Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Tak jakoś ;) Bawią mnie teksty o wiek :D Też tak kiedyś miałam :evil_lol:

Hehe, mnie szczerze... wkurzają te pytania, ale może to dlatego, że nigdy nikogo nie pytałam o wiek :lol: Nie obchodziło mnie to po prostu ile kto ma lat, ale to czy się dogaduję z nim :D

EDIT: Moi drodzy, na poprzedniej stronie są fotki - więc żeby mi nie było, że fotek ni ma :razz:

Posted

darii_iia napisał(a):
Wpadamy z rewizytą. ;)
Śliczny ten Twój 'shelciak'. :loveu:
Bardzo lubię, takie puchate kulki. :lol:

A miło miło, witamy :p
Dziękujemy :P
Hihi, a ja mam dość kudłacza :evil_lol: Jego sierść doprowadza mnie ostatnimi czasy do szewskiej pasji ;]

patusiove napisał(a):
witamy się ;D
Morusmorusmorus. :*
Śliczny moruss. <3

Hej, hej :)
Ktoś się zakochał w paniczu :loveu: :cool3:
Dziękujemy =)

stokrotka.af napisał(a):
noooooo Morusek dzielny w kwestii wody :smile:
mój Boro nawet pazura nie zamoczył ;-) a Rufol uwielbia wodne kąpiele ;-)

Ano dzielny, jestem z niego dumna :loveu: Myślałam, że po tej niespodziewanej kąpieli na początku spaceru jeszcze bardziej się zniechęci, a tu - miłe zaskoczenie :loveu:
Ach, przydałby się nam taki kumpel jak Rufolec - dzięki niemu M. może pokochałby wodę ;). Spróbuję następnym razem wyciągnąć wodołaza Bellę na spacer - a nuż się uda :razz:

phase napisał(a):
Dzień doberek. :grins:
http://img607.imageshack.us/img607/7686/p1080953d.jpg ach te jego łoczy. :loveu:

Witamy w jakże piękny dzień :p. Z tymże gorąco, piesio rano nie próżnował i sobie dołek wykopał :eviltong:
:loveu: Uważaj, bo Cię zauroczą :evil_lol:

Posted

maryg22 napisał(a):
Jakoś udało mi się nadrobić zaległości :multi:
http://img24.imageshack.us/img24/2686/p1080942z.jpg
Śliczna mordeczka ;)
Wielkie brawa dla Morusa :klacz: Zachęcić psa który nie lubi wody do wejścia do niej to na prawde wielki wyczyn :)

Znowu? Znowu miałaś zaległości? No ja nie wiem czemu tak :D

Hehe, taka radosna i zrelaksowana :D. Miło jest patrzeć na Kropkę jak otwiera się z dnia na dzień - a pamiętam nasze pierwsze kilka spacerów: wystraszona, zamknięta w sobie chudzinka.Teraz w ogóle nie przypomina tego zaniedbanego i skatowanego pieska ;)

A dla Kropki to już nie? Osz Ty, poskarżę się Kropecjawie :P Morus też mnie zaskoczył, w takich chwilach jak ta po prostu puchnę z dumy :loveu: Puchnę z dumy nie tylko dlatego, że mam wspaniałego psa (bo to oczywiste :P), ale dlatego też, iż nasza praca (odwrażliwianie) nie poszła na marne =)))

Posted

Ty$ka napisał(a):
Znowu? Znowu miałaś zaległości? No ja nie wiem czemu tak :D

Hehe, taka radosna i zrelaksowana :D. Miło jest patrzeć na Kropkę jak otwiera się z dnia na dzień - a pamiętam nasze pierwsze kilka spacerów: wystraszona, zamknięta w sobie chudzinka.Teraz w ogóle nie przypomina tego zaniedbanego i skatowanego pieska ;)

A dla Kropki to już nie? Osz Ty, poskarżę się Kropecjawie :P Morus też mnie zaskoczył, w takich chwilach jak ta po prostu puchnę z dumy :loveu: Puchnę z dumy nie tylko dlatego, że mam wspaniałego psa (bo to oczywiste :P), ale dlatego też, iż nasza praca (odwrażliwianie) nie poszła na marne =)))

Jak to znowu? :crazyeye: To dopiero pierwszy raz...:eviltong:
Dla Kropki też :klacz: Możesz jej przekazać moje gratulacje (Morusowi też, żeby znowu nie było ;))

Posted

Ptysiak napisał(a):
Znowu nadrabianie... :mad:

I znowu mogę napisać SŁONECZNE dzień dobry :D nawet baaardzo słoneczne i aż upalne :roll:

Śliczne zdjęcia :loveu:

http://img526.imageshack.us/img526/7373/p1080934b.jpg to super wyszło :)

Oj nie bij, bo więcej fotek inaczej nie będzie :-(

A dzień dobry i również możemy powiedzieć, że słonecznie i upalnie jest :shake:

Dziękuję :loveu:

maryg22 napisał(a):
Jak to znowu? :crazyeye: To dopiero pierwszy raz...:eviltong:
Dla Kropki też :klacz: Możesz jej przekazać moje gratulacje (Morusowi też, żeby znowu nie było ;-))

E, to może mi się pomyliło :evil_lol:

Przekażę im na dzisiejszym spacerze, gdyż nie chcę teraz budzić mojego Śmierdziela :eviltong:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Oj nie bij, bo więcej fotek inaczej nie będzie :-(

A dzień dobry i również możemy powiedzieć, że słonecznie i upalnie jest :shake:

Dziękuję :loveu:

E, to może mi się pomyliło :evil_lol:

Przekażę im na dzisiejszym spacerze, gdyż nie chcę teraz budzić mojego Śmierdziela :eviltong:

Nie może a na pewno ! (napisałabym to ::mad:...ale chcę fotki ;) )
Tylko nie zapomnij :lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Dobra nie biję... masz szczęście bo lubię fotki :loveu::evil_lol:

Jedno wielkie UFFF :laugh2_2::sweetCyb:

maryg22 napisał(a):
Nie może a na pewno ! (napisałabym to ::mad:...ale chcę fotki ;-) )
Tylko nie zapomnij :lol:

I tak dzisiaj fotek nie dostaniecie 0X
Sklerozę mam, ale nie taką - no bez przesady =)

Posted

A to ponoć przeze mnie tu jest nadagadane. Od wczoraj mnie nie ma i 2 strony się same natrzaskały :mad:
Świetne spacerowe fotyyy :loveu: Bardzo gratuluję sukcesów i Morusowi, i Kropci, cieszę się, że przełamują strachy.
Wydaje mi się po zdjęciach, czy Kropka troszkę za tłuściutka jest?

Posted

rashelek napisał(a):
A to ponoć przeze mnie tu jest nadagadane. Od wczoraj mnie nie ma i 2 strony się same natrzaskały :mad:
Świetne spacerowe fotyyy :loveu: Bardzo gratuluję sukcesów i Morusowi, i Kropci, cieszę się, że przełamują strachy.
Wydaje mi się po zdjęciach, czy Kropka troszkę za tłuściutka jest?

Jedna strona to sama relacja ze spaceru praktycznie :lol:
A druga - cóż, komentować fotki ktoś musi :P
Dziękujemy podwójnie :loveu: hihi
Wiesz... sama nie wiem. Tak samo pomyślałam o niej, gdy wczoraj ją zobaczyłam, ale żebra są wyczuwalne. Już dość ciężko, ale są :D Jednak jest różnica pomiędzy tym, co było zaraz po znalezieniu a tym, co jest teraz ;). Kasi nakazałam jednak dużo ruchu i mniej smakołyków za nic (nota bene smakołykami jest karma) - jednak wydaje mi się, że trochę i Kropka się umięśniła przez czas pobytu u Kasiu. No, ale nie bój żaby - ja nie lubię tłuściochów, więc będę kundlicy pilnować.

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Hejka pozdrawiamy upalnie :mdleje::lol:

Hej, hej :)

Jak Dora przeżywa upały?
Mój kundliszon ciężko... śpi w dołku, który sobie rano wykopał :D