Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, tak, tak... Decyzja już jest przemyślana - tutaj nie ma żadnego "przeciw", wszystkie punkty są "za". Zaraz skrobnę mejla do Pani Kingi i tylko musicie trzymać kciuki by Balto był u nas, bo my niestety nie uprawiamy sportów ani extremalnych ani wyczynowych ;)

Posted

[quote name='Gerimne']Tak, tak, tak... Decyzja już jest przemyślana - tutaj nie ma żadnego "przeciw", wszystkie punkty są "za". Zaraz skrobnę mejla do Pani Kingi i tylko musicie trzymać kciuki by Balto był u nas, bo my niestety nie uprawiamy sportów ani extremalnych ani wyczynowych ;)[/QUOTE]
Kciuki zaciśnięte z całych sił:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Prowadze adopcje Balto. Pies jest pod opieką serwisu huskyadopcje.pl dlatego też zapraszam do zapoznania sie z naszymi procedurami [URL]http://huskyadopcje.pl/chce-zaadoptowac-psa.html[/URL]

Gerimne sprawdź pw ;)

Posted

Oczywiście, że będzie dobrze. Wszystkim zależy na szczęściu Balto, a to najlepsza motywacja do podjęcia dobrej decyzji ;) ale taż czekam z niecierpliwością....:smhair2:

Posted

Słuchajcie, skoro Balto jest o tyle od domku.. ja jutro idę wywoływać zdjęcia piesków na tablicę ogłoszeń - wywołam i te Balto, natomiast myślę, że nie będzie mu to potrzebne :) ale się cieszę - taki obrót spraw sprawia, że aż chce się żyć i dodaje wiary :)

Posted

Akurat mam innego kandydata na miejsce Balto - niestety wszystkim psom pomoc nie mogę a jak wrzucę ich 20 na tablicę ogłoszeń to będzie to zbyt duży chaos. Mam jednak nadzieję, że sprawy będą rozwiązywać się szybko. Na Ivora mogę zrobić zbiórkę pieniędzy w szkole - wszystko do ustalenia.

Mogę prosić link do wątku Ivora?

Posted

[quote name='Soko']Akurat mam innego kandydata na miejsce Balto - niestety wszystkim psom pomoc nie mogę a jak wrzucę ich 20 na tablicę ogłoszeń to będzie to zbyt duży chaos. Mam jednak nadzieję, że sprawy będą rozwiązywać się szybko. Na Ivora mogę zrobić zbiórkę pieniędzy w szkole - wszystko do ustalenia.

Mogę prosić link do wątku Ivora?[/QUOTE]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/208990-Ivor-ju%C5%BC-w-hoteliku-wci%C4%85%C5%BC-brakuje-deklaracji-szukamy-odpowiedniego-DS[/url]

dzięki za pomoc :)

Posted

Jutro rano prawdopodobnie przyjdzie Pani do nas na wizytę i trzymajcie kciuki by nie było się do czego doczepić. Skoro wizyta, to ankieta chyba przeszła - mam nadzieję.

Posted

[quote name='Gerimne']Jutro rano prawdopodobnie przyjdzie Pani do nas na wizytę i trzymajcie kciuki by nie było się do czego doczepić. Skoro wizyta, to ankieta chyba przeszła - mam nadzieję.[/QUOTE]

Trzymam zatem kciuki z całych sił:kciuki::kciuki::kciuki: