Wadercia Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 oby ktoras z tych 3 rodzin ie zdecydowala :) Quote
Wadercia Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 dostalam e-miala z prosba o dodatkowe zdjecia psiaka :) daloby rade? ;) Quote
adamo1974 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 mam fotki ale z komurki zaraz wstawie postaram sie jutro zrobić dropsowi więcej fotek Quote
adamo1974 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='agniecha82x']byłam w sobotę w schronisku, ale niestety nie widziałam Dropsa, przypuszczam, że siedział tam gdzie zawsze - w biurze w swoim kąciku :( najwięcej może o nim napisać Grzegorz-Adamo1974, bo on jest w schronisku codziennie. fajnie by było gdyby znalazł się dla Dropsa choćby DT gdzie ktoś mógłby pokazać mu, że świat jest piękny, a ludzie niekoniecznie muszą być źli. bo ja tak przerażonego psa nigdy wcześniej nie widziałam :([/QUOTE] drops wychodzi biura tylko jak jestem sam bawi sie jak szczeniak jest słodiutki moim skromnym zdaniem zdala od schroniska szybciutko dojdzie do formy uwielbia siedzieć na kolanach i pieszczoty Quote
Wadercia Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 adamo a ze tak niedyskretnie zapytam w jakim on jest wieku? Quote
Wadercia Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 no to dobrze odpisalam jednemu panu ;) i ostatnia prosba... pewnie czytales e-miala od pewnej pani ktorego tutaj zamiescilam, moglbys sie do niego jakos ustosunkowac co mam odpisac? :) Quote
adamo1974 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 to już nie jest ten sam wystraszony pies jaki był w warunkach schroniska to jest sukces że ten pies aż tak sie rozchodił Quote
adamo1974 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 co do kotów to myśle że będzie ich sie bał a z czasem zaprzyjażni sie jeżeli kotki mu pozwolą sie do siebie zbliżyć a tak to jest pies po przejściach i trzeba mu dać sporo czasu by zaufał ja trzymałem go codzień po godzinie na kolanach przez ok miesiąc by na zawołanie drops przyszedeł domnie Quote
Wadercia Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 ok to jutro tej pani odpisze :) oby ktorych z tych 3 e-miali przyniosl mu domek. Ale skoro juz jeden pan mi napisal ze dzownil i na sobote sie umowil by psiaka zobaczyc to jest jakas mala nadzieja :) Quote
adamo1974 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 tak rozmawiałem ale z panią ktura przyjedzie w sobote nic więcej nie napisze by nie peszyć Quote
adamo1974 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 napisze w sobote mam nadzieje ze dobre wieści Quote
Wadercia Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 ah to byla Pani, moze e-miala napisala od meza :) ok nie zapeszamy :) ewentualnie przygotujcie mi jakas biedotke taka mla jeszcze od was ze schroniska to tej drugiej Pani zaproponujemy :) hm.. moze Tigi? :) Quote
adamo1974 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 stasia roczna sunia wspaniała mała sunia jest ich sporo wejdz w galerie stonki Quote
Amarylis Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 wiecie co, a może by założyć nowy wątek psów z Krotoszyna ? Bo na tamtym nikt się nie pokazuje... Może Adamo by robił zdjęcia, a my uzupełniały, robiły wątki, ogłoszenia ( w końcu bym musiała się nauczyć ;) ) co Ty na to Wadercia i oczywiście adamo ? :) Quote
Wadercia Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 ja to chcialabym troszke odpoczac od dogo.. ale nowy watek cizesto przyciaga nowe osoby wiec sens napewno w tym jest:) Quote
Amarylis Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 wadercia napisał(a):ja to chcialabym troszke odpoczac od dogo.. ale nowy watek cizesto przyciaga nowe osoby wiec sens napewno w tym jest:) Ok : ) to poczekamy jak odpoczniesz i wtedy najwyżej ruszymy. Quote
adamo1974 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 moim zdaniem lepiej popychać ten wątek co jest po co dublować a jak chcesz to prosze zrób wątek osobny dla barego owczarka bez łapki ja postaram sie pomuc w rozsyłaniu gdzie sie da ten psiak marnieje mi w schronie Quote
Amarylis Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 mi chodzi o to, że na tamtym wątku nie są podawane informacje na bieżąco... A Barego nie moge znaleść, podaj jakieś zdjęcia, informacje. Quote
Recommended Posts