jolam Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Alla Chrzanowska']To ten przystojniak z awtara?[/QUOTE] Tak :-) oczka ma trochę podobne do Samby i jest tak samo przytulaśny Quote
Noemi1 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Witamy, nową Cioteczkę :) Bric-a-brac dzięki za uznanie, ale ja już sama nie ogarniam wszystkich tematów, chociaż bardzo bym chciała :( Plakat gotowy :) Przepraszam, że tym razem w jednej wersji, ale rano muszę gnać do roboty. Jeżeli macie jakieś sygestie co do wymiany zdjęć to oczywiście poprawię. Mnie tym razem wyjątkowo podabały się wszystkie i nie wiedziałam co wybrać. Paula, troszkę posprzatałam Ci podwórko :) wersja kolorowa: [IMG]http://img198.imageshack.us/img198/9813/plakatsambaciaza01rgb.jpg[/IMG] i czarno-biała [IMG]http://img823.imageshack.us/img823/3425/plakatsambaciaza01cb.jpg[/IMG] Mam nadzieję, że tym razem nie będzie problemów z wydrukiem, bo pilnowałąm w miarę rozsądnych marginesów :) Quote
bric-a-brac Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Noemi, plakat super, dzięki! Wystarczy jedna wersja, bo ułatwia wybór ;) Ja już się naumiałam drukować przy Ricie, więc dam radę :lol: Jak ktoś może, wydrukujcie i wywieście, zwłaszcza tu w mazowieckim, Warszawie :modla: Quote
paula82 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Dziewczyny wielkie dzięki, za deklaracje, za plakat, za ogłoszenia, za obecność na wątku, każda pomoc się przyda. Na ostatniej kontroli wetka mówiła, że jak tak ładnie Samba będzie do zdrówka wracać to i za około dwa tygodnie będzie można ciachać. Jaki to koszt nie pytałam, ale p. Jola na pewno wie. Małe sprostowanie do pierwszego postu: Sunia została do mnie przywieziona wieczorem 29.07. Byłam z nią na trzech wizytach w lecznicy, gdzie koszt dopisany do rachunku p. Joli (chyba, bo to na p. Jolę) 45, 25 i 15zł Faktury za leki kupione przeze mnie mam na: 50,13 (antybiotyk) 10,05 (triflora) 40,70 (antybiotyk) gazy i bandaże, oraz rzeczy an okłady to już ode mnie ma. ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Te 101 zł za leki mogę zapłacić ja, ale po 15.08. Czy możesz poczekać??? Quote
bric-a-brac Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Allu, jesteś kochana! :Rose: Paula, 100zł za kolejne 10dni już masz na kocie. Czyli DT jest opłacony tylko do 17 sierpnia. Dług za leki zaoferowała się pokryć Alla Chrzanowska. Pozostaje dług p.Joli za wizyty u weta -85zł (poza kosztami, które podniosła już wcześniej 258zł) Quote
Alla Chrzanowska Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Jaka tam kochana... Myślę, jak tu wyczarować więcej kasy dla sunieczki... Quote
bric-a-brac Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Wyczarowałam fajny pomysł na bazarek, tylko chwilowo mam podcięte skrzydła, czekam co Ola napisze, może ona da radę. Quote
Aleksa. Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='bric-a-brac']Wyczarowałam fajny pomysł na bazarek, tylko chwilowo mam podcięte skrzydła, czekam co Ola napisze, może ona da radę.[/QUOTE] przepraszam, że wcześniej nie odpisałam, ale już wszystko wiemy, tak ? :) Quote
bric-a-brac Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Dogadamy się na pewno ;) Skrzydła podcięte życiem nie mają nic wspólnego z wątkiem ;) Quote
paros Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 piękny plakacik i tekścik super :loveu: plakacik wrzuciłam na FB Quote
Alla Chrzanowska Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 A ja nie tracę nadzei, że ktoś jeszcze zdeklaruje na sunię parę złotych, tym bardziej, że jest duża szansa na adopcję, więc długo nie trzeba będzie płacić... Quote
Noemi1 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='paros']piękny plakacik i tekścik super :loveu: Plakacik wrzuciłam na fb[/quote] dzięki :) [quote name='alla chrzanowska']a ja nie tracę nadzei, że ktoś jeszcze zdeklaruje na sunię parę złotych, tym bardziej, że jest duża szansa na adopcję, więc długo nie trzeba będzie płacić...[/quote] ????? Quote
bric-a-brac Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Bardzo adopcyjna jest, w tym sensie. Quote
Alla Chrzanowska Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='bric-a-brac']Bardzo adopcyjna jest, w tym sensie.[/QUOTE] Dzięki Angela, że mnie tłumaczysz, ja czasami mam takie skróty myślowe, że potem sama się zastanawiam, co chciałam powiedzieć:diabloti: Quote
Alla Chrzanowska Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Jednak nie mogę zrozumieć, dlaczego nikt nie deklaruje pomocy dla Samby. Biedna dziewusia, taka fajna, taka przylepka, ale jakoś ma pecha. I co? Ma trafić do schronu? Ma za dobry charakter? W chronie na pewno wzbudzi współczucie... Quote
Noemi1 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Dzięki za wyjaśnienia. Sądzę, że wiele osób jest na wakacjach i zagląda do netu, a do tego jakiś nawał psiaków w potrzebie :( Quote
bric-a-brac Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Wpłynęło 35zł dla suni i jeszcze parę fantów się znalazło na bazarek. [B]Jolam[/B], dziękuję za wpłatę :Rose: Quote
Alla Chrzanowska Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 To fajnie, ja we wtorek przeleję pieniążki za leki i może coś jeszcze wyskrobię... Quote
bric-a-brac Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Ola zrobiła Sambie bazarek cegiełkowy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/212715-Pozw%C3%B3l-sambie-odpocz%C4%85%C4%87-na-kanapie-i-pog%C5%82aszcz-j%C4%85-!-do-28.08-godz.-23-00[/url] Dzięki! Quote
jostel5 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Przyszłam na zaproszenie,ale też nic zadeklarować nie mogę...:( Na początku września wrzucę Pięknej parę złotych do skarpetki,teraz jednak [B]już[/B] nie mam... A sucz jest naprawdę piękna!:) Quote
paros Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Alla Chrzanowska']A ja nie tracę nadzei, że ktoś jeszcze zdeklaruje na sunię parę złotych, tym bardziej, że jest duża szansa na adopcję, więc długo nie trzeba będzie płacić...[/QUOTE] Pilnuję wydarzenia na FB - pisali, że cosik wpłacili dla Samby ale pisałam aby na konto podane na stronie przytuliska :roll: Quote
bric-a-brac Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Jostel, dziękujemy za przybycie! Paros, pani Jola mówiła, że raz na jakiś czas podsumuje wpłaty dla Samby na konto przytuliska jeśli takie będą. I wówczas będę mogła je tu wkleić w rozliczenie. Quote
jolam Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Ogłaszam Sambę na kilku portalach. Tu przykładowy [URL]http://www.morusek.pl/ogloszenie/69032/sLICZNA-PRZYTULAsNA-SAMBA-szuka-domu/[/URL] Piszę, że najbliższe miasto to W-wa. Czy dobrze? Quote
Recommended Posts