Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niewiniątko :diabloti:

I właśnie wtedy mnie wyp... przewrócił :siara:

Biegną Kula Głupoty Wszechświata :D

Wolę nie wiedzieć, co znalazł :P

Debilem jestem... :diabloti:

(a właściwie... "już biegnę slalomem do Ciebie, weź wyluzuj" :eviltong:)

Posted

NA POPRZEDNIEJ STRONIE FOOOTKI

[quote name='Sonka95']Czekamy na fotki :) Ja to dodaje fotki dodaje przez ImageShack , ale tutaj minusem jest to , ze tylko pojedynczo się dodają ;)
Cofnij się o stronę ;)
Ja na żabce mam konto właśnie, ale strajkuje, bo rzekomo skończył mi się limit :PPP
Więc został mi fotosik.

[quote name='betty_labrador']NO ale jak Mileczka zacznie przynosić CI cole to jej nie odmówisz chyba :diabloti:
Odmówię. :D

Posted

[quote name='betty_labrador']Nie narzekaj- najważniejsze że piesek zadowolony :P
Nie narzekam :D Nabijam się z mojego durnego pieska tylko ;P
Mrożonka :lol: :PPP

Z szynką na wierzchu ;P

Kolejne niuchaczowe.

"Mamo, niedźwiedź!"

cn.

Posted

[quote name='trabeska']Ale fajny misio puchaty :loveu:
A jakie ma szelaski fajne :)[/QUOTE]
Nooo... fajny kudłacz się zrobił :loveu:
Od marty, hyhy :D

[quote name='betty_labrador']Ostro! :D to Ci narobi na łóżko :lol:[/QUOTE]
To może już szukać sobie nowej rodziny :diabloti:

Posted

[quote name='betty_labrador']wiem ze sie nabijasz :lol: tylko tak mówie :D:D[/QUOTE]
:lol: OK, reszta fotek jutro. NIe chce mi się :< Choć mam jeszcze z dzisiaj :PPP

Posted

Mój borze, jakbym miała rzucić słodycze to musieliby mnie gdzieś zamknąć, żebym mogła spokojnie się wżerać w ściany. Ale ja muszę ograniczać, bo niestety tendencje do tycia są a możliwości ruchu brak ;) Także trzymam się dzielnie i np. w poniedziałek dostałam od A. czekoladę (Milkę :loveu:) i jeszcze jej nie otworzyłam :lol:

Foty bezbłędne, kocham Morusa :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='rashelek']Mój borze, jakbym miała rzucić słodycze to musieliby mnie gdzieś zamknąć, żebym mogła spokojnie się wżerać w ściany. Ale ja muszę ograniczać, bo niestety tendencje do tycia są a możliwości ruchu brak ;) Także trzymam się dzielnie i np. w poniedziałek dostałam od A. czekoladę (Milkę :loveu:) i jeszcze jej nie otworzyłam :lol:

Foty bezbłędne, kocham Morusa :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]

Niestety słodycze to narkotyki :P mnie dopiero przekonały poważne argumenty że cukier to pożywka dla raka, że podnosi glukozę we krwi-stwarzając sztuczne uczucie napełnienia-co zaburza prawidłową gospodarkę w organiźmie.
Podobnie kofeina z cukrem-wciąga bez reszty. Ja już nie pije ani grama coli ;P

Rashelek trzymam kciuki za trzymam kciuki za nieotwieranie Milki :eviltong:

Posted

[quote name='betty_labrador']Niestety słodycze to narkotyki :P mnie dopiero przekonały poważne argumenty że cukier to pożywka dla raka, że podnosi glukozę we krwi-stwarzając sztuczne uczucie napełnienia-co zaburza prawidłową gospodarkę w organiźmie.

Rashelek trzymam kciuki za trzymam kciuki za nieotwieranie Milki :eviltong:[/QUOTE]

No niestety, ja jeść lubię i nie zamierzam sobie tego odmawiać :lol; A już zwlaszcza desery, jakieś ciasta czy inne 'wynalazki' :loveu: Co gorsza, wychodzą mi pyszne (ach ta skromność), więc mam bardzo pod górkę :lol: No i jakbym miała słuchać wszystkich rad o niezdrowej żywności, to nic by mi nie zostało z życia :P
Pewnie jutro, max w piątek się złamę i otworzę :diabloti:

TYŚKA DAJ MI ADRES DO WASZEGO BLOGA! :P

Posted

[quote name='rashelek']No niestety, ja jeść lubię i nie zamierzam sobie tego odmawiać :lol; A już zwlaszcza desery, jakieś ciasta czy inne 'wynalazki' :loveu: Co gorsza, wychodzą mi pyszne (ach ta skromność), więc mam bardzo pod górkę :lol: No i jakbym miała słuchać wszystkich rad o niezdrowej żywności, to nic by mi nie zostało z życia :P

TYŚKA DAJ MI ADRES DO WASZEGO BLOGA! :P[/QUOTE]

Nie, no jasne :D nikt nikomu nic nie każe :D:D ja tylko wspominam :)

Właśnie- daj tego bloga :)

Posted

[quote name='betty_labrador']leń :diabloti:
To me drugie imię :P

[quote name='rashelek']Mój borze, jakbym miała rzucić słodycze to musieliby mnie gdzieś zamknąć, żebym mogła spokojnie się wżerać w ściany. Ale ja muszę ograniczać, bo niestety tendencje do tycia są a możliwości ruchu brak ;) Także trzymam się dzielnie i np. w poniedziałek dostałam od A. czekoladę (Milkę :loveu:) i jeszcze jej nie otworzyłam :lol:

Foty bezbłędne, kocham Morusa :loveu: :loveu: :loveu:
Raaany, jakbym o sobie czytała ;loL: mam dokładnie tak samo :P

A ja go nie kocham, mogę Ci go dać :diabloti: Tylko, że on idzie tylko w parze Milką :evil_lol:

[quote name='betty_labrador']Niestety słodycze to narkotyki :P mnie dopiero przekonały poważne argumenty że cukier to pożywka dla raka, że podnosi glukozę we krwi-stwarzając sztuczne uczucie napełnienia-co zaburza prawidłową gospodarkę w organiźmie.

Rashelek trzymam kciuki za trzymam kciuki za nieotwieranie Milki :eviltong:
Ja to też wiem. Te argumenty mnie przekonały. Ale nie mój mózg :diabloti:

Jezzuuu... moją Milkę chcą otwierać :evil_lol:

[quote name='rashelek']No niestety, ja jeść lubię i nie zamierzam sobie tego odmawiać :lol; A już zwlaszcza desery, jakieś ciasta czy inne 'wynalazki' :loveu: Co gorsza, wychodzą mi pyszne (ach ta skromność), więc mam bardzo pod górkę :lol: No i jakbym miała słuchać wszystkich rad o niezdrowej żywności, to nic by mi nie zostało z życia :P

TYŚKA DAJ MI ADRES DO WASZEGO BLOGA! :P
Ja też żyję po to, by jeść, więc łączę się w bólu :D

http://tacyjedni.blogspot.com/ - proszę :D

Posted

[quote name='Ty$ka']
aczej nie Ty, to rodzice Joy :PPP Genetyka się kłania :lol:
[/QUOTE]
Ale to ja jestem twórcą tej pięknej nazwy :evil_lol:

[quote name='trabeska']Ja też nie rozumiem jak można żyć bez słodyczy :evil_lol:
Życie jest za krótkie żeby rezygnować z takich przyjemności :evil_lol:[/QUOTE]
Bardzo mądrze powiedziane :D

Wiesz, że Morusowi strasznie te szele pasują? :loveu:

Posted

Trza mieć jakiś cel w życiu :diabloti: Moim jest jeść jak górnik dołowy, ale nie wyglądać przy tym jak maciora :evil_lol:
Ej Milki to ja nie chcę, mam swoją w szufladzie i wystarczy :diabloti:

Posted

[quote name='rashelek']Trza mieć jakiś cel w życiu :diabloti: Moim jest jeść jak górnik dołowy, ale nie wyglądać przy tym jak maciora :evil_lol:
Ej Milki to ja nie chcę, mam swoją w szufladzie i wystarczy :diabloti:

Hahahahah :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Posted

[quote name='betty_labrador']Haha Twój mózg jest nieobliczalny :lol:[/QUOTE]
Żyje własnym życiem :lol:

[quote name='maryg22']Ale to ja jestem twórcą tej pięknej nazwy :evil_lol:

Wiesz, że Morusowi strasznie te szele pasują? :loveu:[/QUOTE]
No fakt :P
Powiem nieskromnie - wiem 8) Lubię Morusidła w nich :PP

[quote name='rashelek']Trza mieć jakiś cel w życiu :diabloti: Moim jest jeść jak górnik dołowy, ale nie wyglądać przy tym jak maciora :evil_lol:
Ej Milki to ja nie chcę, mam swoją w szufladzie i wystarczy :diabloti:[/QUOTE]
Hahaha... pytanie tylko czy tak się da? 8)
Jedną sobie zjesz, a nad drugą się poznęcasz :PPP

[quote name='Aleksandra95']Cześć Justyna :)[/QUOTE]
Hej Ola :)

[quote name='magdabroy']Morusek :loveu: Piękne foteczki :)[/QUOTE]
Hej :)
Dziękujemy :)
Jutro reszta. ;PP