anula1959 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Justyna_wolontariat napisał(a):Plakatów robić nie umiem, jedynie mogę zrobic taką prowizorę na formacie A4 i powysyłać na meile wtedy każdy sobie bedzie musiał sam wydrukować. Napisałm do paru gazet teraz czekam na odpowiedz, oby się udało Zefirku wracaj szybko do zdrowia. Dziewczyny jesteście kochane, ze poświęcacie mu tyle czasu :calus: wygłaskajcie Zefirka też odemnie. Napisałm do jednej z dziewczyn z dogo z prośbą o zrobienie plakatu i czekam na odpowiedź. Quote
anula1959 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Agnes ! Napisz jakąś chociaż króciutką relację z wczorajszej wizyty u Zefirka, bardzo prosimy! A przy okazji podnoszę kochanego psiaczka! Quote
agnes34 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 spacerek super a Zefirek jeszcze lepiej!!!!:lol: pytalam i wyniki badan sa coraz lepsze a widac ,ze i po zabiegu czuje sie swietnie! zeby tylko bidulek znalazl kochajacy domek:shake: i potwierdzam wszystko co opisywala Anula! to piekny , spokojny, lagodny i kochajacy dzieci pies. zawsze bardzo sie przytula do mojego synka. domku dla Zefirka gdzie jestes????:-( Quote
anula1959 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Agnes ! Czy zrobiłaś może na spacerze jakieś nowe zdjęcia Zefirowi ? Bo ja nie mam aparatu cyfrowego:shake: , planuję mu zrobić jakieś plakaty i porozwieszamy , może akurat znajdzie się jakaś dobra dusza , która go przygarnie............. Quote
anula1959 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Witam cię pięknie Zefirku w tym ponurym dniu! Quote
egradska Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 podnoszę Zefirka:loveu: i kumuluję całą dobrą energię przeznaczając ją na przyciągnięcie kochającego nowego Właściciela:loveu::loveu::loveu: Quote
anula1959 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Dzisiaj byłam u Zefirka . Wzięłam go na spacerek, jak zwykle był pogodny , czuje się dobrze, już chodzi spokojniej na smyczy a jak mu pięknie włos zaczyna błyszczeć:loveu: ! Gołym okiem widać poprawę. Rozmawiałam z Panią z Kliniki , powiedziała mi , że pracownicy lecznicy też szukają dla Zefirka DOBREGO domku, na moje pytanie jak długo Zefirek może u nich zostać odpowiedziała , że dokąd psinka nie znajdzie domu a szef kliniki nie będzie wyrażał sprzeciwów może u nich zostać , czyli narazie bezterminowo:multi: , za hotelik nic nie będą liczyć , tylko będą jakieś koszty zabiegu ale starają się żeby nie były duże:crazyeye: ! Byłam bardzo podbudowana postawą i podejściem do Zefirka szefa i pracowników tej Kliniki,zdają sobie sprawę z bagażu obciążeń jakie ten pies ma za sobą /Pani to podkreślała!/ chcą go wydać ewentualnie tylko osobie baaaaardzo odpowiedzialnej i odpowiedniej /za zgodą Justyny jak sądzę/:loveu: . Wszyscy go tam lubią! Ja ze swej strony zapewniłam, że my też szukamy domku i zbieramy pieniążki na dogo na leczenie Zefirka! A więc do dzieła! Zefir na pierwszą stronę biegiem marsz! Quote
Justysia i Grześ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Wierzymy w to, że już niedługo będziesz miał cudowny domek ... Hopaj Zefirku :multi: Quote
anula1959 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Witaj Zefirku! Dziś cię nie odwiedzę ale jutro napewno! Quote
anula1959 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Jakoś cię dziś zaniedbałam kochany Zefirku ale jutro nadrobię , obiecuję:oops: Quote
egradska Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Anula, przekaż Zefirkowi, że pierwsza aukcja na pomoc dla niego rozkręca się optymistycznie, i już planuję następne;) Pozdrawiamy (moj Ramzes, dwa szczeniaki na tymczasie i ja):loveu: Quote
anula1959 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Przekażę , wyściskam , wyspaceruję i ucałuję :loveu: A mówiłam Wam już , że Zefirek robi się coraz piękniejszy:lol: ? Quote
Justysia i Grześ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 anula1959 napisał(a):A mówiłam Wam już , że Zefirek robi się coraz piękniejszy:lol: ?Wierzymy, wierzymy - chociaż On już jest przepiękny :loveu: A może jest szansa na jakieś nowe zdjęcia ? :razz: Quote
Lucy* Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Mam dla niego plakat :p wymaga jeszcze jednego dodatku Tylko nie wiem jak się wkleja żeby go pobierać Przesłałam póki co do Anuli mailem : Quote
anula1959 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Mój program pocztowy był tak miły że usunął mi plakat jako element niebezpieczny:mad: . Lucynko możesz mi go przesłać na adres domowy? Quote
anula1959 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Lucynko , nic , to samo co poprzednio :mad: A wysłałaś mi też może do domu? Bardzo proszę..... Quote
Lucy* Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 anula1959 napisał(a):Lucynko , nic , to samo co poprzednio :mad: A wysłałaś mi też może do domu? Bardzo proszę..... przesłałam we wszystkich możliwych kombinacjach :cool3: sprawdź prosze i nie zdziw się ilością :evil_lol: Quote
Lucy* Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 anula1959 napisał(a):Lucynko ............:Rose: czy to znaczy że doszło ?? czy tylko doceniasz mój wkład pracy :evil_lol: ?? Quote
anula1959 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Lucynko , obejżę jak tylko wrócę do domu ale z góry już Ci dziękuję w imieniu własnym oraz Zefirka:buzi: Quote
egradska Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ja tez poproszę plakacik na e-mail, a nuż się przyczyni do znalezienia domku dla niego Quote
Recommended Posts