Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poker napisał(a):
Szkoda ,że ludzie nie chcą pomóc biedakowi tylko gotowego psa dostać

tez mnie to szokuje, przeciez wystarczyłoby wziać go do domu i po prostu byc z nim a on po kilku dniach przyzwyczaiłby się, przeciez to nie wymaga żadnego wysiłku, on nie ma problemów behawioralnych, po prostu boi sie obcych, niektore psy dorosłe i rasowe tak mają że podchodza tylko do "swoich"
...najpierw taka w nim zakochana a potem nie bierze go bo on sie boi - co to za wytłumaczenie...przeciez on jej nie zna co miał zrobic, zachowal sie normalnie...

Posted

Taka ślicznota nie podobała się?
Znajdą się inni, którzy pokochają Dropsika.
Z każdym psiakiem trzeba popracować na początku,
i jest to przyjemność , kiedy buduje się taką więź.
Ludzie najwyraźniej nie potrafią tego docenić.

Posted

agniecha82x napisał(a):
najwidoczniej mały szkrab schowany w kąciku ze strachu przerasta możliwości "zwykłych" ludzi :shake:

Mały szkrab zasługuje na niezwykłych ludzi i tego mu z całego serca życzę.

Zrobiłam Dropsikowi album na FB Zapraszam do udostępniania. :)

Posted

DROPS MA DOM !!!!!!!!!..... i to stały :) :) :)
Wczoraj dzwonił pan z Poznania i właściwie zaraz wsiadł w samochód i przyjechał. Obejrzał Dropsa, wyściskał, wycałował, ale się wahał, bo Drops raczej nie był zadowolony z tych czułości.
Pan siedział w schronisku ponad godzinę i rozmyślał, po czym wsiadł w samochód i wrócił do domu.
Dzisiaj zadzwonił, że do późnej nocy rozmyślał o Dropsie i stwierdził, że nie może go zostawić w schronisku :)
Drops całą drogę spał w samochodzie na kocyku a w domu wskoczył na kanapę, co zaskoczyło nas zupełnie, bo w schronisku siedział cały czas pod krzesłem.
Będą wieści i zdjęcia ...

Posted

Drops ma dom! Super wiadomość :loveu:

A ja mam jedną osobę, która baaardzo chciała Dropsika zaadoptować. Znacie podobnego pieska? Trzeba kuć żelazo póki gorące ;)

Posted

Mantis napisał(a):
Drops ma dom! Super wiadomość :loveu:

A ja mam jedną osobę, która baaardzo chciała Dropsika zaadoptować. Znacie podobnego pieska? Trzeba kuć żelazo póki gorące ;)

Mam Maciejkę

Posted

Takie strachliwe psiaki trochę więcej czasu potrzebują :) nie wolno zbyt dużo wrażeń im gwarantować przez pierwsze dni, ale to pewnie Pan wie :)

Moja suka była bardzo radosna, energiczna i w ogóle cały czas uśmiechnięta jak ją przywiozłam, a dopiero po jakiś 2-3 tygodniach wyszła na jaw agresja na tle lękowym :)