Asperges Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Poker napisał(a): Szkoda ,że ludzie nie chcą pomóc biedakowi tylko gotowego psa dostać tez mnie to szokuje, przeciez wystarczyłoby wziać go do domu i po prostu byc z nim a on po kilku dniach przyzwyczaiłby się, przeciez to nie wymaga żadnego wysiłku, on nie ma problemów behawioralnych, po prostu boi sie obcych, niektore psy dorosłe i rasowe tak mają że podchodza tylko do "swoich" ...najpierw taka w nim zakochana a potem nie bierze go bo on sie boi - co to za wytłumaczenie...przeciez on jej nie zna co miał zrobic, zachowal sie normalnie... Quote
agniecha82x Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 no niestety tacy są ludzie, piesek ładny w necie na zdjęciu, a na żywo już się widocznie tak nie podobał :( wygłaskałam dziś małego od Cioteczek zaglądających :) Quote
agniecha82x Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 zapraszam na bazarek dla krotoszyńskich psów! :) http://www.dogomania.pl/threads/214052-Psie-akcesoria-zabawki-szampony...-do-18-wrze%C5%9Bnia!?p=17571642#post17571642 Quote
iwstar58 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Taka ślicznota nie podobała się? Znajdą się inni, którzy pokochają Dropsika. Z każdym psiakiem trzeba popracować na początku, i jest to przyjemność , kiedy buduje się taką więź. Ludzie najwyraźniej nie potrafią tego docenić. Quote
agniecha82x Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 najwidoczniej mały szkrab schowany w kąciku ze strachu przerasta możliwości "zwykłych" ludzi :shake: Quote
Aimez_moi Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ludzie nie zdaja sobie sprawy jak wdzieczne i wierne potrafia byc takie psiunie...... Quote
Mantis Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 agniecha82x napisał(a):najwidoczniej mały szkrab schowany w kąciku ze strachu przerasta możliwości "zwykłych" ludzi :shake: Mały szkrab zasługuje na niezwykłych ludzi i tego mu z całego serca życzę. Zrobiłam Dropsikowi album na FB Zapraszam do udostępniania. :) Quote
agniecha82x Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Mantis napisał(a):Mały szkrab zasługuje na niezwykłych ludzi i tego mu z całego serca życzę. Zrobiłam Dropsikowi album na FB Zapraszam do udostępniania. :) Dropsik dziękuje za albumik! :loveu: Quote
Mantis Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Drops robi furorę na FB :loveu: Oby coś z tej sympatii wyniknęło... Quote
Magda779 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 DROPS MA DOM !!!!!!!!!..... i to stały :) :) :) Wczoraj dzwonił pan z Poznania i właściwie zaraz wsiadł w samochód i przyjechał. Obejrzał Dropsa, wyściskał, wycałował, ale się wahał, bo Drops raczej nie był zadowolony z tych czułości. Pan siedział w schronisku ponad godzinę i rozmyślał, po czym wsiadł w samochód i wrócił do domu. Dzisiaj zadzwonił, że do późnej nocy rozmyślał o Dropsie i stwierdził, że nie może go zostawić w schronisku :) Drops całą drogę spał w samochodzie na kocyku a w domu wskoczył na kanapę, co zaskoczyło nas zupełnie, bo w schronisku siedział cały czas pod krzesłem. Będą wieści i zdjęcia ... Quote
inga.mm Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 łomotko!!! Oby ten jeden jedyny domek ze swoim ludziem. Taki cudowny psiun musi mieć wreszcie trochę szczęścia w życiu. Quote
Mantis Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Drops ma dom! Super wiadomość :loveu: A ja mam jedną osobę, która baaardzo chciała Dropsika zaadoptować. Znacie podobnego pieska? Trzeba kuć żelazo póki gorące ;) Quote
inga.mm Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Mantis napisał(a):Drops ma dom! Super wiadomość :loveu: A ja mam jedną osobę, która baaardzo chciała Dropsika zaadoptować. Znacie podobnego pieska? Trzeba kuć żelazo póki gorące ;) Mam Maciejkę Quote
Magda779 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Może nie aż taki podobny, ale jest u nas suczka o boskim charakterze, niewielkim rozmiarze, wielkim sercu - AJA: https://picasaweb.google.com/stonka1125/Aja Quote
Mantis Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Obydwie dziewczynki cudne :) Zapiszę zdjęcia i pokaże je na FB. Może równie mocno podbiją serca jak Dropsik :) Quote
inga.mm Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Magda779 napisał(a):Może nie aż taki podobny, ale jest u nas suczka o boskim charakterze, niewielkim rozmiarze, wielkim sercu - AJA: https://picasaweb.google.com/stonka1125/Aja śliczna jest Quote
agniecha82x Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 oj tak, Ajunia jest śliczna i kochana, taka mała iskierka po prostu, cały czas radosna i chętna do zabawy :loveu: Quote
Mantis Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Pozwolę sobie zacytować z FB Pańcia Dropsika... "Pierwsza noc w nowym domu już za nim, większość czasu spędza obserwując wszystko z kanapy" :loveu: Quote
klaki91 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Takie strachliwe psiaki trochę więcej czasu potrzebują :) nie wolno zbyt dużo wrażeń im gwarantować przez pierwsze dni, ale to pewnie Pan wie :) Moja suka była bardzo radosna, energiczna i w ogóle cały czas uśmiechnięta jak ją przywiozłam, a dopiero po jakiś 2-3 tygodniach wyszła na jaw agresja na tle lękowym :) Quote
Aimez_moi Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 O Boziu.....ale wiadomosci.....:):) Dropsik....szczescia...spokoju i duzo milosci Ci zycze....:) Quote
agniecha82x Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 mam nadzieję, że jednak u Dropsika stany lękowe już się nie pojawią i że będzie wreszcie żył sobie spokojnie i szczęśliwie na tym świecie! :) Quote
Recommended Posts