Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
Plakatów robić nie umiem, jedynie mogę zrobic taką prowizorę na formacie A4 i powysyłać na meile wtedy każdy sobie bedzie musiał sam wydrukować.

Napisałm do paru gazet teraz czekam na odpowiedz, oby się udało

Zefirku wracaj szybko do zdrowia.

Dziewczyny jesteście kochane, ze poświęcacie mu tyle czasu :calus: wygłaskajcie Zefirka też odemnie.

Napisałm do jednej z dziewczyn z dogo z prośbą o zrobienie plakatu i czekam na odpowiedź.

• Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

spacerek super a Zefirek jeszcze lepiej!!!!:lol:
pytalam i wyniki badan sa coraz lepsze a widac ,ze i po zabiegu czuje sie swietnie!
zeby tylko bidulek znalazl kochajacy domek:shake:
i potwierdzam wszystko co opisywala Anula! to piekny , spokojny, lagodny i kochajacy dzieci pies. zawsze bardzo sie przytula do mojego synka.

domku dla Zefirka gdzie jestes????:-(

Posted

Agnes ! Czy zrobiłaś może na spacerze jakieś nowe zdjęcia Zefirowi ? Bo ja nie mam aparatu cyfrowego:shake: , planuję mu zrobić jakieś plakaty i porozwieszamy , może akurat znajdzie się jakaś dobra dusza , która go przygarnie.............

Posted

Dzisiaj byłam u Zefirka . Wzięłam go na spacerek, jak zwykle był pogodny , czuje się dobrze, już chodzi spokojniej na smyczy a jak mu pięknie włos zaczyna błyszczeć:loveu: ! Gołym okiem widać poprawę.
Rozmawiałam z Panią z Kliniki , powiedziała mi , że pracownicy lecznicy też szukają dla Zefirka DOBREGO domku, na moje pytanie jak długo Zefirek może u nich zostać odpowiedziała , że dokąd psinka nie znajdzie domu a szef kliniki nie będzie wyrażał sprzeciwów może u nich zostać , czyli narazie bezterminowo:multi: , za hotelik nic nie będą liczyć , tylko będą jakieś koszty zabiegu ale starają się żeby nie były duże:crazyeye: !
Byłam bardzo podbudowana postawą i podejściem do Zefirka szefa i pracowników tej Kliniki,zdają sobie sprawę z bagażu obciążeń jakie ten pies ma za sobą /Pani to podkreślała!/ chcą go wydać ewentualnie tylko osobie baaaaardzo odpowiedzialnej i odpowiedniej /za zgodą Justyny jak sądzę/:loveu: . Wszyscy go tam lubią!
Ja ze swej strony zapewniłam, że my też szukamy domku i zbieramy pieniążki na dogo na leczenie Zefirka!
A więc do dzieła! Zefir na pierwszą stronę biegiem marsz!

Posted

Anula, przekaż Zefirkowi, że pierwsza aukcja na pomoc dla niego rozkręca się optymistycznie, i już planuję następne;) Pozdrawiamy (moj Ramzes, dwa szczeniaki na tymczasie i ja):loveu:

Posted

anula1959 napisał(a):
Lucynko , nic , to samo co poprzednio :mad: A wysłałaś mi też może do domu? Bardzo proszę.....

przesłałam we wszystkich możliwych kombinacjach :cool3: sprawdź prosze i nie zdziw się ilością :evil_lol: