Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agniecha82x']byłam w sobotę w schronisku, ale niestety nie widziałam Dropsa, przypuszczam, że siedział tam gdzie zawsze - w biurze w swoim kąciku :(
najwięcej może o nim napisać Grzegorz-Adamo1974, bo on jest w schronisku codziennie.
fajnie by było gdyby znalazł się dla Dropsa choćby DT gdzie ktoś mógłby pokazać mu, że świat jest piękny, a ludzie niekoniecznie muszą być źli.
bo ja tak przerażonego psa nigdy wcześniej nie widziałam :([/QUOTE]
drops wychodzi biura tylko jak jestem sam bawi sie jak szczeniak jest słodiutki moim skromnym zdaniem zdala od schroniska szybciutko dojdzie do formy uwielbia siedzieć na kolanach i pieszczoty

Posted

no to dobrze odpisalam jednemu panu ;) i ostatnia prosba... pewnie czytales e-miala od pewnej pani ktorego tutaj zamiescilam, moglbys sie do niego jakos ustosunkowac co mam odpisac? :)

Posted

co do kotów to myśle że będzie ich sie bał a z czasem zaprzyjażni sie jeżeli kotki mu pozwolą sie do siebie zbliżyć a tak to jest pies po przejściach i trzeba mu dać sporo czasu by zaufał ja trzymałem go codzień po godzinie na kolanach przez ok miesiąc by na zawołanie drops przyszedeł domnie

Posted

ok to jutro tej pani odpisze :) oby ktorych z tych 3 e-miali przyniosl mu domek.
Ale skoro juz jeden pan mi napisal ze dzownil i na sobote sie umowil by psiaka zobaczyc to jest jakas mala nadzieja :)

Posted

ah to byla Pani, moze e-miala napisala od meza :) ok nie zapeszamy :) ewentualnie przygotujcie mi jakas biedotke taka mla jeszcze od was ze schroniska to tej drugiej Pani zaproponujemy :)

hm.. moze Tigi? :)

Posted

wiecie co, a może by założyć nowy wątek psów z Krotoszyna ? Bo na tamtym nikt się nie pokazuje... Może Adamo by robił zdjęcia, a my uzupełniały, robiły wątki, ogłoszenia ( w końcu bym musiała się nauczyć ;) ) co Ty na to Wadercia i oczywiście adamo ? :)

Posted

wadercia napisał(a):
ja to chcialabym troszke odpoczac od dogo.. ale nowy watek cizesto przyciaga nowe osoby wiec sens napewno w tym jest:)

Ok : ) to poczekamy jak odpoczniesz i wtedy najwyżej ruszymy.

Posted

moim zdaniem lepiej popychać ten wątek co jest po co dublować a jak chcesz to prosze zrób wątek osobny dla barego owczarka bez łapki ja postaram sie pomuc w rozsyłaniu gdzie sie da ten psiak marnieje mi w schronie