katarzyna09 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 paula82, ile chcesz tych plakatow?Podaj mi proszę adres na pw. Drukuje się...:smile: Gdzieś z 50 powinno być. Jest 73,i juz wysłane. Igam,juz poprawiłam się,dzięki;) Quote
Igam Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Katarzyno09, nie pisz post pod postem, tylko edytuj poprzedni, bo Ci konto zablokują Quote
bric-a-brac Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Paula, jutro zapłacę za DT za wrzesień. Miałaś może jakieś telefony w spr. Samby? U p.Joli cisza... :( Quote
paula82 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 dzisiaj jadę z Sambą na szczepienie przeciw wściekliźnie i zaczipujemy sunię. Jak się nic nie zmieniło to będzie koszt 26zł. czip za free. Quote
Malawia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Hej, wydrukowałam Sambie kolorowy plakat, miałam nadzieję,że ma już DOM, nie to żeby miała źle u cioci Paula82 ;-)! OK jutro powieszę w lecznicy, zamienię ten czarno-biały! Trzymam kciuki za Sambulę! Quote
bric-a-brac Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Malawia, dzięki! Ten czarno-biały może gdzieś też się uda powiesić ;) Dzisiaj przelałam za wrzesień. Teraz to Samba już bardziej nie może być gotowa do adopcji, wyleczona, zaszczepiona, udomowiona, wysterylizowana, ogłaszana.... No nic, tylko do domu... Quote
paula82 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Dokładnie tak!!! Książeczka założona, szczepienie zrobione, zaczipowana (na razie na mnie). Koszt szczepienia i książeczki 28zł Plakaty otrzymałam wczoraj. Bardzo dziękujemy Katarzyno, przy okazji zostawiłam w lecznicy, dzisiaj będę wieszać kolejne. Quote
paula82 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 a kiedy i gdzie Samba miała zrobione ogłoszenia, może wykupię jej pakiet? Quote
bric-a-brac Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 W poście nr 5 jest lista ogłoszeń, wszystkie odświeżam. Allegro się skończyło, chcę się skontaktować z p.Jolą czy następne robić wyróżnione. Paula, nie miałaś żadnych telefonów? edit: 28zł przelałam, dodałam do rozliczenia. Quote
paula82 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 nawet pół tel. o Sambę nie było :shake: dziewczyny gdzie można kupić taką chustę z napisem "szukam domu, czy "do adopcji"? pytam, szukam wszędzie i są ale w kropki, paski, kwiatki, a z napisami nie ma... to na razie ogłoszeń wystarczy? Quote
bric-a-brac Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Niedawno był bazarek z chustami, ale migiem się skończył. Ja zdążyłam się na dwie sztuki załapać. Mogę Ci jedną pożyczyć, ale dotrą do mnie pewnie dopiero za tydzień, bo czekam na zakończenie drugiego bazaru, żeby wysyłki połączyć. Ogłoszeń niby nigdy za wiele, chociaż to pewnie na tych samych portalach będzie, więc sama nie wiem:roll: Quote
Magolek Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Sambuniu, szukaj domku dziewczyno! Pokazuj się gdzie możesz. :) Quote
Igam Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 [quote name='paula82']dziewczyny gdzie można kupić taką chustę z napisem "szukam domu, czy "do adopcji"? pytam, szukam wszędzie i są ale w kropki, paski, kwiatki, a z napisami nie ma...[/QUOTE] Na gładkiej chustce (chustkę zrobić można i z prześcieradła ;) ) można napisać niezmywalnym markerem, albo mały T-shirt kupić i na nim umieścić napis (?) Aż dziwne że nie ma zainteresowania Sambą... Ja co prawda nie wiem jak wyglądają nowe ogłoszenia, ale ja bym wycięła informację o tym w jakim stanie ją znaleziono. Ktoś mógłby pomyśleć, że ma głęboki uraz, który może np. objawić się agresją. Napisać np, że jest ofiarą wakacyjnych wyjazdów, że ktoś ją porzucił, ale jest super rodzinnym psem, zrównoważonym, nie nieszczy, że nowa rodzina będzie miała w niej świetnego przyjaciela itp Tak ja myślę, ale do każdego mogą trafić inne argumenty (czyt. nowego właściciela) Quote
bric-a-brac Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Skorygujemy tekst, faktycznie można ją inaczej pokazać... Z tym, że w domu to ona niszczy... gdy sama zostaje... Kochani, prosimy o głos na Znajdki w wewn. ankiecie. do konkursu Krakvetu... Prosimy o głos na Znajdki: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/214317-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-wrzesie%C5%84"]http://www.dogomania.pl/threads/2143...-wrzesie%C5%84[/URL] Quote
bric-a-brac Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Trzymajcie proszę po cichu kciuki, pukając w niemalowane ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Już wróciłam i zrobiłam przelew dla Samby za wrzesień Quote
UlaFeta Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='paula82']nawet pół tel. o Sambę nie było :shake: dziewczyny gdzie można kupić taką chustę z napisem "szukam domu, czy "do adopcji"? pytam, szukam wszędzie i są ale w kropki, paski, kwiatki, a z napisami nie ma... to na razie ogłoszeń wystarczy?[/QUOTE] Jest bazarek z chustami.Znajdziesz na reklamie bazarkow.Nie umiem wstawic link. Quote
Malawia Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/214323-chusty-quot-szukam-domu-quot-do-16.09[/URL] tutaj są te chusty :-) Quote
Alla Chrzanowska Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 A co tam słychaću mojej Ulubienicy? Quote
Noemi1 Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 A ja myślałam, że Sambunia już w domku... Dziewczyny dziś i jutro pod Leclrekiem na Bielanach (ul. Aspekt 79) jest impreza psia. [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/269/plakatjokotzadresem.png/"][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/742/plakatjokotzadresem.th.png[/IMG][/URL] Może warto tam podjechać chociaż z plakatami??? Quote
Recommended Posts