Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Wesołych Świąt Tyśka :)
Dziękuję bardzo :)
Również Tobie życzę Wesołych Świąt :)

[quote name='phase']Urooooczy chłopak http://images49.fotosik.pl/703/0ed70f0213ed66f2med.jpg :loveu::loveu::loveu:
Taaaa. właśnie zabił swojego ukochanego pluszaka - pana psa :PPP Nota bene ta maskotka była moją ulubioną (tzn. jak miałam 3lata :D) - zawsze się bawiłam, że to mój piesek, a jak Morus przyszedł to wziął i zabił mojego psa :lol:

Macie na osłodę jednego storczyka, która trzyma się już parę lat :)

I kaktus d góry

Dowody, że mój zwierzyniec żyje. Przynajmniej jego część :lol:

Zaspany Silver (ciemno, bo śpi w hamaku, a jego klatka stoi w kącie)

Zaspana Milka

Posted

Hahaha! Wiosny nie będzie! :lol: (czyli zieeew w wykonaniu Milki)

I na koniec... zaspany Endy ;)

Jego ziew jest mniej uroczy :evil_lol:

Poszedł dalej w kimono, zresztą tak samo jak Milka i Silver (i nie, nie daję im żadnych prochów na sen :razz:)

To tyle. Reszty zwierzyńca nie mam. :diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']Ale ta Twoja Milka wredna jest, ja bym ją zamordowała :lol:[/QUOTE]
Śa święta, czas przebaczania :PPP Ale niedługo się Młoda doczeka pewnie :PP Była nawet propozycja zrobienia z niej pasztetu na święta. Pomysł świetny, ale najpierw trzeba ją podtuczyć trochę :lol:

Posted

Wesołych Świąt :) A dyngusa mokrego nie życzę, bo (przynajmniej u nas) będzie raczej biały... :diabloti:

Jak patrzę na Twoje zaspane zwierzaki to sama mam ochotę się zwinąć w kłębek i iść spać :cool3:

Posted

[quote name='trabeska']Ale świetne zdjęcia :)
Piękna szynszyla :D Zdecydowanie piękniejsza od tych przebrzydłych kotów :diabloti:
No dobra, niech będzie, kotki też ładne :eviltong:
Dziękuję :)
Jaki tam piękny, Silver jest brzydki ;D A wyjdź, moje zakocione serce się łamie! =( :PP

[quote name='understandme']http://img718.imageshack.us/img718/396/p1040721i.jpg o matko jakie słodziaki ! :loveu:
http://images49.fotosik.pl/703/e963f710902822d6med.jpg jaka mina
:loveu: Tak, to były piękne czasy :)
Hehehe, zna swoją urodę :lol:

[quote name='unikatowydiament']foteczki:loveu:
I dzisiejsze też mam. :D Ale one są całkowicie zdominowane przez ekhem... koty :P A właściwie przez jedną taką... :PP

[quote name='Abietis']A u Was to by mi się nawet nie udało nadrobić zaległości. Więc się poddaje:eviltong:
Wesołych Świąt Ty$ka :)
Wymiękasz :lol: Ale się nie dziwię :PPP
Dziękujemy i nazwajem :loveu:

[quote name='szalej']Kociaki świetne, jakbym swojego widziała xD
Wesołych świąt od nas :) i od kota :D
A dziękuję. Też tak śpi? :lol:

[quote name='zmierzchnica']Wesołych Świąt :) A dyngusa mokrego nie życzę, bo (przynajmniej u nas) będzie raczej biały... :diabloti:

Jak patrzę na Twoje zaspane zwierzaki to sama mam ochotę się zwinąć w kłębek i iść spać :cool3:
Dziękuję pięknie i nawzajem. Oj, u nas będzie mokry. Dwa stopnie na plusie i leje deszcz, nie muszę chyba mówić, że pływamy? :siara:

Oj, ja też. Pogoda wcale nie zachęca do wychodzenia z łóżka ;PPP

Mam z dzisiaj fotki. Milki :PP Mokrego Debila nie mam, bo aparaty nie lubią wody ^^. A dlaczego debila? Ano, bo śpi na schodach, zamiast schować sie do budy... :D

A królik się wkurzył dzisiaj, bo miał nalot dzieci, więc nie pozował do zdjęć :D

Aaaaa, mam też filmik-niespodziankowy. Z Milką. Więc jeśli ktoś nie lubi kotów (tak trabeska, mówię do Ciebie :lol: 8) ) to proszony jest o niepatrzenie na fotki i filmik :D
Jednak je wstawię po kościele. Na razie, Kochani :loveu:

Posted

[quote name='betty_labrador']czesc Tys :loveu:

wybacz że tak długo milczałam. Przyszłam złożyć świateczne życzenia, spokojnych świat i MOKREGO :diabloti: dyngusa :) :D:D

Super zwierzaczki, szynszylek wygląda jakby sie powiesił :evil_lol:[/QUOTE]
Cześć moja Droga :loveu:
Wybaczam, wybaczam :p Nic się nie dzieje, ja też nie zawsze mam czas na dogo. Dziękuję Ci pięknie, ale za tego mokrego powinnam Cię oblać wodą :siara: :PPP Również życzę Ci wesołych, spokojnych i MOKRYCH świąt :loveu:

Hehe, on zawsze tak śpi ;]

[quote name='Aleksandra95']Witam po krótkiej przerwie :)[/QUOTE]
Hej, cieszę się, że wróciłaś =))

[quote name='Izabela124.']Czekam na filmik :)[/QUOTE]
Właśnie wstawiam :)

Posted

Wstawiam z moim głosem, ale się nie przestraszcie, że mówię przez nos - jestem chora ^^
Jak ktoś się wsłucha, to usłyszy mruczenie Milki i odgłosy, które wydaje (mówię, że jak ktoś się wsłucha, bo ja zagłuszam wszystko :cool3:)
[video=youtube_share;BgC2eMiPHD0]http://youtu.be/BgC2eMiPHD0[/video]

Posted

[quote name='zmierzchnica']Haha, ale świetnie aportuje ;) nauczyłaś ją tego, czy ona sama tak? :) Przurocza z niej koteczka :loveu:[/QUOTE]
Przyznam szczerze, że wyszło nam to w biegu. Z racji, że u Morusa aport schrzaniłam, to teo samego dnia jak tylko do nas przyszła Milka, zaczęłam ją jarać na zabawki (wcześniej nie umiała się bawić). I tak po dwóch dniach chętnie się nimi bawiła, jakoś tak wyszło, że jak się z nią szarpałam zabawką (bo ona się szarpie jak rasowy bulterier! :lol:) to automatycznie robiłam tak, że rzucałam jej kawałek dalej i zachęcałam do przyniesienia (bo jestem leniwa i nie chciało mi się samej po zabawkę sięgać). A ona, chcąc się dalej poszarpać i pogonić uciekającą zdobycz, zaczęła mi przynosić do ręki. W nagrodę była zabawa, intensywne gonienie zabawki i walczenie o nią, więc z czasem zaczęła mi ją wpychac do ręki. I tak sam aport wyszedł :lol: Teraz jest śmiesznie, bo jak nawet odejdę, to potrafi lecieć za mną z zabawką w pysku "ej, zapomniałaś o mnie!" :lol: Tak samo jak tylko wracam do domu - od razu zaspana Milka przybiega do mnie z zabawką i miną "Bawimy się?". Jest to bardzo urocze, ale też upierdliwe, bo jak idę spać to ona mi przynosi do łóżka, żebym się z nią pobawiła, więc rzucam dla świętego spokoju, a ta zaraz znów przynosi i rzuca prosto mi na twarz. Jak się z nią nie bawię, to sama się bawi, przy okazji mnie drapiąc i skacząc po moim ciele - tak, po spaniu koniec :PPP A jak rzucam, to ona tak potrafi godzinami, w ogóle nie nudzi ją przynoszenie do mnie zabawki, bo czasem ją sobie urozmaici podrzucaniem zdobyczy :D

Posted

[quote name='trabeska']Haha, wieem, ale i tak nie patrzę, bo nie lubię kotów :evil_lol: :D
Nawet takich aportujących? 8) :O
Wiesz, że mi podpadasz w tym momencie? :diabloti: