Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='trabeska']No to nieźle Cię Morus wkurzył :) Ale tak to już jest z tymi naszymi psami- raz jesteśmy z nich dumni, a raz mamy chęć je udusić (ja mam taką chęć często :diabloti:).
Ja chcę fotki :)[/QUOTE]
E tam, bywały gorsze chwile. Głównie dla niego :diabloti:. Masz rację, ja to wiem, ale jednak człowiek jak ma zbyt długo spokój to zapomina, że pies potrafi dać popalić :lol:
OK, fotki już jutro :)

[quote name='unikatowydiament']hej,miłego wieczorku:) :)[/QUOTE]
Hej, dziękujemy pięknie :loveu:

[quote name='maryg22']Powinnam brać z Ciebie przykład :D
Pewnie, że zdażało się więcej...np. te 25 stron po wyjeździe na wakacje :evil_lol:
No! Kolejny dowód, że Joy jest spokrewniona z kotami ! :wolfie: Chociaż ostatnio dowiedziałam się, że też z rakiem. Ale kto by się dziwił, skoro piesek wchodził tyłem po schodach :evil_lol:
Ale przecież Morus Cię bronił przed złym i okropnym ONem !:evil_lol:
Pewnie, że fotki chcemy:D[/QUOTE]
No widzisz - nieraz Ci to mówiłam :D
Taaa... to było coś :P
Masz koto-raka albo pijanego kota skoro Ci wchodzi tyłem po schodach :lol:
Taaa i zapomniałaś dodać, że to był podrostek wielkości Morusa, czyli naprawdę był niebezpieczny, normalnie posikałam się ze strachu na jego widok:diabloti:
Jutro to zrobię, dzisiaj nie chcę odrywać się od lektury (choć już to zrobiłam, haha)

[quote name='rashelek']Ale masz przykład, że to męczące jednak :P
E tam u mnie to norma, ostatnio znowu mam psa-bezmózga i tak szczerze, to znudziło mi się walczenie z nią i idę po najmniejszej linii oporu.
Ja chcę fotki :D[/QUOTE]
Nie bardziej niż s.anie po kątach :D
A co znowu jej się stało, co takiego robi, że doprowadziła Cię do takiego stanu? :PP
Yhym :D Spodziewałam się :PP Jutro, jutro ;)

[quote name='Mada95']P Miałam dzisiaj podobną historię (a pól godziny wcześniej chwaliłąm się w galerii Lejdi że już ze szczekaniem na inne psy jest lepiej:roll:) ,ale chyba akurat to mnie wkurzyło i jak się wydarłam to ze szczekającej bestii zrobił się aniołek który siedzi mi przy nodze:loveu: A zdjęcia ,oczywiście że chcemy:multi:[/QUOTE]
Łączmy się w bólu. Jak to mówią? Nie chwal dnia przed zachodem słońca i widzę, że u Ciebie się to sprawdziło... ;) Współczuję. Hehe, to ja zazwyczaj się drę na psa i go ustawiam, gdy się wkurzę, ale... dzisiaj już się poddałam, brak mi sił czasem na niego ;).

Posted

Za to sranie to bym ją wystawiła teraz na dwór, posiedziałaby 2 dni z dupą w zaspie to by się nauczyła :diabloti:
Zaczepia ludzi, zachodzi od tylca i ujada albo co gorsza burczy i bulgocze. Więc skończył się dzień dziecka i na osiedlu smycza i full kontroli.
No to czekam, czekam!

Posted

[quote name='Ty$ka']
Masz koto-raka albo pijanego kota skoro Ci wchodzi tyłem po schodach :lol:
[/QUOTE]
Ja bym jednak powiedziała, że mam biednego pso-koto-wiewiórko-świnko morsko-raka ze świrniętą panią :evil_lol:
Patrz! Chyba stworzyłam nowy gatunek :evil_lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']E tam, bywały gorsze chwile. Głównie dla niego :diabloti:. Masz rację, ja to wiem, ale jednak człowiek jak ma zbyt długo spokój to zapomina, że pies potrafi dać popalić :lol:
OK, fotki już jutro :)

Oj tak, zgadza się.
To czekam na fotki :)

Posted

[quote name='Mada95']Jesteś pewna że to pełna nazwa?:lol:[/QUOTE]
Nie, przydało by się dodać jeszcze te wszystkie rasy, które dzisiaj wymieniłam :evil_lol:

Posted

[quote name='Mada95']To może wiewiórko-świnko morsko-koto-rako-papilo-malato-yoro-coloro-chihuhaua:multi:[/QUOTE]
Nie, to dalej nie jest pełna rasa :shake:
To jest pso-koto-wiewiórko-świnko morsko-rako-papilonowo-yorko-kolorowo-chinowo-szpicowo-pinczero-chow-chowo-cavalierowo-owczarkowo-borderowo-westiowo-malatańczykowo-jamnikowo-chihuahua :diabloti:
Coś długa ta nazwa wyszła :roll: Ciekawe jakby to było po łacinie:hmmmm: W końcu każdy gatunek ma nazwę w tym języku :evil_lol:

Posted

No i nie oblałaś mnie :lol: ale Mileczka świetnie aportuje :) jeszcze bedzie z niej kot pomocnik, Naucz ją aportować pilota do tv i cole z lodówki :evil_lol: w ogól cudne ma oczy na zdjeciach-chyba że przerabiałaś je w PS :diabloti: (żart :P ).

Ale nagadane u Ciebie-prawie jak napadane śniegu hahaha.

Posted

[quote name='phase']Witamy się poświątecznie. Oj my się zgrubasiłyśmy, a jak u Was?. :lol:[/QUOTE]

Ja tak samo,jestem od dzisiaj na diecie:diabloti: zero słodyczy wiec cały czas chodzę i warczą na Wszystkich:angryy:

Posted

[quote name='unikatowydiament']Ja tak samo,jestem od dzisiaj na diecie:diabloti: zero słodyczy wiec cały czas chodzę i warczą na Wszystkich:angryy:[/QUOTE]

U mnie wszystko prawie jeszcze zostało ze świąt, więc wcinam, ale jak już lodówka będzie pusta, to trzeba się za siebie wziąć. :lol:

Posted

[quote name='phase']U mnie wszystko prawie jeszcze zostało ze świąt, więc wcinam, ale jak już lodówka będzie pusta, to trzeba się za siebie wziąć. :lol:[/QUOTE]

a u nas już prawie wszystko zjedzone ;) moje ulubione ciasto sie już skończyło :(

Posted

[quote name='phase']U mnie wszystko prawie jeszcze zostało ze świąt, więc wcinam, ale jak już lodówka będzie pusta, to trzeba się za siebie wziąć. :lol:[/QUOTE]

Ale lodówka raczej całkiem pusta nie będzie :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Ale lodówka raczej całkiem pusta nie będzie :evil_lol:[/QUOTE]

No 'niestety' nie. :lol: Mam żarłocznego brata. :diabloti:

Posted

Ja przestałam słodzić, pić słodkie napoje i jeść słodycze ;) Zjadam tylko w weekend jakieś ciasto, ale czekolady, batony, chipsy poszły w odstawkę ;) Do tego zaczęłam pić więcej wody i biegać :) Zobaczymy za jakiś czas jakie będą efekty :)

Posted

[quote name='rashelek']Za to sranie to bym ją wystawiła teraz na dwór, posiedziałaby 2 dni z dupą w zaspie to by się nauczyła :diabloti:
Zaczepia ludzi, zachodzi od tylca i ujada albo co gorsza burczy i bulgocze. Więc skończył się dzień dziecka i na osiedlu smycza i full kontroli.
No to czekam, czekam![/QUOTE]
A ja bym przez to jajko zniosła czy czasem ją szlag nie trafi :diabloti:
Biedna Mika, nastały jeszcze gorsze czasy dla niej niż zwykle :p
Wczoraj nie miałam czasu nic a nic, więc dzisiaj nadrobię to. A i nowy post na blogu :siara:

[quote name='maryg22']Ja bym jednak powiedziała, że mam biednego pso-koto-wiewiórko-świnko morsko-raka ze świrniętą panią
Patrz! Chyba stworzyłam nowy gatunek [/QUOTE]aczej nie Ty, to rodzice Joy :PPP Genetyka się kłania :lol:

[quote name='trabeska']Oj tak, zgadza się.
To czekam na fotki :)[/QUOTE]
Za chwilę Wam wsatwię chociaż część z nich :)

[quote name='betty_labrador']No i nie oblałaś mnie :lol: ale Mileczka świetnie aportuje :) jeszcze bedzie z niej kot pomocnik, Naucz ją aportować pilota do tv i cole z lodówki :evil_lol: w ogól cudne ma oczy na zdjeciach-chyba że przerabiałaś je w PS :diabloti: (żart :P ).

Ale nagadane u Ciebie-prawie jak napadane śniegu hahaha.[/QUOTE]
Oj taaam :P cicho :P Dupa, nie przydadzą mi się te umiejętności Milki: TV nie oglądam, a coli nie piję ;].
Tak, na pewno przerabiałam i wyszły mi całkiem przez przypadek te k**wiki w oczach :evil_lol:

[quote name='334maja']Witamy się w galerii Moruska po naszej długiej nieobecności :oops:[/QUOTE]
A witaaaamy :multi::multi::multi:

[quote name='Mada95']Dzień doberek wam:multi:[/QUOTE]
Heeeej :)

[quote name='phase']Witamy się poświątecznie. Oj my się zgrubasiłyśmy, a jak u Was?. :lol:[/QUOTE]
Hej, hej. Trza było tyle nie żreć :diabloti:
Ale ja... ja też jestem gruba po świętach. Aczkolwiek aż tak bardzo się nie opychałam :P
[quote name='unikatowydiament']Ja tak samo,jestem od dzisiaj na diecie:diabloti: zero słodyczy wiec cały czas chodzę i warczą na Wszystkich:angryy:[/QUOTE]
Ojej, to współczuję. Ja bez słodyczy nie umiem żyć ^^

Wiesz... zawsze można żarło zamrozić, nie trzeba jeść, bo pękniesz jeszcze :D

[quote name='Sonka95']a u nas już prawie wszystko zjedzone ;) moje ulubione ciasto sie już skończyło :([/QUOTE]
A ja wczoraj uczyłam się przy całym talerzu ulubionych ciastek i ich nie ruszyłam. ani kęsa. Chyba to jest jadłowstręt poświąteczny? Czy coś ;PPP
[quote name='magdabroy']Ale lodówka raczej całkiem pusta nie będzie :evil_lol:[/QUOTE]
To trzeba kupić nową - na pewno będzie pusta 8)

[quote name='unikatowydiament']Ja niby na diecie,ale miałam taką ochotę na ciasto,upiekłam sobie:diabloti: nie znoszę diet,a jak ich nie będę stosować,to za chwile jak hipo będę wyglądać:evil_lol:[/QUOTE]
Ja już jak hipcio wyglądam :PPP

Posted

[quote name='Sonka95']To tak jak ja :) nie potrafię wytrzymać dnia bez zjedzenia czegoś słodkiego :)[/QUOTE]
Aż tak to ja nie mam :D

Fotki się ładują, ale musze pojedynczo na fotosiku, bo żabka nie chce ze mną pracować, a hasła do google plus zapomniałam :PP