sajlana Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Chętnie bym pojechała z toba ale kolejne 2 weekendy odapadaja...chrzest i urodziny kolegi... Quote
sajlana Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Biedny chłopczyk....nawet na fb nie na najmniejszego odzewu....:-( Quote
sylwija Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 no właśnie, a on właściwie poza tym mocnym instynktem łowieckim nie ma wad.. niektórzy uważają, że to nawet nie wada, a cecha huskich Quote
sajlana Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 wrodzona....ale ludzie się boją haszczorów, bo strach samego w domu zosatwić bo niszczy, wyje...nie klażdy wie, że wystarczy mu towarzystwo drugiego kaszczora i juz ma swoją sforę...tylko nie każdy może mieć 2... Quote
zioberek87 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 smutnie tutaj:( ciotki nie traćmy nadziei znajdziemy mu domek:) Quote
sylwija Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 sajlana napisał(a):wrodzona....ale ludzie się boją haszczorów, bo strach samego w domu zosatwić bo niszczy, wyje...nie klażdy wie, że wystarczy mu towarzystwo drugiego kaszczora i juz ma swoją sforę...tylko nie każdy może mieć 2... a u mnie parę haszczaków było na DT , a największe zniszczenie to samoyedka poczyniła pierwszej nocy - zeżarła kawał drzwi i strasznie hałasowała :D więc reguły nie ma na pewno jest problem, jak się nie zapewni odpowiedniej ilości ruchu i .. uwagi ;) Quote
sonia1974 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Biedny chłopczyk jeszcze bez domku , trzymam kciuki przystojniaku Quote
sajlana Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 hehe, u mnie drzwi rozpracował haszczur...do tej pory nie kupiłam nowych.....sylwija napisał(a):a u mnie parę haszczaków było na DT , a największe zniszczenie to samoyedka poczyniła pierwszej nocy - zeżarła kawał drzwi i strasznie hałasowała :D więc reguły nie ma na pewno jest problem, jak się nie zapewni odpowiedniej ilości ruchu i .. uwagi ;) Quote
Olivin Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Domek dla Baltusia znajdzie się- to pewne! Niewidomy RUFUS z mojej sygnatury jutro jedzie do cudownego domku w Krakowie- ciężko było sobie wyobrazić, że znajdzie dom... Bardzo się cieszę i wierzę, że Balto również spotka to szczęście... cały czas mocno trzymam kciuki za Balto... Quote
zioberek87 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ja takze trzymam kciuki:) Balto znajdzie na pewno tak jak juz znalazł Rufusek:):) Quote
sylwija Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 cieszę się Rufuskiem :) Balto też w końcu znajdzie domek, ale mogłoby to nastąpić szybko ;) Quote
piescofajnyjest Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Balto :) a domek sie znajdzie....ale jak ktos sobie mysli, ze da miche i wyrzuci psa na ogrodek na 5 minut, to nie dla niego Husky;( a jak bedzie odpowiedzia ilosc spacerkow i wysilku, to nie bedzie wycia i demolki.... :) Quote
sonia1974 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Balto też będzie miał domek , jestem pewna bo on jest taki piękny Quote
Agula99 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Baltuś pamiętam o tobie śliczny i trzyma kciuki za super domek!!! Quote
sajlana Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Cudny chłopak, trzeba go hooopsnąc w górę z rana! Quote
Livka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Dzień Dobry ! Dziewczyny a może jakiś bazarek dla Balto i Ivora - mam parę fantów - może coś dorzucicie ? :cool3: Wolę dmuchać na zimne - psiaki nie mają pełnych deklaracji, a domków narazie nie widać :shake: Co Wy na to ? Quote
sajlana Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 no cóż Livciu...miałam dzisiaj do ciebie pw skrobać.....jak zwykle, zdjęcia z opisem ci przesłać? Podaj mi tylko jeszcze raz maila, bo ja głupia jestem i znowu gdzieś posiałam... Quote
Livka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='sajlana']no cóż Livciu...miałam dzisiaj do ciebie pw skrobać.....jak zwykle, zdjęcia z opisem ci przesłać? Podaj mi tylko jeszcze raz maila, bo ja głupia jestem i znowu gdzieś posiałam... Tak, kochana jak ostatnio - zdjęcia z opisem i ceną na [email protected] Bardzo dziękuję za odzew :loveu: Quote
Recommended Posts