Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Melduję ,że wątek przestudiowałam i bardzo chętnie podejmę się spacerków z Zefirkiem , tylko nie wiem czy nie trzeba uprzedzić w klinice , że ktoś taki jak ja się tam pojawi...... Mogę pojechać już dziś po południu i oczywiście dowiedzieć się jak się sprawy mają .
Justynko ! Co Ty na to????

Posted

Czesc dziewczyny

Bylam w lecznicy bo bardzo brakuje mi Beroska:-( i zabralam Zefirka na spacer:lol:
Cieszyl sie bardzo i chyba jest mu tam bardzo dobrze bo wracal chetniej do lecznicy niz Berosik.
Po tej ranie nie ma wogole sladu:lol: i pieknie zarosla mu futerkiem.
Jutro prawdopodobnie zabieg i zrobia go praktycznie po kosztach bo za ok.300zl razem z lekami.Potem musi tam zostac ok 12 dni az do sciagniecia szwow. Tyle udalo mi sie dowiedzic.
Dzisiaj bede tylko pod tel 600130821.

Posted

Tak ja już też dzwonilam do lecznicy podałam swoj nr tel i prawdopodobnie jutro Zefirek bedzie operowany, im szybciej tym lepiej, pytałam też o możliwość wystawienia faktury dla AFN za ta operacje lub jakieś rachunku pani wet powiedizła ze nie bedzie z tym problemu.

Te 300 zł można rozłożyć na raty, bardzo prosze w imieniu Zefirka o wplaty na jego konto:

To nr konta na AFN
Numer konta:
78213000042001038801430001
VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

z dopiskiem Zefirek z Rudy Śląskiej

Bardzo dziekuje z akazda wpłate na tego psiaka:roll:

Ciesze sie ze Zefirek ma tam tak dobrą opiekę

Posted

To mój debiut na forum, chociaż podczytuję je od jakiegoś czasu; przyznaję, że doprowadził mnie tutaj właśnie wątek Zefirka, na który natknęłam się zupełnie innych stronach. Chciałabym pomóc i wystawić na aukcję jakieś rzeczy, z których pieniadze zostałyby przeznaczone na jego leczenie. Proszę o podpowiedź, z kim mam się w tej sprawie skontaktować;)
Wiem, że odpowiedź znajduje się najprawdopodobniej gdzieś na forum, ale jestem w trakcie pilnej pracy zleconej i nie mam wystarczająco dużo czasu na poszukiwania.
Bardzo wszystkich pozdrawiam, Ewa

Posted

Właśnie przelałam na Zefirka 50 zł.
Justyna! Czy jutro mam jechać do Kliniki , bo nie wiem czy Agnes bedzie chodzić do Zefirka czy ja:niewiem: ? Nie chciałabym nikomu , no nie wiem jak to powiedzieć....... , wchodzić w drogę ani się dublować , bo ja też mogę tylko po południu;) , no chyba że w sobotę czy niedzielę

Posted

Bardzo wszytskim dziekuje

anula ja uważam że im wieęcej Zefirek bedzie miał kontaktu z ludzmi tym lepiej dla niego, on kocha spacerki ja niestety teraz przez ta sesje i prace nie mam nawet kiedy do niego pojechać. A może zabierałabyś Zefirka w soboty czy niedziele na spacerki???

Posted

egradska napisał(a):
To mój debiut na forum, chociaż podczytuję je od jakiegoś czasu; przyznaję, że doprowadził mnie tutaj właśnie wątek Zefirka, na który natknęłam się zupełnie innych stronach. Chciałabym pomóc i wystawić na aukcję jakieś rzeczy, z których pieniadze zostałyby przeznaczone na jego leczenie. Proszę o podpowiedź, z kim mam się w tej sprawie skontaktować;)
Wiem, że odpowiedź znajduje się najprawdopodobniej gdzieś na forum, ale jestem w trakcie pilnej pracy zleconej i nie mam wystarczająco dużo czasu na poszukiwania.
Bardzo wszystkich pozdrawiam, Ewa

Witamy pięknie nową dogomaniaczkę:multi: ! Mamy nadzieję że już na stałe :cool3:?
Poniżej wklejam Ci link do bazarku , resztę mam nadzieję odkryjesz już sama:lol: . Pozdrawiam serdecznie Anula
Link :http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=99

Posted

Anula, bardzo sie ciesze ,ze znajdziesz czas na spacerki z Zefirkiem.
Im wiecej bedziemy spotykac sie z Zefirkiem tym on bedzie bardziej szczesliwy.
A moze i nam uda sie spotkac i poznac:lol:

Posted

Jutro sie do niego wybieramy z synem ale jeszcze nie wiem o której . Dziś dzwoniłam do Kliniki przed 10-tą i dowiedziałam się , że Zefirek jest jeszcze przed zabiegiem. Zapytałam czy mogę go przyjść pomiziać po zabiegu czy też później ale Pani odradzała zapraszała jutro , więc................ pojedziemy:lol: