Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mantis']Szkoda, że ludzie tak szybko rezygnują, wystarczy trochę cierpliwości... Dropsik przypomina mi "moją" Ineskę, też z Krotoszyna, która również była takim strachulcem, a od roku grzeje pupkę w cudownym domku :)

Banerek dla chłopczyka

dziękujemy za śliczny banerek! :Rose:

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja miałam taką tymczasowiczkę Awę.
Ze strachu była sztywna jak deska.
Dostałam ją jako psa autystycznego, a to było cudowne stworzenie ciężko przerażone. Pięknie się otworzyła.
Chętnie wzięłabym Dropsa, ale mam małą zołzęMaciejkę z Maciejowic - szczeniak wyrzucony na szosę
i chcę ściągnąć Maleńczuka z Wilgi-czy ktoś jeszcze zobaczy we mnie dobrego, kochającego przyjaciela?
Jeśli uda się te pieski umieścić gdzieś to mogłabym wziąć Dropsa na dt.

Posted

miejcie litość :(
jednego dzikusa Dropsika już miałam od Was :(
Tego niestety nie wezmę, ale zrobię wszystko, zeby znaleźć mu DT!!!!!!!
Powiedz, czy była by szansa, zeby ktoś od Was zawiózł go w okolice Jędrzejowa???

Będzie dobrze, pierwszy Drops był to dopiero dzikus....:

a potem już tak ;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dziękuję za wizytę u Dropsika!!!

omi napisał(a):
A obok Dropsika to koleżanka czy kolega?
Jedzą z jednej miseczki i całuski są:loveu:

a to koleżanka jest, mała Aja :) straszna przylepa i pieszczoszka kochana, kolejna nasza mikruska i również szuka domku! :)

Asior ten Dropsik to nawet trochę podobny do mamy naszego Dropsa która jest u mnie w domu :)
oba psiaki trafiły do schroniska w worku wystraszone, ale nie wiem czy Dropsik nie był bardziej skrzywdzony, chyba ma obcięty ogonek i boi się ludzi :( ale jak widać na fotach jak jest spokój w schronie to wychodzi i się ośmiela :)
zresztą sama widziałam bo pod moją obecność też wyszedł z biura :) potrzebuje po prostu cierpliwych opiekunów, a na pewno będzie z niego fajny psiak :)

Posted

agniecha82x napisał(a):

no właśnie to jest to, że ludzie by chcieli od razu dostać psa idealnego, ułożonego, bezproblemowego, takiego jakiego oni właśnie sobie wymarzyli.

Dlatego tak bardzo potrzebne są DT :(

Podnoszę Dropsika, to mój typ kolorystyczny, z moją rudą mi się kojarzy :)

Posted

Witam u ślicznego maluszka Dropsika.
Dużo cierpliwości i miłości potrzeba maluchowi,
ale w dobrych rękach nabierze powoli zaufania.
To młody i fajny psiak