Naklejka Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 [video=youtube;6bptPEXXVdE]https://www.youtube.com/watch?v=6bptPEXXVdE[/video] Quote
Naklejka Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 Cieszę się! Dopiero szlifuję ten kontakt*, dzisiaj nic nie ćwiczyłam przed robieniem filmiku, tak się przeszliśmy, ale smaczki miałam :eviltong: * a ćwiczymy raz na ruski rok Quote
Naklejka Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 No w sumie to sporo rozproszeń było jak to w centrum miasta. Szumiąca fontanna, straż pożarna jadąca na sygnale, tramwaje, robotnicy wołający psy, deszcz. Muszę w końcu zabrać się za porządne szkolenie, regularne, może coś z tego będzie :D Niestety frisbee się u nas nie sprawdza, chociaż pies predyspozycje ma, jednak dysków nie lubi. Krótkie sekwencje freestyle o wiele lepiej wychodzą z piłeczkami. Quote
Baski_Kropka Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Pewnie miałaś paszcze wypchaną smakami :P Quote
Naklejka Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 Baski_Kropka napisał(a):Pewnie miałaś paszcze wypchaną smakami :P Smaczka miałam, w końcu musiałam go nagrodzić ;) A byłam sobie w lesie z psami, jeszcze była blabladroka i jamnica na długich łapach :evil_lol: Jetsan się wyszalał nad wodą, dostał takiego pierd**ca, że się go uspokoić nie dało i siał popłoch. Robiłam zdjęcia, ale przez daremne warunki praktycznie nic nie wyszło :eviltong: no i kończymy już powoli film, jeszcze 2-3dni na planie i zostanie nam już tylko czekanie na premierę :D Quote
Naklejka Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 Prosto z aparatu, próbowałam chyba tryb auto :evil_lol: Quote
3 x Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 łojo joj to się blabradorka upierd*liła :evil_lol: pozostałe zapewne też ale na nich mniej widac ;) Quote
Naklejka Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 blabladorka tak zawsze :P https://lh5.googleusercontent.com/-ze5f5iFaU8A/U6HVLtU72jI/AAAAAAAAcR8/br4B9BOLgNE/w640-h427-no/IMG_7522.JPG Tu widać stan Jetsa, zatracił podpalania :evil_lol: Quote
Naklejka Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 świetny spacer :D Poza tym, że wyszłam z bólem gardła, głowy. Po powrocie zjadłam obiad i padłam na 3h spać :evil_lol: a wieczorem mama siłą mnie wyciągała na kolejny spacer do lasu... ale ja sobie tym razem wzięłam Arnika, a ona Jetsa, no bo Arnik 3/4 spaceru biega bez smyczy :lol: a przeziębienie nie chce mnie opuścić... I łapie mnie przedwyjazdowy stres, za rzadko wyjeżdżam i jak pomyślę o pakowaniu się... :roll: Quote
łamAga Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 A może to nie przeziębienie tylko jakaś alergia ;) Quote
Naklejka Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 (edited) Nie, to niemożliwe :P Rodzeństwo też przeziębione, a ja już od poniedziałku byłam w kiepskiej formie. Siedzenie na planie, zmiany temperatur mnie dobiły. Edited June 19, 2014 by Naklejka Quote
łamAga Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 A no to wiesz , przeziębinie podobno trwa leczone siedem dni a nie leczone tydzień , chociaż ja kaszel miałam 3 tygodnie a katar co najmniej dwa :shake: Quote
Naklejka Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 Ja zazwyczaj choruję 3 dni. Łapie mnie nagle choróbsko, jestem ledwo żywa, a po trzech dniach jak nowa :eviltong: a antybiotyki ostatnio brałam w podstawówce ;) Wyjeżdżam w poniedziałek, muszę być zdrowa, nie ma innej opcji. Nawet Arnika już wykąpałam :D Quote
łamAga Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Naklejka napisał(a):Ja zazwyczaj choruję 3 dni. Łapie mnie nagle choróbsko, jestem ledwo żywa, a po trzech dniach jak nowa :eviltong: a antybiotyki ostatnio brałam w podstawówce ;) Wyjeżdżam w poniedziałek, muszę być zdrowa, nie ma innej opcji. Nawet Arnika już wykąpałam :D tez bym tak chciała :diabloti: a gdzie jedziecie ? bo w temacie nie jestem oczywiscie :oops: Quote
Naklejka Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 Eeee ja nic nie pisałam o planach, bo ich nie miałam, przedwczoraj się okazało, że po weekendzie jedziemy na wieś :D Zabieram Arnika d dziewczyny swoje psy, więc znów będzie ciekawie :D Nie odbiorę wyników z matur, no cóż... poczekają na mnie troszkę :evil_lol: Quote
łamAga Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Naklejka napisał(a):Eeee ja nic nie pisałam o planach, bo ich nie miałam, przedwczoraj się okazało, że po weekendzie jedziemy na wieś :D Zabieram Arnika d dziewczyny swoje psy, więc znów będzie ciekawie :D Nie odbiorę wyników z matur, no cóż... poczekają na mnie troszkę :evil_lol: Fajny taki wypad :lol: Jetsa też weź bedzie ciekawiej :evil_lol: Quote
Naklejka Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 Jets nam się do samochodu nie zmieści, marnie widzę te 4osoby i 4 psy, a co dopiero Jetsana na kanapie :eviltong: Może znów pojadę do babci, to go zabiorę :) Quote
łamAga Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Naklejka napisał(a):Jets nam się do samochodu nie zmieści, marnie widzę te 4osoby i 4 psy, a co dopiero Jetsana na kanapie :eviltong: Może znów pojadę do babci, to go zabiorę :) fakt jak Qwendi sie wryje na tylnie sedenie to juz nikt nie usiądzie :shake: Quote
Naklejka Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 W naszym samochodzie jedzie w bagażniku, nawet bagaże tam da się upchać, tylko trzeba je zabezpieczyć przed śliną :eviltong: Quote
Baski_Kropka Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 https://lh6.googleusercontent.com/-dmBaBhqZS0M/U6HVPzMvTbI/AAAAAAAAcS8/2IXA1VwV0Qo/w640-h427-no/IMG_7531.JPG Nowe oblicze Jetsa <3 Jaką on ma pocieszną poczciwą kochaną mordę <3 A z kim jedziecie? Ależ ja wam zazdroszczę!! Musimy sobie też na jakiś weekend w góry pojechać... może pod namioty skoro Kasia już proponowała lipiec (bo kasa...) :P Quote
Recommended Posts