Katcherine Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Justynko- ja w tej chwili jestem bez mozliwosci jakiegokolwiek ruchu. Czy moglabys podac koszty? Quote
Justyna_wolontariat Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 jutro bede wiedziła dokładnie ile ta operacja kosztuje, a weci w tej klinice są naprawdę dobrzy. Trzym się Zefirku:-( Quote
anula1959 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Justynko ! Odpisałam Ci na PW a tutaj piszę , żeby nie zgubić wątku Zefirka i jutro w pracy dokładnie go przestudiować , żeby być na bieżąco. Pozdrawiam Quote
anula1959 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Melduję ,że wątek przestudiowałam i bardzo chętnie podejmę się spacerków z Zefirkiem , tylko nie wiem czy nie trzeba uprzedzić w klinice , że ktoś taki jak ja się tam pojawi...... Mogę pojechać już dziś po południu i oczywiście dowiedzieć się jak się sprawy mają . Justynko ! Co Ty na to???? Quote
karusiap Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 w jakiej klinice leczony jest Zefirek?? Quote
anula1959 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Z tego co wiem to jest w Klinice w Katowicach-Brynowie u Pana dr Czogały. Tam gdzie był Berosik......... Quote
karusiap Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 i bardzo dobrze..naprawde dziewczyny zrobiono tam wszytsko co sie dalo dla naszego Beroska,niestety bylo za pozno...na pewno dobrze zajmuja sie Zefirkiem!! Quote
anula1959 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Wiem............ czytałam........... nawet deklarowałam chęć pomocy przy Berosiu bo też mieszkam niedaleko kliniki podobnie jak Agnes. Bardzo jest mi przykro.............:-( Quote
Justyna_wolontariat Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Prosze napiszcze czy damy rade zdobyć te pieniadze na operacje dla Zefirka ?? sama nie dam rady:-( Na AFN Zefirek ma chbyba 170 zł lecznica chyba wystwi fakture na operacje bede wiecej wiedziła wieczorem to napisze. Quote
anula1959 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Justynko ! Ja też chętnie dopłacę do leczenia Zefirka. Z tego co zrozumiałam nie ma innej opcji jak operacja u pieska , bo bez niej nie będzie normalnie funkcjonował tak? Quote
karusiap Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 anula dziekujemy za chec pomocy Beroskowi...teraz moze uda sie Zefirkowi...dziewczyny uzbiera sie... Quote
agnes34 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Czesc dziewczyny Bylam w lecznicy bo bardzo brakuje mi Beroska:-( i zabralam Zefirka na spacer:lol: Cieszyl sie bardzo i chyba jest mu tam bardzo dobrze bo wracal chetniej do lecznicy niz Berosik. Po tej ranie nie ma wogole sladu:lol: i pieknie zarosla mu futerkiem. Jutro prawdopodobnie zabieg i zrobia go praktycznie po kosztach bo za ok.300zl razem z lekami.Potem musi tam zostac ok 12 dni az do sciagniecia szwow. Tyle udalo mi sie dowiedzic. Dzisiaj bede tylko pod tel 600130821. Quote
Justyna_wolontariat Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Tak ja już też dzwonilam do lecznicy podałam swoj nr tel i prawdopodobnie jutro Zefirek bedzie operowany, im szybciej tym lepiej, pytałam też o możliwość wystawienia faktury dla AFN za ta operacje lub jakieś rachunku pani wet powiedizła ze nie bedzie z tym problemu. Te 300 zł można rozłożyć na raty, bardzo prosze w imieniu Zefirka o wplaty na jego konto: To nr konta na AFN Numer konta: 78213000042001038801430001 VWBank ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE UL.JAGIEŁŁY 5 M 19 14-100 OSTRÓDA z dopiskiem Zefirek z Rudy Śląskiej Bardzo dziekuje z akazda wpłate na tego psiaka:roll: Ciesze sie ze Zefirek ma tam tak dobrą opiekę Quote
egradska Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 To mój debiut na forum, chociaż podczytuję je od jakiegoś czasu; przyznaję, że doprowadził mnie tutaj właśnie wątek Zefirka, na który natknęłam się zupełnie innych stronach. Chciałabym pomóc i wystawić na aukcję jakieś rzeczy, z których pieniadze zostałyby przeznaczone na jego leczenie. Proszę o podpowiedź, z kim mam się w tej sprawie skontaktować;) Wiem, że odpowiedź znajduje się najprawdopodobniej gdzieś na forum, ale jestem w trakcie pilnej pracy zleconej i nie mam wystarczająco dużo czasu na poszukiwania. Bardzo wszystkich pozdrawiam, Ewa Quote
anula1959 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Właśnie przelałam na Zefirka 50 zł. Justyna! Czy jutro mam jechać do Kliniki , bo nie wiem czy Agnes bedzie chodzić do Zefirka czy ja:niewiem: ? Nie chciałabym nikomu , no nie wiem jak to powiedzieć....... , wchodzić w drogę ani się dublować , bo ja też mogę tylko po południu;) , no chyba że w sobotę czy niedzielę Quote
-Martyna- Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 przelalam tyle ile moglam na dzien dzisiejszy postaram sie cos doslac w przyszlym tygodniu Quote
jnk Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Na AFN poszło dla Zefirka 50 zł. Trzymam kciuki. Quote
Justyna_wolontariat Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Bardzo wszytskim dziekuje anula ja uważam że im wieęcej Zefirek bedzie miał kontaktu z ludzmi tym lepiej dla niego, on kocha spacerki ja niestety teraz przez ta sesje i prace nie mam nawet kiedy do niego pojechać. A może zabierałabyś Zefirka w soboty czy niedziele na spacerki??? Quote
anula1959 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 egradska napisał(a):To mój debiut na forum, chociaż podczytuję je od jakiegoś czasu; przyznaję, że doprowadził mnie tutaj właśnie wątek Zefirka, na który natknęłam się zupełnie innych stronach. Chciałabym pomóc i wystawić na aukcję jakieś rzeczy, z których pieniadze zostałyby przeznaczone na jego leczenie. Proszę o podpowiedź, z kim mam się w tej sprawie skontaktować;) Wiem, że odpowiedź znajduje się najprawdopodobniej gdzieś na forum, ale jestem w trakcie pilnej pracy zleconej i nie mam wystarczająco dużo czasu na poszukiwania. Bardzo wszystkich pozdrawiam, Ewa Witamy pięknie nową dogomaniaczkę:multi: ! Mamy nadzieję że już na stałe :cool3:? Poniżej wklejam Ci link do bazarku , resztę mam nadzieję odkryjesz już sama:lol: . Pozdrawiam serdecznie Anula Link :http://www.dogomania.pl/forum/forumdisplay.php?f=99 Quote
agnes34 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Anula, bardzo sie ciesze ,ze znajdziesz czas na spacerki z Zefirkiem. Im wiecej bedziemy spotykac sie z Zefirkiem tym on bedzie bardziej szczesliwy. A moze i nam uda sie spotkac i poznac:lol: Quote
anula1959 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Jutro sie do niego wybieramy z synem ale jeszcze nie wiem o której . Dziś dzwoniłam do Kliniki przed 10-tą i dowiedziałam się , że Zefirek jest jeszcze przed zabiegiem. Zapytałam czy mogę go przyjść pomiziać po zabiegu czy też później ale Pani odradzała zapraszała jutro , więc................ pojedziemy:lol: Quote
agnes34 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Anula ,a o ktorej godzinie bedziesz u Zefirka? Quote
anula1959 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Trudno mi powiedzieć zależy jak mi się plany dnia ułożą ale chyba raczej po południu, gdzieś około 15.00, ale jeszcze dokładnie nie umiem powiedzieć . A dlaczego pytasz? Quote
Recommended Posts