Chesti Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Zdrówka dla futer :* A co do fundacji, to ja aktualnie mam na pieńku z "szefową" bajglowego sos. Śmiałam podważyć zdanie osób wybitnych, doświadczonych itepe. Masakra jakaś ;) Tylko psów mi szkoda jak nie wiem, bo to one później cierpią przez głupie decyzje, głupich ludzi. Quote
mar....ka Posted November 11, 2016 Posted November 11, 2016 Moim zdaniem lepsza zła wiadomość, niż niepewność (przypuszczam ,że Ty i tak w głowie masz już najgorszą diagnozę). Mam nadzieję, że zdziwisz się pozytywnie Quote
Chesti Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Jeeeeeee! Brawo Kurz! Cieszę się razem z wami :D Quote
Oscar Patric Posted November 20, 2016 Posted November 20, 2016 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: I jeszcze jedno info: wet. kocurowi zmienił proporcje leków. Osłonowych zwiększył, te sercowe (Atenolol) ograniczył do jednej dawki dziennie. To dobry znak. Apetyt kotu dopisuje. Nic, tylko się cieszyć. Łapcie filmik - mamy niebezpieczne krzesła ;) video-1479640677.mp4 super wieści :) Quote
Oscar Patric Posted November 21, 2016 Posted November 21, 2016 Królewna jest piękna :) My opiekunowie zwierząt bardziej przeżywamy ich choroby niż Nasze,wiec jak One lepiej się czują to My automatycznie też :) Quote
mar....ka Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Same super wieści u Was. O Kurzyku czytałam już na poczcie, tylko nie byłam na dogo- widzisz " a nie mòwiłam heh". A Zdrapka to faktycznie niezła agentka , stwierdzam iż wszelkie choroby wynikają z jej głowy. Quote
Ania :) Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 Doskonale Cie rozumiem. Jak zaczynałam liceum to akurat w tym czasie moja mama przeprowadzala się na wieś, a ja chciałam zostać w Kaliszu, bo znajomi, bo chłopak no i nie wyobrażałam sobie wtedy zmieniać całkowicie otoczenia - taki głupi wiek. Codziennie mega tesknilam za Andym, za spacerami. Fakt, nie raz co weekend a nie raz co dwa jeździłam do nich,ale to nie to samo. I tak całe liceum. Dopiero po liceum całkowicie się tam przeprowadzilam. Finki niestety nie kojarzę, ale śliczna jest :) Brando do dzisiaj też ma ciagotki do dywanów, między innymi dlatego nie mam dywanów :p już pomijając piach o sierść :p Quote
*Magda* Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 I znowu miałam co poczytać :) Dzięki Tyś :* Quote
Oscar Patric Posted November 25, 2016 Posted November 25, 2016 Justyna trzeba "wylać"to co ma się na sercu,My chętnie wysłuchamy,nie będziemy oceniać Quote
Recommended Posts