Jump to content
Dogomania

SCHRONISKO W RADLINIE-----> niech świat zobaczy te cuda i cudaki;)(zdj psów str1 i 4)

Recommended Posts

Posted

zuzolina napisał(a):
oj Pani jest baaardzo rozważna i spawia wrazenie dosc konkretnej osoby. Myślę ze dadzą sobie rade i Sunny nie skończy jako pokarm dla amstafki...:roll:

I za to trzymam kciuki :)
ciocia Ziutencja też trzyma? Kciuki mam na myśli, nie papieroska w zębach :D

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzolinko, ciocia Ra_dunia jest z Poznania i wspomniala, że może pójdzie na wizytę do tego domku. Może zechce wziąć swojego psiurka i sprawdzić reakcję amstafki. Czekam na info od niej, czy ma czas w najbliższych dniach.

Posted

Gosiapk napisał(a):
Zuzolinko, ciocia Ra_dunia jest z Poznania i wspomniala, że może pójdzie na wizytę do tego domku. Może zechce wziąć swojego psiurka i sprawdzić reakcję amstafki. Czekam na info od niej, czy ma czas w najbliższych dniach.

byłoby super. Dzwoniłam do schroniska i okazało się że Sunny i reszta suczek które były umówione na zabiegi nie mogły być sterylizowane gdyż gmina nie dała jeszcze pieniędzy. Schron cały czas czeka na nie jak na zbawienie, więc chyba czas oczekiwania na Sunny wydłuzy się do przyszłego tygodnia...;/

Posted

zuzolina napisał(a):
byłoby super. Dzwoniłam do schroniska i okazało się że Sunny i reszta suczek które były umówione na zabiegi nie mogły być sterylizowane gdyż gmina nie dała jeszcze pieniędzy. Schron cały czas czeka na nie jak na zbawienie, więc chyba czas oczekiwania na Sunny wydłuzy się do przyszłego tygodnia...;/

Dobrze, że będzie najpierw sterylizacja.

Napisz mi proszę adres (PW) i telefon do pani zainteresowanej Sunny, przekażę Ra_duni. :) Powiedziała, że zabierze swojego psiura do testu amstafki :)

Posted

Gosiapk napisał(a):
Napisz mi proszę adres (PW) i telefon do pani zainteresowanej Sunny, przekażę Ra_duni. :) Powiedziała, że zabierze swojego psiura do testu amstafki :)

Świetna wiadomość:) już wysyłam. Pani jest jakby co uprzedzona że ktoś będzie dzwonił:)

Posted

Coś wczoraj podumałam, pobazgrałam i wydumałam taki sobie tekścik do ogłoszeń dla Minii. A teraz ... muszę jakoś się uśmiechnąć przyjacielsko i szeroko, a nie nachalnie do Cioci Ziutencji, coby kobitka zrobiła Minii ogłoszonka. Taki uśmiech będzie dobry Ciociu Ziutencio? => :grins:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Coś wczoraj podumałam, pobazgrałam i wydumałam taki sobie tekścik do ogłoszeń dla Minii. A teraz ... muszę jakoś się uśmiechnąć przyjacielsko i szeroko, a nie nachalnie do Cioci Ziutencji, coby kobitka zrobiła Minii ogłoszonka. Taki uśmiech będzie dobry Ciociu Ziutencio? => :grins:

Kochana moja ciociu Gosieńko :loveu: nawet taki " :diabloti: " usmiech od Ciebie sprawi, że zrobię ogłoszenia :evil_lol:
na maila poproszę : [email protected]

Posted

ach dziewczyny jesteście niezastąpione:loveu::loveu::loveu::lol:
bez was na tym wątku leżała bym i kwiczała:oops:

jutro jezeli mi wszystko wyjdzie tak jak sobie umyśliłam pojadę do schroniska. Jakieś zadania specjalne dla mnie macie? Życzenia?:cool3:

Posted

zuzolina napisał(a):
Dzwoniłam do schroniska i okazało się że Sunny i reszta suczek które były umówione na zabiegi nie mogły być sterylizowane gdyż gmina nie dała jeszcze pieniędzy. Schron cały czas czeka na nie jak na zbawienie, więc chyba czas oczekiwania na Sunny wydłuzy się do przyszłego tygodnia...;/

a może ta pani, ktora bierze malutka zapłaciłaby za sterylkę? szkoda, zeby ta wystraszona bida musiała jeszcze tydzień dłużej w schronie siedzieć.

Posted

paniMysza napisał(a):
a może ta pani, ktora bierze malutka zapłaciłaby za sterylkę? szkoda, zeby ta wystraszona bida musiała jeszcze tydzień dłużej w schronie siedzieć.

Wszystko załatwione i dogadane. Pani bierze Sunny w ten weekend do domu, poczeka aż dziewczyny się trochę zapoznają i wtedy będzie ciachać oby dwie. Oczywiście w rozsądnym odstępie czasowym:)

Posted

zuzolina napisał(a):
Wszystko załatwione i dogadane. Pani bierze Sunny w ten weekend do domu, poczeka aż dziewczyny się trochę zapoznają i wtedy będzie ciachać oby dwie. Oczywiście w rozsądnym odstępie czasowym:)

fajosko:) ja sie w malej zakochałam:)

Posted

zuzolina napisał(a):
ach dziewczyny jesteście niezastąpione:loveu::loveu::loveu::lol:
bez was na tym wątku leżała bym i kwiczała:oops:

jutro jezeli mi wszystko wyjdzie tak jak sobie umyśliłam pojadę do schroniska. Jakieś zadania specjalne dla mnie macie? Życzenia?:cool3:

Życzenia? A owszem. Chciałabym usłyszeć ten kwik cioci Zuzolinki :diabloti:

Ja poproszę zdjęcia malizn :p Bo ja ciotka od malizn jestem :evil_lol:

Weź ciocia jeszcze wagę ze sobą i je poważ ;) :D <żarty>

Posted

Gosiapk napisał(a):

z wagą nie jest głupi pomysł:)

Posted

Ziutka napisał(a):
Kochana moja ciociu Gosieńko :loveu: nawet taki " :diabloti: " usmiech od Ciebie sprawi, że zrobię ogłoszenia :evil_lol:
na maila poproszę : [email protected]

:crazyeye: taki: :diabloti: to ja cioci Ziutencji nie pokażę, bo ja ciocię Ziutencję: :calus: za jej dobre serce i poczucie humoru :evil_lol:

Posted

Gosiapk napisał(a):

kwi, kwi....:p

waga jest ale słabo mobilna a mi było trochę szkoda czasu na latanie z każdym psem przez pół schronu by go zważyć choć nie powiem przeszła mi taka myśl przez głowę:evil_lol:

to porobię dziewczynom więcej zdjęć. I porozglądam się za maliznami ale mysle że już nic mnie raczej nie zaskoczy. Same średniaki i dużo duzych psów zostało. Tych mi najbardziej żal bo małe to "kanapowe" a duże to "kojcowe"...:/

Posted

zuzolina napisał(a):

ja bym prosiła o zmierzenie wielkości sznupki :lol: