Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:bigcool:Tiaa...prznajmniej dziewczynka....choć nie wiem, co jest takiego wspaniałego w czymś co robi pod siebie i 24/h się drze...ale przynajmniej z "młodą-rodzinką" się spotkam, bo bratanica mojego TZ :bigcool:

Posted

Livka napisał(a):
Dzień Dobry !

Dziewczyny a może jakiś bazarek dla Balto i Ivora - mam parę fantów - może coś dorzucicie ? :cool3:
Wolę dmuchać na zimne - psiaki nie mają pełnych deklaracji, a domków narazie nie widać :shake:
Co Wy na to ?

ja jestem ZA, szczególnie, że nie ma zainteresowania..
zresztą lepiej, żeby zostało ni zabrakło..

też coś poszukam i prześlę zdjęcia, postaram się w weekend :)

Posted

Kocurek napisał(a):
Cioteczki poprosze numer konta,wysle chlopakowi grosik-niestety tylko 5 zl...

Serdecznie dziękujemy :Rose: - konto już do Ciebie pofrunęło ;)

Posted

no właśnie nie udało mi się go odwiedzić jeszcze, mam na głowie dwie tymczasowiczki bardzo absorbujące.
Ale zamierzam, planuję w najbliższym czasie nawiedzić.

Balto u Jamora czuje się dobrze, szczególnie, że to grzeczny psiak, niekonfliktowy i przyjazny do dzieci :) spokojnie może biegać z innymi psiakami i nie wymaga specjalnej pracy..

Posted

Balto wygląda rewelacyjnie - jak młody rozbójnik :) Aż dziwne że nikt więcej go nie chce :(
Nie uwierzycie, ale po mojego psa (wziętego ze schronu) zgłosił się jego były właściciel, który chce "odzyskać psa wszelkimi sposobami". Postraszyłam go policją i sprawą o nękanie. Póki co zamilkł. Jak się okazuje sam go oddał do schroniska ( a właściwie jego mama) a mnie wciskał kity, że pies mu uciekł. Ludzie potrafią być podli :(