Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niewiarygodne.... może nie tyle podli, co głupi i bezmyslni...!

Gerimne napisał(a):
Balto wygląda rewelacyjnie - jak młody rozbójnik :) Aż dziwne że nikt więcej go nie chce :(
Nie uwierzycie, ale po mojego psa (wziętego ze schronu) zgłosił się jego były właściciel, który chce "odzyskać psa wszelkimi sposobami". Postraszyłam go policją i sprawą o nękanie. Póki co zamilkł. Jak się okazuje sam go oddał do schroniska ( a właściwie jego mama) a mnie wciskał kity, że pies mu uciekł. Ludzie potrafią być podli :(

Posted

Ten dzieciak ma gdzieś z 18 lat. Wpierał mi, że pies mu uciekł w parku na wieczornym spacerze - tyle, że sam nie wiedział 5 tygodni temu czy też w maju. A mama mu przytakiwała, że raczej nawiał w maju. W schronie podali mi na nich namiary i wszystko się zgadza. Po prostu - pies już jest zadbany, trochę odpasiony(a nie skóra i kości), ma już ładną sierść, więc można go sobie znowu wziąć. Paranoja jakaś.

Posted

Nie przejmuj się debilami.....masz podpisaną umowę adopcyjną, czas kwarantanny minął niech się całuje poniżej pleców! Tylko żeby innego sierściuszka sobie nie znalaz...:angryy:

Gerimne napisał(a):
Ten dzieciak ma gdzieś z 18 lat. Wpierał mi, że pies mu uciekł w parku na wieczornym spacerze - tyle, że sam nie wiedział 5 tygodni temu czy też w maju. A mama mu przytakiwała, że raczej nawiał w maju. W schronie podali mi na nich namiary i wszystko się zgadza. Po prostu - pies już jest zadbany, trochę odpasiony(a nie skóra i kości), ma już ładną sierść, więc można go sobie znowu wziąć. Paranoja jakaś.

Posted

Przepraszam za offa. Pilnie-mega pilnie poszukuje hotelu dla dużego psa: mix kaukaz z huskym i psem pasterskim, koniecznie musi być kojec, ponieważ jego relacje z innymi psami są "delikatnie mówiąc trudnie. Suczki toleruje psy nie bardzo. Czy ktoś moze mi cos polecić???
MEGA PILNE-NAJLEPIEJ OKOLICE WARSZAWY!!!

Posted

[quote name='Zofija']

Przepraszam za offa. Pilnie-mega pilnie poszukuje hotelu dla dużego psa: mix kaukaz z huskym i psem pasterskim, koniecznie musi być kojec, ponieważ jego relacje z innymi psami są "delikatnie mówiąc trudnie. Suczki toleruje psy nie bardzo. Czy ktoś moze mi cos polecić???
MEGA PILNE-NAJLEPIEJ OKOLICE WARSZAWY!!!

na pewno Jamor, ale nie wiem, czy ma miejsce.. tam wciąż kolejka
Alaska - u p.Eli Wydry - nie wiem, czy są miejsca

[quote name='"jamor"']

Balto - No nie wiem jak się ubrać, nie ma co na siebie włozyć. Dobrze bedzie mi w czarnym ?