Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja w przyszły weekend będę jeździła po okolicy rozwieszać ogłoszenia szczeniorek, jak uda Wam się załatwić plakacik to mogę też porozwieszać Elzunie :cool1:

Posted

Już jestem na miejscu:)
rozmawiałam z Magdą i Elza niestety na razie nie chce się uczyć, tzn. idzie na smyczy, ale tylko na luźnej. Do napiętej się coś nie może przekonać. Najlepiej by było, gdyby znalazła domek gdzieś za miastem, nie w bloku.
Za to z dobrych wieści - może zostać u Magdy dłużej za 250 miesięcznie, także na razie odpada szukanie nowego hotelu :) i jeszcze jest łagodna do psów ;)
W dalszym ciągu potrzebujemy funduszy na hotelowanie suni - ja teraz nie jestem w stanie wyłożyć całej sumy :(

Posted

[quote name='fonia123']próbuję, ale nie idzie :( tekst mi się na odwrót pisze od prawej do lewej :([/QUOTE]

Fonia to wyślij mi tekst łącznie z kontaktem do adopcji i jedną fotkę na emaila , może mi TZ pomoże. Emaila podam na pw :)

Posted

edek napisał(a):
Poradziłam sobie :p, zrobiłam ogłoszenie nie plakacik :-( ale zawsze lepsze to niż nic :lol:

jejku, wielkie dzięki :)
ja dopiero do kompa usiadłam - mama obojczyk złamała, więc pół dnia na ostrym dyżurze spędziłam :(

edit: zrobiłam trochę ogłoszeń dla Elzuni, trzymajcie kciuki :)

Posted

edek napisał(a):
Plakaty rozwiesiłam, finansowo niestety nie pomogę, jestem w dołku :(

bardzo Ci dziękuję :loveu: plakaty i ogłoszenia to także ogromna pomoc - jeśli ktoś szybko wypatrzy Elzę, to nie będą potrzebne pieniądze na hotel ;)