Lili8522 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Wow ale szybko domek się znalazł! Super! :multi: Quote
Osa Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Najprawdopodobniej w ten weekend mamy transport! Siostra Agi-Czakry zawiezie małego do DS. To Pani wet. więc opieka super zważywszy że będzie miał jeszcze szwy na wydmuszkach ale wszystko pięknie się goi - DS nie może się go już doczekać a trafia się super okazja więc szwy będzie miał zdjęte już w nowym domu.Szkoda marnować takiej okazji bo potem może być problem z transportem. Quote
mshume Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Bardzo się cieszę. I dziękuję Dziewczyny :) Quote
Wadercia Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 no to i ja trzymam kciuki za transport :) Quote
Osa Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 waderciu - dzięki za odzew i chęć pomocy w transporcie :) Quote
malagos Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 O, jestem i ja - cieszę się, zę się tak fajnie złozyło z tym transportem :) Quote
oktawia6 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 piękny Shih i w sumie szybko dom się pojawił odpowiedni, super! :) Quote
owczarek'ab Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Pewnie, niech szybko jedzie do nowego domu! :):):) Quote
Osa Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Okazało się Mufin już dzisiaj jedzie - :multi: Szybciutko pakujemy mu manatki bo za dwie godziny -odjazd! Pani wet podjedzie do Azylu po niego bo ma po drodze. Ale czad :evil_lol: Quote
Lili8522 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Super że Mały już w domku :multi::multi: Quote
Osa Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Wczoraj miał dojechać ok. 22.00 bo później niż to było planowane Pani Ania dotarła do Azylu więc na razie nic nie wiem -wczoraj nie chciałam dzwonić po nocy no i w tych pierwszych chwilach przeszkadzać w powitaniu - za godzinkę zadzwonię bo sobota i nie chcę alarmu robić. Mufinek wczoraj szczęśliwe dojechał. Teraz się aklimatyzuje w nowym domu - w poniedziałek napiszę pełną relację. Quote
oktawia6 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 trzymam kciukasy za jego aklimatyzację:thumbs: na pewno zostanie królem domu:lol!: Quote
Osa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 No właśnie jest królem aż za bardzo...;) Trochę się nam chłopczyk rozbrykał bo ma za dużo popuszczone - wiadomo to jest samiec shih- tzu. Ogólnie jest wszystko OK - jak chce to potrafi być czarujący i milutki ale ma humorki i demonstruje je najmłodszym członkom rodziny. Podbił serca domowników i widać że piesek jest zadowolony i ma dobrze. Potrzeba troszkę czasu i pomału wszystko się ułoży i dotrze. Dzisiaj Mufinek znajdzie się na stronie "Plaskatyego Azylu" Tu jest link bezpośrednio do jego strony i tam będzie o nim info. - MUFFIN Ponieważ naprawdę nie mam na to czasu nie poradzę wątków na Dogo Quote
Osa Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Proszę o zmianę tytułu wątku - Muffin ma dom. Quote
Recommended Posts