zerduszko Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Crys - masz foty chłopaka może? Na przyszły tydzień umawiam sterylkę mamusi szczeniaków. Lea :D Quote
zerduszko Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Nie wiem czy ktoś tu zagląda jeszcze, ale donoszę, że dziś mama szczeniaków została wysterylizowana. Temat byłby zamknięty, gdyby nie fakt, ze jedna z suczek-szczeniaków wydana bezpośrednio przez właścicieli, na pewno wysterylizowana nie będzie :roll: Quote
malawaszka Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 kurde... a tak miałam gratulować super udanej i zakończonej akcji a tu szkoda, że ta jedna mała nie poszła do cywilizowanych ludzi :( bu ale i tak super, że matka ciachnięta! Quote
zerduszko Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Matka mieszka z samcem, więc tu był mus. A córeczkę może upilnują? A może właściciele mamusi opowiedzą im i się skuszą na sterylkę? Ostatnio żyję w krainie marzeń :D Quote
Crys Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Dostałam zdjęcia niestety wysłane przez telefon. Nie wiem co tym ludziom szkodzi zrobić zdjęcie normalnym aparatem i wysłać na maila no ale... Quote
Crys Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 Wiem, że wątek już dawno umarł, ale może ktoś tutaj zajrzy. Czy ktoś pamięta jeszcze samczyka Bolusia? Dla przypomnienia zdjęcie jak był mały. teraz to już starszy poważny Pan 1 Quote
Recommended Posts