Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='carolinascotties']zaraz w wydarzeniach na Polsacie - o kolejnym debilu, który zjadał psy... :([/quote] To ja potem poproszę o link, bo u mnie Polsatu niet ;(

Posted

cytat"Jak znajdziemy kogos z Białegostoku, kto pojedzie sprawdzić zboczeńca?"
moze poprostu zalozyc temat "kto sprawdzi zboczenca ???" (albo jakis ambitniejszy tytul) .Gwarantuje ze wiele osob zagladnie ,a wsrod nich moze sie ktos z tamtej okolicy znajdzie.

Posted

[quote name='carolinascotties']trzeba tak zrobić...kto zakłada wątek?[/QUOTE]
Hmmm, nigdy tego nie robiłam, ale jakby mi ktoś pomógł mogłabym ja założyć.
Więc czekam na jakąś pomoc:):):)

Posted

Trzeba otworzyć stronę "psy do adopcji /znalezione" i w lewym górnym rogu nad tabelką z wątkami jest ciemno niebieski guziczek z napisem "New Thread", trzeba go kliknąć i już wpisuje się nowy wątek (temat i treść) - tak jak odpowiedz do innych wątków. :razz:

Posted

Widziałam wczoraj Emi... Emi żyje w swoim świecie :placz:
Wychodzi ma siusiu i tylko na siusiu. Je i pije tylko wtedy, gdy miska stoi w zasięgu jej mordki. Stroni od psów i od ludzi a całe dnie spędza w swoim legowisku...:-(

Posted

[quote name='GoniaP']Widziałam wczoraj Emi... Emi żyje w swoim świecie :placz:
Wychodzi ma siusiu i tylko na siusiu. Je i pije tylko wtedy, gdy miska stoi w zasięgu jej mordki. Stroni od psów i od ludzi a całe dnie spędza w swoim legowisku...:-([/quote]

to jest straszne... to ten bydlak zgotował jej taki los... musimy znaleźć kogoś, kto go sprawdzi...musimy..... :angryy:

miałam już dawno zapytać - jak jest z jedzeniem>?

Posted

[quote name='GoniaP']Widziałam wczoraj Emi... Emi żyje w swoim świecie :placz:
Wychodzi ma siusiu i tylko na siusiu. Je i pije tylko wtedy, gdy miska stoi w zasięgu jej mordki. Stroni od psów i od ludzi a całe dnie spędza w swoim legowisku...:-([/QUOTE]

Może nie doszła do siebie i nadal jest chora? Jak wyniki badania histopatologiczneog wycinkow?

Posted

[quote name='Gagasia']Wątek założony. Proszę o sugestie, będę poprawiała:)
Link [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5014607#post5014607[/url][/QUOTE]

:multi: :multi: :multi: