Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No zobaczymy jak to będzie.

Niestety nie mam jak się z nią skontaktować, ponieważ rozmawiałam z nią przez telefon, a wieczorem już tego nr nie było w moim telefonie i nie wiem czemu :/ jakbyś mogla mi go podać byłabym wdzięczna.

Posted

Bolek trafił do dobrego domku ;)
Ma kolegę, który bardzo się cieszył, że maluch się pojawił.
Bolek ma zmienione imię na Lino ;)
Mogę go odwiedzać kiedy chcę, ale pojadę tam pewnie za rok :)
Co jakiś czas mam dostać zdjęcia malca :)

Posted

No to super, bardzo się cieszę :multi: Powodzenia maluszku :p Czekamy na zdjęcia oczywiscie :)

Crys, wielkie dzięki za opiekę nad małym dla Ciebie i całej Twojej rodziny :Rose: Tacy rodzice jak Twoi, angażujący się i wspierajacy Ciebie w tym co robisz to rzadkość. Jeszcze zadzwonię ;)

A - państwo zwrócili poniesione koszty - 60 zł :cool3:

Posted

Będzie :) Jutro maja je moja siostra wstawić, dzisiaj były zdjęcia dorabiane jak byłam w schronisku :)

Siostra wykupi jeszcze mi domenę więc będę miała własną stronkę na której będę umieszczać psiaki do adopcji :)
Oczywiście z pomocą siostry jeszcze :)

Posted

"Witam ,myśle że czuje się jak u siebie zdominował naszą koteczkę rządzi Mikusiem i zachwyca wszystkich naszych znajomych ,jest słodki coraz dalej zapuszcza się do ogrodu ale na wołanie grzecznie wraca Miki pilnuje go jak dziecko i ma do niego tyle cierpliwości ,że to aż zaskakujące w kazdym razie sprawił nam swoja obecnością wielka radość .Pozdrawiam.(: "

Wiadomość o naszym małym Bolku ;)

Posted

"witam sie u sunienki na wateczku , alez trafila do raju pozdrawiam sercem kochani i mam pytanie , czy ktoras z was cioteczki zna kogos z Zawiercia , z dogomanii , z Tozu ? dzis dostalam telefonze w chlewie w Zawierciu wies:Pszylubsko Jurajska , jest trzymany onek mlody , dlugowlosy , podobno w tym chlwiku nie zawsze ma jedzenie i picie , jesli mozecie , rozeslicie prosze "
Ewa Gonzales

• 3 weeks later...
Posted

Mam wieści od Lejucha.... no jest lejek, jak wychodzi to się nie załatwia wcale, a jak wraca do domu to zaraz siooo. A u mnie zaraz się załatwiała jak ją wynosiłam :( Oprócz tego szaleje, podgryza, niszczy i marudzi przy jedzeniu :lol: Bardzo ją kochają i rozpieszczają, mam nadzieję, że będzie ok.

Czekam na foty :)

Posted

A państwo próbowali z matami? Jak Bączek do mnie trafił to zastosowałam maty ze sprejem zachęcającym do siusiania i mały załapał od razu :)... po kilku dniach przestałam pryskać sprayem bo już nie był potrzebny. Bączek ani razu nie zrobił siku w innym miejscu niż mata (z wyjątkiem łóżka bo czasem chyba myśli, że pościel to taka ogromna mata do siusiania).

Posted

Chyba nie próbowali z niczym. Oni dostali psa, który sika głównie na podkłady (podkład musiał być w tym samym pokoju) i od razu jak zostanie wyprowadzony na dwór. Mam nadzieję, że popracują nad tym i będzie ok.