! Zobaczcie jaki piękny !!!! Tylko jak go ratować bez domu !!!!!!!????? Quote
Justyna_wolontariat Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Biedny Zefirek nadal siedzi na tej izolatce rana goi sie bardzooooo powoli na spcerek dzis nie poszedł bo akurat miał swieży opatrunek, wiec nie mogłam go narażać:placz: Siedzi grzecznie w sowim malutkim boksie czekajc tylko na co............................................ Quote
przyjaciel_koni Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Takie psie nieszczęścia są dobijające. Zefir jest wspaniałym psem !!!! Dlaczego ktoś skazał go na cierpienie...... Pomóżcie jeśli możecie !!!!! Quote
izulkabu Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Kolejne psie nieszczęście :( do góry Zefirku Quote
przyjaciel_koni Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Zefir - piękny sponiewierany psiak liczy na pomoc !!!!!! Czy dostanie swoją szansę ?????? Naprawdę pilnie potrzebny tymczas po operacji !!! Quote
Pitty Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 A co z ta Pania z Warszawy? Nie odzywala sie wiecej? Quote
asiamm Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 No właśnie... Katcherine myślała nad pomocą. Czy coś z tego będzie? Odezwij się. Quote
Katcherine Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Justyna wolontariat zna sytuacje. Jak narazie jestem tylko w stanie zaoferowac pomoc finansowa dla Zefirka w domu tymczasowym. Quote
przyjaciel_koni Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Zefir prosi o tymczas !!!! Konieczny jest, by mógł dojść do zdrowia po zabiegu !!!! Quote
Justyna_wolontariat Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 Jakas pani z Łodzi napisał w sprawie Zefirka meila odpisałam, czekam na jakąś odpowiedz............ Zefirku zobaczysz do Ciebie też kiedyś uśmiechnie sie los.... znajdziesz pana który Cie pokocha pomimo wieku i chorej łapki............. Quote
Pitty Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Prosimy o pomoc dla Zefira.:Help_2::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:U mnie na razie limit jest wyczerpany. W sobote zabralam Bandiego z Gliwic. Mam teraz dwa pieski.Wiecej nie dam rady.:oops:Trzymam kciuki!!!! Quote
zaba14 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Zefir... trzymam z Mikim :kciuki: musi się udać! Quote
przyjaciel_koni Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Tak żal, że Zefir nie ma gdzie się podziać !!!!! Jak w tamtych warunkach ma wydobrzeć. Niezbędne miejsce - będzie jeszcze ślicznym psiakiem !!!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Zefir potrzebuje pomocy !!!!! Musi być leczony - w schronisku nie ma szansy !!!!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Wciąż Zefirek prosi o pomoc - musi się leczyć !!!!!! Quote
Justyna_wolontariat Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Zefirek dochodzi do siebie, coraz to bardziej garnie sie do ludzi rana bardzo powoli sie goi, wczoraj wet zszył górna część łapka wygląda coraz to lepiej tylko nikt go niechce w szpitaliku jakos sobie radzi jest z suniami po sterylce nieiwme co bedzie później to starszy piesek jak on sobie poradzi na wybiegu grzie jest 200 psów:placz: :placz: :placz: Quote
przyjaciel_koni Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Taki biedny ten psiak !!!!! Bardzo prosimy o pomoc !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Zefirek prosi o pomoc - potrzebne mu miejsce, gdzie dojdzie do zdrowia !!!! Quote
agat21 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Co dalej będzie z Zefirkiem, jeśli nie znajdzie się dom tymczasowy? Quote
Recommended Posts