agniecha82x Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 no niestety tylko to co Pan napisał na fb Quote
Magda779 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Mamy wieści z nowego domu Dropsa :) :) :) Nowy właściciel przesłał króciutki opis zachowania Dropsa: [FONT=Arial]"Jak zostaje sam w domu to śpi, jak jestem to się bawi i chodzi za mną wszędzie.[/FONT] [FONT=Arial]Jak jedziemy do parku czy nad jezioro to chodzi bez smyczy, a jak coś się zaczyna dziać czy ktoś idzie, to chowa się za mną i obserwuje." [/FONT] Quote
agniecha82x Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 a się zastanawiam.... czy nasz Drops to nadal Drops czy może zmienił imię? :cool3: Quote
Asior Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 jak dla mnie chodzenie bez smyczy to trochę nieodpowiedzialne.... pies po takiej traumie.... Quote
Magda779 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Asior napisał(a):jak dla mnie chodzenie bez smyczy to trochę nieodpowiedzialne.... pies po takiej traumie.... Uprzedzałyśmy pana, że bez smyczy ani rusz, a nawet kazałyśmy na podwójnej chodzić z Dropsem. Jak widać na nic nasze gadanie, pan wie lepiej ! Poza tą samowolą, dom fajny, a Drops szczęśliwy :) Quote
inga.mm Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 temat trzeba by podretuszować, bo chyba dt nie jest potrzebne Quote
agniecha82x Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 no wypadałoby wątek przenieść do innego działu tylko nie wiem jak to zrobić kiedy z założycielką wątku nie ma kontaktu. Quote
inga.mm Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 zapraszam do galerii psich portretów - bazarku na psie długi Quote
Recommended Posts