Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='juli88']a jak na koty reaguje? Jest raczej dominantem czy uległa?
Śliczna jest. Gdybym mogła to już bym ją u siebie miała... :([/QUOTE]
myśle że adelka nic kotom nie zrobi bo kota nie jest wstanie złapać ,prędzej złapie atak serca niż kota a tak serio kiedyś spała w budzie a mały kotek siedział za jej budo bo jakiś mądry przyjaciel zwierząt wrzucił kotka przez płot do dziś niewiem jak udało sie kotkowi przetrwać do rana bo zula łapie wszystko co sie ruszanp. wrubelki

• Replies 737
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/212392-ADELA-najgrubsza-i-najbrzydsza-!-czy-ma-jeszcze-szanse-na-dom"][IMG]http://img684.imageshack.us/img684/1091/adela.jpg[/IMG][/URL]

a allegro z takim tekstem mam zrobić jak jest w pierwszym poście????

Posted

[COLOR=black]"Adela została przywieziona do schroniska w połowie stycznia 2010 roku. Jest śliczną, białą suczką, wzrostem sięga do pół łydki. Bardzo kontaktowa i grzeczna. Szybko przystosowała się do warunków schroniskowych, choć widać, że brakuje jej człowieka, który podrapie czasem za uchem. Zachowuje się całkowicie bezproblemowo, toleruje inne psy. Może mieszkać w domu, gdzie są dzieci. [/COLOR]Z powodu braku odpowiedniej dawki ruchu Adela nabawiła się nadwagi, ale przy odpowiedniej diecie i ruchu Adelka na powrót stanie się śliczną zgrabną sunią".

Kontakt w sprawie adopcji:
Magda 606133847

tylko nie wiem ile Adela ma lat.

Posted

A, tu jesteś adelko!
Amarylis pisała do mnie o dt, ale ...zawsze jest jakaś pilniejsza potrzeba, a to sunie z dworca, a to po wypadku......
a jak z adopcjami w schronisku, biorą ludzie pieski?

Posted

Mała biała foczka, sympatyczne pysio,
no jaka Adela najbrzydsza?
Ale dietka to tak dla zdrowia by się przydała,
bo potem mogą być problemy.
Będe odwiedzała sunię

Posted

[quote name='malagos']A, tu jesteś adelko!
Amarylis pisała do mnie o dt, ale ...zawsze jest jakaś pilniejsza potrzeba, a to sunie z dworca, a to po wypadku......
a jak z adopcjami w schronisku, biorą ludzie pieski?[/QUOTE]

słabiutko może teraz po wakajach coś sie ruszy

Posted

[quote name='malagos']A, tu jesteś adelko!
a jak z adopcjami w schronisku, biorą ludzie pieski?[/QUOTE]

niestety więcej psów przybywa niż idzie do adopcji :( przez ostatni tydzień 14 przybyło nowych, a do adopcji poszły chyba tylko dwa, a w tym jedna sunia została bardzo dotkliwie pogryziona i nie ma gdzie jej umieścić, bo boksy przepełnione, a ona ciągle staje się celem do ataku innych psów :(