Martika&Aischa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Sylwia ślicznie dziękuję za odpowiedź na pytania :) Przesłałam odpowiedź Pani Iwonce :) Poczekajmy zatem na decyzję :) Quote
Agula99 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 O jeju, jest domek zainteresowany Baltusiem??? Trzymam kciuki, mooocnooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Quote
sylwija Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Witam w imieniu Balto :) strasznie mi dzisiaj działa internet.. ale gdyby były jeszcze jakieś pytania, to bardzo proszę :) Quote
Igam Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Ja też się bardzo cieszę :) Ten piesek wymaga dużo ruchu, w sam raz dla młodego człowieka :) Trzymam więc mocno kciuki Quote
Gerimne Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Tak, tak, tak... Decyzja już jest przemyślana - tutaj nie ma żadnego "przeciw", wszystkie punkty są "za". Zaraz skrobnę mejla do Pani Kingi i tylko musicie trzymać kciuki by Balto był u nas, bo my niestety nie uprawiamy sportów ani extremalnych ani wyczynowych ;) Quote
Martika&Aischa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='Gerimne']Tak, tak, tak... Decyzja już jest przemyślana - tutaj nie ma żadnego "przeciw", wszystkie punkty są "za". Zaraz skrobnę mejla do Pani Kingi i tylko musicie trzymać kciuki by Balto był u nas, bo my niestety nie uprawiamy sportów ani extremalnych ani wyczynowych ;)[/QUOTE] Kciuki zaciśnięte z całych sił:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Kiniak Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Prowadze adopcje Balto. Pies jest pod opieką serwisu huskyadopcje.pl dlatego też zapraszam do zapoznania sie z naszymi procedurami [URL]http://huskyadopcje.pl/chce-zaadoptowac-psa.html[/URL] Gerimne sprawdź pw ;) Quote
sylwija Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 ja tez trzymam kciuki za Balto i za Gerimne[FONT="][URL="http://www.dogomania.pl/members/126246-Gerimne"][B][/B][/URL] [/FONT]:) Quote
Gerimne Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Deklaracja wypełniona, decyzja podjęta. Teraz czekam co z tego wszystkiego będzie :/ Quote
sajlana Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Co z tego będzie :???: nowy członek rodziny i kochający, wierny przyjaciel :grins: Quote
Martika&Aischa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Matko jak się denerwuje:shake: bo ja z tych mniej cierpliwych :razz: Kciukasy zaciskam zatem nadal i czekam na decyzję :lol: Quote
sajlana Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Oczywiście, że będzie dobrze. Wszystkim zależy na szczęściu Balto, a to najlepsza motywacja do podjęcia dobrej decyzji ;) ale taż czekam z niecierpliwością....:smhair2: Quote
PaSja Hera Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 No napiszcie cos wreszcie,trzymam kciuki!!!! Quote
Soko Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Słuchajcie, skoro Balto jest o tyle od domku.. ja jutro idę wywoływać zdjęcia piesków na tablicę ogłoszeń - wywołam i te Balto, natomiast myślę, że nie będzie mu to potrzebne :) ale się cieszę - taki obrót spraw sprawia, że aż chce się żyć i dodaje wiary :) Quote
sajlana Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Oby nie były potrzebne!!!! Za to Ivor nadal potzrebuje domu...:-( Quote
Soko Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Akurat mam innego kandydata na miejsce Balto - niestety wszystkim psom pomoc nie mogę a jak wrzucę ich 20 na tablicę ogłoszeń to będzie to zbyt duży chaos. Mam jednak nadzieję, że sprawy będą rozwiązywać się szybko. Na Ivora mogę zrobić zbiórkę pieniędzy w szkole - wszystko do ustalenia. Mogę prosić link do wątku Ivora? Quote
Agula99 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Baltuniu trzymaj się tam i jak najszybciej do domku!! :) Quote
sylwija Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 [quote name='Soko']Akurat mam innego kandydata na miejsce Balto - niestety wszystkim psom pomoc nie mogę a jak wrzucę ich 20 na tablicę ogłoszeń to będzie to zbyt duży chaos. Mam jednak nadzieję, że sprawy będą rozwiązywać się szybko. Na Ivora mogę zrobić zbiórkę pieniędzy w szkole - wszystko do ustalenia. Mogę prosić link do wątku Ivora?[/QUOTE] [url]http://www.dogomania.pl/threads/208990-Ivor-ju%C5%BC-w-hoteliku-wci%C4%85%C5%BC-brakuje-deklaracji-szukamy-odpowiedniego-DS[/url] dzięki za pomoc :) Quote
sajlana Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kkasiiiar Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Jak tam wiesci jakies sa? Mam nadzieje ze niedlugo juz w swoim domku bedzie ! Quote
Gerimne Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Jutro rano prawdopodobnie przyjdzie Pani do nas na wizytę i trzymajcie kciuki by nie było się do czego doczepić. Skoro wizyta, to ankieta chyba przeszła - mam nadzieję. Quote
Martika&Aischa Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 [quote name='Gerimne']Jutro rano prawdopodobnie przyjdzie Pani do nas na wizytę i trzymajcie kciuki by nie było się do czego doczepić. Skoro wizyta, to ankieta chyba przeszła - mam nadzieję.[/QUOTE] Trzymam zatem kciuki z całych sił:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts