Soko Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Jak obiecałam tak zrobiłam - tablica załatwiona. Balto, Hugo i Bella jako pierwsi przez miesiąc zostaną zaprezentowani na całą szkołę - cieszę się niezmiernie, mam duże wsparcie nauczycielki :) Quote
sylwija Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 super, dziękujemy :) Hugo - to chyba wiem, a Bella to kto? Quote
Soko Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/213777-Chora-i-porzucona-spanielka-bardzo-prosi-o-deklaracje-na-DT/ To Bellunia :) Quote
sylwija Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Balto wita wszystkich. szukamy domku dla niezwykłego Balto :) Quote
Martika&Aischa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Podeślę wątek Pani z Sosnowca ...domek ostatnio wizytowałam ale psiak nie mógł czekać i pojechał do domciu w Katowicach :) Może akurat .......:) Quote
savahna Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Wreszcie przeczytałam watek. Jutro zrobie tekst do ogłoszeń.;) Quote
Martika&Aischa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Rozmawiałam z sosnowieckim domkiem ;) Pani wątek przeczytała :) Balto zachwycona :) Sylwia przesłałam zapytania na PW :) Domek bardzo fajny ....a nóż to będzie strzał w 10 ;) Quote
savahna Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Moooocno trzymam kciuki. Nalezy sie psinie, baaaardzo....:loveu::loveu::loveu: Quote
Gerimne Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Witam, Tu zgłasza się "Pani z Sosnowca" ;) Cierpliwie czekam na więcej info na priv, a przede wszystkim na info skąd jest Balto i kiedy może do nas trafić :)) Quote
Martika&Aischa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Gerimne napisał(a):Witam, Tu zgłasza się "Pani z Sosnowca" ;) Cierpliwie czekam na więcej info na priv, a przede wszystkim na info skąd jest Balto i kiedy może do nas trafić :)) Pani Iwonko:loveu: tak się cieszę że udało się zalogować :lol: No to teraz musi już Pani z nami zostać :evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Pani Iwonko:loveu: tak się cieszę że udało się zalogować :lol: No to teraz musi już Pani z nami zostać :evil_lol: Dogo wciąga ......kto raz wszedł utknął na zawsze:diabloti: Quote
Gerimne Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Co prawda jeszcze się nie łapię jak tu co działa, ale parę słów da się sklecić (lepiej mi już idzie n FB). Oglądaliśmy dziś z młodym fotki psinki i młody przekonał się że istotka bez jakiejś części też jest warta zachodu. Przemyślał sprawę (dziś ma urodziny 9-te - stary chłop normalnie ;)) i jest za tym by Balto był u nas, a zdanie tzw męża (też jest za psem w domu) i tak się nie liczy - wiadomo kto tu rządzi ;) Quote
Martika&Aischa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Gerimne napisał(a):Co prawda jeszcze się nie łapię jak tu co działa, ale parę słów da się sklecić (lepiej mi już idzie n FB). Oglądaliśmy dziś z młodym fotki psinki i młody przekonał się że istotka bez jakiejś części też jest warta zachodu. Przemyślał sprawę (dziś ma urodziny 9-te - stary chłop normalnie ;)) i jest za tym by Balto był u nas, a zdanie tzw męża (też jest za psem w domu) i tak się nie liczy - wiadomo kto tu rządzi ;) Dla młodego wszystkiego naj...naj...:B-fly::bday::new-bday::BIG: Quote
Gerimne Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Dzięki, dzięki, dzięki :) Gdzie można dostać nr konta dla Balto to nasze ogonki coś podzielą z nim skarpetę ;) Quote
obraczus87 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Witamy na pokładzie Balto :) ciesze sie ze jest domek zainteresowany psiakiem :) Quote
Gerimne Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Co prawda nie mamy doświadczenia z haszczakami, ale damy radę :) Quote
Martika&Aischa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Gerimne napisał(a):Dzięki, dzięki, dzięki :) Gdzie można dostać nr konta dla Balto to nasze ogonki coś podzielą z nim skarpetę ;) Pani Iwonko jak tylko pojawi się Sylwia na pewno napisze :):):) Quote
Martika&Aischa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Gerimne napisał(a):Co prawda nie mamy doświadczenia z haszczakami, ale damy radę :) Jasne że dacie! ;) Wizytowałam to wiem co mówię ;):diabloti: Quote
Gerimne Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Proszę mi tak nie "paniować", bo kurde na emeryturę pójdę ;) Quote
savahna Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Znaczy decyzja podjęta?! Suuuper, miałam pisac tekst do ogłoszeń to mam fairant.;)To znaczy nie zupełnie. Z haszczakami to na pewno na skłonność do ucieczek trzeba bardzo uważac, szelmy sa.... Trzymam kciuki. Młody ;)...najlepszego:lol::lol::lol:. Ten pies bardzo potrzebuje takie kumpla jak Ty.:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 savahna napisał(a):Znaczy decyzja podjęta?! Suuuper, miałam pisac tekst do ogłoszeń to mam fairant.;)To znaczy nie zupełnie. Z haszczakami to na pewno na skłonność do ucieczek trzeba bardzo uważac, szelmy sa.... Trzymam kciuki. Młody ;)...najlepszego:lol::lol::lol:. Ten pies bardzo potrzebuje takie kumpla jak Ty.:loveu: Musimy poczekać na Sylwię :) na PW przesłałam listę pytań dotyczących Balto :) Trzymam kciuki i wierzę że Balto już niedługo będzie miał cudowny domek i w końcu swojego kochającego człeka ;) Quote
Soko Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Haha :) jeszcze może się okazać że Balto nie będzie potrzebował w ogóle tablicy ogłoszeń :) Cieszy mnie, że dzieciaki teraz rosną w przekonaniu, że psy powinny mieć ogony i być "skompletowane". To znaczy, że zmienia się świadomość ludzka i to chodzi :) Quote
Martika&Aischa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Sylwia ślicznie dziękuję za odpowiedź na pytania :) Przesłałam odpowiedź Pani Iwonce :) Poczekajmy zatem na decyzję :) Quote
Recommended Posts