Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 644
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bylam na spacerku z Ivi a Zefirek dzisiaj z powodu wiosennej pogody byl dzisiaj na dworze w takim ogrodzonym kojcu wiec mial wielka frajde ze nie siedzi w klatce tylko biegal sobie na dworze.:lol:

Posted

Widziałam , że Zefirek jest wystawiony na allegro...Nikt go nie chce? może lepiej wystawić cegiełki na jego leczenie i hotelik? od początku śledze jego historie :( nie moge go wziąć, bo mam pieska też ze schroniska i niestety ona nie toleruje żadnych psów, jest bardzo zazdrosna i zaborcza...

Posted

A cegiełki to uważam tylko na bardzo potrzebującą psinkę , Zefirek jest już zdrowy:lol: , Justyna miała się dowiedzieć jaki jest rachunek za jego leczenie do tej pory ale mam wrażenie , że nie będzie taki wysoki no i w lecznicy też szukają mu domu;)

Posted

Dokładnie nie wiem , bo za styczeń Justyna_wolontariat zapłaciła z góry , a za luty i za operację to chyba a nawet napewno trzeba zapłacić. Jakieś pieniądze są na koncie w AFN ale nie wiem ile . Reasumując , na gwałt to może nie ale na zapas to raczej tak.

Posted

anula1959 napisał(a):
Zaglądajcie proszę do Zefirka , nie wiadomo jak długo bedzie mógł zostać jeszcze w Klinice .......:-(
Domku , znajdź się , plissssssss!!!!!!

Zefirek po domek do góry :)