fonia123 Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 ja dziś wieczorem będę spamować dalej :) na razie wysłałam ze 20-30 zaproszeń, trzeba znacznie więcej ;) niestety, nie wiem czemu, ale nie mogę wysyłać pw do kilku osób na raz, także muszę do każdego osobno i to w odstępach 60 sek. trwa to dłużej, ale w każdej wolnej chwili będę rozsyłać :) ktoś w końcu musi się ulitować nad Elzą :) Quote
mtf zalesie Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 tutaj ciezko o domy.zrob lepiej ogloszenia,ja tez szukam 2 ds ale jak czytam ile psow tu szuka to nawet nie zakaldam im watkow Quote
chi23 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 mtf zalesie napisał(a):tutaj ciezko o domy.zrob lepiej ogloszenia,ja tez szukam 2 ds ale jak czytam ile psow tu szuka to nawet nie zakaldam im watkow Elza chyba ma ogłoszenia;) Quote
fonia123 Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 tak, Elza ma wykupiony pakiet 40 ogłoszeń + allegro :) wiem, że na dogo każdy jest zapsiony, ale uważam, że wszędzie trzeba próbować;) Do tego dochodzi kwestia opłacenia jej utrzymania. Sama tego nie dźwignę, załatwiłam jej miejsce na 2 miesiące, ale dłużej nie dam rady sama płacić. Sunia już kosztowała mnie ponad 600zł, a jeszcze przed nami wizyta u weta... ja już jestem spłukana :( Quote
fonia123 Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 ja też właśnie rozsyłam :) dzięki dziewczyny za pomoc :) Quote
Diuna B. Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Jestem na zaproszenie chi23.Niestety w chwili obecnej z kasą u mnie wyjątkowo krucho,ale jakby w przyszłości były potrzebne dalsze ogłoszenia,to mogę Elzie wykupić jakiś pakiet na dogo. Quote
chi23 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Diuna B. napisał(a):Jestem na zaproszenie chi23.Niestety w chwili obecnej z kasą u mnie wyjątkowo krucho,ale jakby w przyszłości były potrzebne dalsze ogłoszenia,to mogę Elzie wykupić jakiś pakiet na dogo. Dziękujemy!:Rose: Foniu, może zorganizujemy jakiś bazarek cegiełkowy?;) Quote
danka4u1 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Elza prosi o domek i pomoc cioteczek... Jestem na zaproszenie ch23. Postaram się w miarą wolnego czasu wysyłać zaproszenia na wątek. Przejrzałam pobieżnie wątek; widzę, ze jest nas więcej do pomocy w wysyłaniu. To dobrze... Sunia jest piękna i ten ufny wzrok... Quote
danka4u1 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Poczęstowałam się banerkiem psiny. Akurat Misiu poszedł do swojego domu i zrobiło się miejsce dla następnej bidy...ech, te ograniczenia w ilości banerków, ale może ktoś w ten sposób tez dotrze na ten wątek. Quote
UBOCZE Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Chi23, dziękuję za zaproszenie. Elzunia słodziutka, niestety, mogę tylko wspierać duchowo. Mamy podobną sytuację z Urankiem wyciągniętym ze schronu tyskiego, któremu pieniażki na hotelik za trzy tygodnie się skończą. Będę do Elzy zaglądał. Quote
fonia123 Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 dziękuję wszystkim, że zaglądacie :) rozmawiałam z właścicielką hoteliku za Garwolinem - u niej miesiąc z wyżywieniem kosztowałby 350 zł i do tego, jakby Elza była w stanie zamieszkać z samcem byłoby taniej. Także wydaje mi się, że to niezła cena. Co do bazarków, to cegiełkowy jak najbardziej by się przydał, chociaż nie bardzo wiem na czym takie coś polega. Do tej pory wystawiałam tylko allegro cegiełkowe. Czy to tak samo się wystawia, ze przesyłasz potem np. zdjęcie na maila? Do tego postaram się poszukać w domu rzeczy na bazarek. Na razie jestem w trakcie remontu, dlatego też i brak mi czasu i nie mogę nic znaleźć. Ale jak tylko się uporam z bałaganem, to wystawię co nie co. Chi23, czy pomogłabyś mi z tym bazarkiem cegiełkowym? Do tego czy ktoś mógłby zrobić Elzie wydarzenie na Facebooku? bo niestety to kolejna rzecz, której nie ogarniam :shake: Quote
chi23 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Przyłączam się do pytania o facebooka, ja nie mam o tym pojęcia- czy mógłby się tym ktoś zająć? Z bazarkiem pomogę, mogę prowadzić i podawać Twój numer konta;) Quote
fonia123 Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 chi23 napisał(a):Przyłączam się do pytania o facebooka, ja nie mam o tym pojęcia- czy mógłby się tym ktoś zająć? Z bazarkiem pomogę, mogę prowadzić i podawać Twój numer konta;) to świetnie, bardzo Ci dziękuję :loveu: a ja,jak tylko ogarnę się z remontem, to poszukam fantów na bazarek i też coś powystawiam :) Quote
danka4u1 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Collie napisał(a):Podnoszę na noc :) Ja też przyszłam na dobranoc. Kto zrobiłby dla Elzy wydarzenie na FB? Pomózcie, prosimy:loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Przyszłam na zaproszenie, zostanę i pomyślę nad jakimś bazarkiem ;) Quote
Recommended Posts