Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zdrówka dla futer :*

A co do fundacji, to ja aktualnie mam na pieńku z "szefową" bajglowego sos. Śmiałam podważyć zdanie osób wybitnych, doświadczonych itepe. Masakra jakaś ;)

Tylko psów mi szkoda jak nie wiem, bo to one później cierpią przez głupie decyzje, głupich ludzi.

Posted
1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

I jeszcze jedno info: wet. kocurowi zmienił proporcje leków. Osłonowych zwiększył, te sercowe (Atenolol) ograniczył do jednej dawki dziennie. To dobry znak.

Apetyt kotu dopisuje. Nic, tylko się cieszyć.

Łapcie filmik - mamy niebezpieczne krzesła ;)

video-1479640677.mp4

super wieści :)

Posted

Same super wieści u Was. O Kurzyku czytałam już na poczcie, tylko nie byłam na dogo- widzisz " a nie mòwiłam heh". A Zdrapka to faktycznie niezła agentka ,  stwierdzam iż wszelkie choroby wynikają z jej głowy.

Posted

Doskonale Cie rozumiem. Jak zaczynałam liceum to akurat w tym czasie moja mama przeprowadzala się na wieś, a ja chciałam zostać w Kaliszu, bo znajomi, bo chłopak no i nie wyobrażałam sobie wtedy zmieniać całkowicie otoczenia - taki głupi wiek. Codziennie mega tesknilam za Andym, za spacerami. Fakt, nie raz co weekend a nie raz co dwa jeździłam do nich,ale to nie to samo. I tak całe liceum. Dopiero po liceum całkowicie się tam przeprowadzilam. 

Finki niestety nie kojarzę, ale śliczna jest :) Brando do dzisiaj też ma ciagotki do dywanów, między innymi dlatego nie mam dywanów :p już pomijając piach o sierść :p