agniecha82x Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='Mantis']Szkoda, że ludzie tak szybko rezygnują, wystarczy trochę cierpliwości... Dropsik przypomina mi "moją" Ineskę, też z Krotoszyna, która również była takim strachulcem, a od roku grzeje pupkę w cudownym domku :) Banerek dla chłopczyka dziękujemy za śliczny banerek! :Rose: Quote
agniecha82x Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 echhh nikt nawet nie zagląda do malucha :( Quote
agniecha82x Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 wrzuciłam Dropsa na mikropsiaki, może tam ktoś go wypatrzy. Quote
agniecha82x Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Dropsik coraz śmielej widzę maszeruje po schronisku :) Quote
agniecha82x Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 i nadal nikt nie zajrzy nawet do Dropsa :( Quote
omi Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 A obok Dropsika to koleżanka czy kolega? Jedzą z jednej miseczki i całuski są:loveu: Quote
Pyrdka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Zaglądamy do Dropsa. Nie wiele się odzywam, ale kibicuję chłopakowi i życzę najlepszego domu pod słońcem. Quote
inga.mm Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ja miałam taką tymczasowiczkę Awę. Ze strachu była sztywna jak deska. Dostałam ją jako psa autystycznego, a to było cudowne stworzenie ciężko przerażone. Pięknie się otworzyła. Chętnie wzięłabym Dropsa, ale mam małą zołzęMaciejkę z Maciejowic - szczeniak wyrzucony na szosę i chcę ściągnąć Maleńczuka z Wilgi-czy ktoś jeszcze zobaczy we mnie dobrego, kochającego przyjaciela? Jeśli uda się te pieski umieścić gdzieś to mogłabym wziąć Dropsa na dt. Quote
Asior Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 miejcie litość :( jednego dzikusa Dropsika już miałam od Was :( Tego niestety nie wezmę, ale zrobię wszystko, zeby znaleźć mu DT!!!!!!! Powiedz, czy była by szansa, zeby ktoś od Was zawiózł go w okolice Jędrzejowa??? Będzie dobrze, pierwszy Drops był to dopiero dzikus....: a potem już tak ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agniecha82x Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 dziękuję za wizytę u Dropsika!!! omi napisał(a):A obok Dropsika to koleżanka czy kolega? Jedzą z jednej miseczki i całuski są:loveu: a to koleżanka jest, mała Aja :) straszna przylepa i pieszczoszka kochana, kolejna nasza mikruska i również szuka domku! :) Asior ten Dropsik to nawet trochę podobny do mamy naszego Dropsa która jest u mnie w domu :) oba psiaki trafiły do schroniska w worku wystraszone, ale nie wiem czy Dropsik nie był bardziej skrzywdzony, chyba ma obcięty ogonek i boi się ludzi :( ale jak widać na fotach jak jest spokój w schronie to wychodzi i się ośmiela :) zresztą sama widziałam bo pod moją obecność też wyszedł z biura :) potrzebuje po prostu cierpliwych opiekunów, a na pewno będzie z niego fajny psiak :) Quote
agniecha82x Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 a co do transportu to jeżeli znajdą się cudowni ludzie gotowi wziąść tą małą przerażoną skrzywdzoną istotkę i pokazać mu jak piękny jest świat to transport będzie się załatwiać ! Quote
klaki91 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 agniecha82x napisał(a): no właśnie to jest to, że ludzie by chcieli od razu dostać psa idealnego, ułożonego, bezproblemowego, takiego jakiego oni właśnie sobie wymarzyli. Dlatego tak bardzo potrzebne są DT :( Podnoszę Dropsika, to mój typ kolorystyczny, z moją rudą mi się kojarzy :) Quote
Aimez_moi Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Alez cudowny jest ten maluszek.....:) Dropsik pokazuj sie.....:) Quote
agniecha82x Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 dziękuję Cioteczki, że zajrzałyście! Dropsik to śliczny roczny maluszek i niestety bez naszej pomocy nie wydostanie się z tego schronu! on dla ludzi niewidzialny :( Quote
daga31081980 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Witam.jestem u maluszka i podnosimy go.Będę zaglądała częściej Quote
Aimez_moi Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Niewidzialny.....nie widac jakie to cudenko male jest?....:):) Cudenko....:) Quote
agniecha82x Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 no właśnie nie widać, bo to małe cudeńko nasze skutecznie ukrywa się przed ludźmi :( Quote
Aimez_moi Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Maluszku.......delikatny piesiuniu....pokazujemy sie....:) Quote
iwstar58 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Witam u ślicznego maluszka Dropsika. Dużo cierpliwości i miłości potrzeba maluchowi, ale w dobrych rękach nabierze powoli zaufania. To młody i fajny psiak Quote
Aimez_moi Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Zgadza sie.....oczka ma takie wystraszone.... A cudenko z piesia jest wielkie......:) Quote
Recommended Posts