Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=red][B]Prosze zalozycielke wątku aby jak najszybciej podala adres, gdzie w tej chwili przebywa suczka.
A mnie prosze wyslac na pw nr telefonu.[/B][/COLOR]

Posted

nie zloze sie na deklaracje stala- mam juz 5 stalych od 2-3 lat i sa to psy trudne do adopcji,3 przytuliska i swoich 5 zwierzat,sa kojce za 1500 zl rowniez.suka nie ma farta od poczatku,chyba na dogo odpowiedzialny z okolic

Posted

[quote name='Marysia O.']Adres wysłałam na pw. Czy udało się coś dla suczki znaleźć?[/QUOTE]
Czy byłas tam dzisiaj i sunia dalej tam jest ? Ktos chce tam podjechac.
Czy Twoja oferta transprtowa jest dalej aktualna? I na jakich warunkach ?

Posted

[B]Suczka uratowana !
Dzieki p.Dorocie, ktora pojechala po nią i załatwiła jej miejsce w hoteliku w Teresinie. Dzieki ewie36, ktora zaplacila 200 zl za dwutygodniowy pobyt suni w hotelu.
Koszt, to 12 zł dziennie + karma. Sunia jest cudna, kochana i bardzo łagodna. Jestem taka szczesliwa, ze nie moge powstrzymac lez.
Prosimy o pomoc w zebraniu deklaracji. Docelowo chcielibysmy przeniesc ją do Czarodziejki. Potrzebne są pieniadze na transport i deklaracje na pobyt. ( 300 zl miesiecznie ).[/B]

Posted

[quote name='bela51'][B]Suczka uratowana !
Dzieki p.Dorocie, ktora pojechala po nią i załatwiła jej miejsce w hoteliku w Teresinie. Dzieki ewie36, ktora zaplacila 200 zl za dwutygodniowy pobyt suni w hotelu.
Koszt, to 12 zł dziennie + karma. Sunia jest cudna, kochana i bardzo łagodna. Jestem taka szczesliwa, ze nie moge powstrzymac lez.
Prosimy o pomoc w zebraniu deklaracji. Docelowo chcielibysmy przeniesc ją do Czarodziejki. Potrzebne są pieniadze na transport i deklaracje na pobyt. ( 300 zl miesiecznie ).[/B][/QUOTE]

Przynajmniej jedna dobra wiadomość dzisiaj.
Jak dostanę adres to czasem mogę zorganizować dla niej karmę albo tanie, ale dobre mięso wołowe.
Dodatkowo mogę zapewnić dobrą gatunkowo śrutę. Póki co, to wszystko co mogę.
Może potem coś pomyślę, ale na razie nie mogę... nie jestem w stanie.

Posted

[quote name='Marysia O.']Dziewczyny jesteście wielkie:loveu: strasznie wam dziękuję za pomoc. A czy jest ktoś kto zadeklarował się że ją przetransportuje?[/QUOTE]
P.Dorota, o ktorej Ci mowilam jedzie z nia do Teresina. Byc moze juz są na miejscu.

Posted

[quote name='Marysia O.']Rozumiem. Ale chodzi mi o transport do Czarodziejki.[/QUOTE]
Na razie jeszcze nie mamy transportu. Ale mamy na szczescie 2 tygodnie na znalezienie go.

Posted

[quote name='Marysia O.']Ja się deklaruję pokryć koszty transportu a jeżeli nikt by się nie znalazł to w przyszły weekend mogła bym ją zawieźć:)[/QUOTE]
Wspaniale ! Jesli to ma byc za tydzien, to niech Ewa skoryguje umowe z hotelikiem, Umawiala sie wstępnie na 2 tygodnie.

Posted

Marysia, byłoby super !
Rozumiem, że jest zgoda i pomoc Wyższej Instancji na zawiezienie suni :cool3::loveu: do Czarodziejki :)
Ale byłoby ekstra :) :) :)

Posted

[quote name='bela51']Nie ma wydarzenia. Jesli ktos potrafi jej załozyc, to bardzo prosze.[/QUOTE]

Mogę założyć, tylko zbierzcie mi proszę w jednym poście, jakie info powinno się tam znaleźć.

Posted

[quote name='ewa36']Rozumiem, że jest zgoda i pomoc Wyższej Instancji na zawiezienie suni :cool3::loveu: do Czarodziejki :)[/QUOTE]

Jak najbardziej:evil_lol:

Posted

[quote name='Marysia O.']Jak najbardziej:evil_lol:[/QUOTE]

To ekstra !
Ale to jest 60 km pod Łodzią - w sumie nie tak daleko od Warszawy :)
bardzo się cieszę !

Posted

[quote name='koosiek']Mogę założyć, tylko zbierzcie mi proszę w jednym poście, jakie info powinno się tam znaleźć.[/QUOTE]

Koosiek, piękne dzięki !
Zbierzamy do kupy najważniejsze dane i dostaniesz pw :)