Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedny Zefirek nadal siedzi na tej izolatce rana goi sie bardzooooo powoli na spcerek dzis nie poszedł bo akurat miał swieży opatrunek, wiec nie mogłam go narażać:placz:

Siedzi grzecznie w sowim malutkim boksie czekajc tylko na co............................................

Posted

Prosimy o pomoc dla Zefira.:Help_2::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:U mnie na razie limit jest wyczerpany. W sobote zabralam Bandiego z Gliwic. Mam teraz dwa pieski.Wiecej nie dam rady.:oops:Trzymam kciuki!!!!

Posted

Zefirek dochodzi do siebie, coraz to bardziej garnie sie do ludzi rana bardzo powoli sie goi, wczoraj wet zszył górna część łapka wygląda coraz to lepiej tylko nikt go niechce w szpitaliku jakos sobie radzi jest z suniami po sterylce nieiwme co bedzie później to starszy piesek jak on sobie poradzi na wybiegu grzie jest 200 psów:placz: :placz: :placz: