Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carolinascotties napisał(a):
Ja miałam bollywoodzki dzień - hihi :) ale cały czas pamiętałam i myślałam... :loveu:

Fanka kina bollywoodzkiego ?:cool3:

Posted

wiem, wiem- śmieszne... :oops: ale jako singiel mogę miec przerozne -zdrowe - zboczenia- prawda? ;) :razz: :lol:

O Bratnia Duszo!!!!:beerchug: Kocham Bollywood - przyznaje otwarcie i nie szkodzi , ze wszyscy sie smieja.Kicz nie kicz - ja mowie: bajki dla starszych dziewczyn;)

Posted

Pitty :loveu: :drink1: HURA!!!!
a już się bałam ;) Przyznasz chyba, że są to niebezpieczne bajki:cool3: ...można utknać w tym świecie...i żywić nadzieje, że też tak można mieć... ja przechodzę właśnie taki etap... :)

Posted

Pitty :loveu: :drink1: HURA!!!!
a już się bałam ;) Przyznasz chyba, że są to niebezpieczne bajki:cool3: ...można utknać w tym świecie...i żywić nadzieje, że też tak można mieć... ja przechodzę właśnie taki etap... :)

Nie boj sie utknac w tym swiecie (choc na chwile):loveu:
Powiem tylko , ze moja szafa jest pelna tunik,kolorowych spodnic,zlotych balerinek itd.Sypialnie tez a la Bollywood zrobilam.Tylko TZ marudzi , ze jakis baldachim mu nad glowa wisi.:megagrin:

Posted

haha :) moja garderoba również wzbogaciła się o kolorowe bollywoodzkopodobne szmatki :)
Pitty - tak sobie pomyślałam, że jeśli będę marzyć to może w końcu sobie wymarzę... takiego Sharuka skorpioniastego ;) :loveu:

Posted

haha :) moja garderoba również wzbogaciła się o kolorowe bollywoodzkopodobne szmatki :)
Pitty - tak sobie pomyślałam, że jeśli będę marzyć to może w końcu sobie wymarzę... takiego Sharuka skorpioniastego ;) :loveu:

A ja chociaz zamezna to Aamira Khana bym chciala...:iloveyou:Siostra mi mowila , ze wlasnie jego filmy "The Rising" (chyba "Buntownik" w Polsce) i "Laagan" ukazaly sie na DVD w Polsce.Moze juz widzialas ?

Posted

MagdaP napisał(a):
Dziękuję za pomoc. No teraz to już chyba wszystko wiem. Sama bym takiego psiaka wzięła. Jak będę miała swój dom to na pewno! Na razie zobaczymy co na temat Huzara będą sądzić dziadkowie (a postaram się żeby jak najlepiej sądzili :cool3: )
Czekamy z zaciśniętymi kciukami na wieści :loveu:

Posted

No niestety nie mam dobrych wiadomości. Dziadkowie nie wezmą Huzara :placz: mój brat mnie ubiegł, i w sobote j przyprowadził już innego psiaka. Szkoda, przepraszam za robienie nadzieji dla Huzara, ale bardzo chciałam aby akurat ten psiak z nimi zamieszkał. Z tego co sie jednak dowiedziałam, to oni i tak nie zgodziliby się na niego (ze względu na te oczy). Mam nadzieję że ktoś będzie chciał go przyjąć pod swój dach. Życzę powodzenia w znalezieniu ospowiedniego właściciela.

Posted

ech... ze wzgledu na oczy..... czasem mam tu ochote wyć.....
to tak jakby miec psa i nie miec czasu zeby sie nad nim pochylic i pogłaskac RAZ dziennie :angryy: :placz:
ja wierze ze Huzar znajdzie dom który go pokocha.... ja bym go wziełą, moje w domu mieszkają - ale co ja nim zrobie jak je ... ee bez sensu gdybanie TZ sie i tak nie zgodzi.....:shake:

Posted

ja go musze odwiedzić... nastepny raz jak bede w Sochaczewie do mojego kalekiego konisia jechała... poprosze was pozniej dziewczyny o telef bo chciałabym przewodnika tak sama do schronu to ja psychicznie nie wydole .. bez wyniesienia jakiejs bidy.... a nie moge..