Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cieszę się! Dopiero szlifuję ten kontakt*, dzisiaj nic nie ćwiczyłam przed robieniem filmiku, tak się przeszliśmy, ale smaczki miałam :eviltong:
* a ćwiczymy raz na ruski rok

Posted

No w sumie to sporo rozproszeń było jak to w centrum miasta.
Szumiąca fontanna, straż pożarna jadąca na sygnale, tramwaje, robotnicy wołający psy, deszcz.
Muszę w końcu zabrać się za porządne szkolenie, regularne, może coś z tego będzie :D
Niestety frisbee się u nas nie sprawdza, chociaż pies predyspozycje ma, jednak dysków nie lubi. Krótkie sekwencje freestyle o wiele lepiej wychodzą z piłeczkami.

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Pewnie miałaś paszcze wypchaną smakami :P

Smaczka miałam, w końcu musiałam go nagrodzić ;)

A byłam sobie w lesie z psami, jeszcze była blabladroka i jamnica na długich łapach :evil_lol: Jetsan się wyszalał nad wodą, dostał takiego pierd**ca, że się go uspokoić nie dało i siał popłoch.
Robiłam zdjęcia, ale przez daremne warunki praktycznie nic nie wyszło :eviltong:

no i kończymy już powoli film, jeszcze 2-3dni na planie i zostanie nam już tylko czekanie na premierę :D

Posted

świetny spacer :D
Poza tym, że wyszłam z bólem gardła, głowy. Po powrocie zjadłam obiad i padłam na 3h spać :evil_lol: a wieczorem mama siłą mnie wyciągała na kolejny spacer do lasu... ale ja sobie tym razem wzięłam Arnika, a ona Jetsa, no bo Arnik 3/4 spaceru biega bez smyczy :lol: a przeziębienie nie chce mnie opuścić...
I łapie mnie przedwyjazdowy stres, za rzadko wyjeżdżam i jak pomyślę o pakowaniu się... :roll:

Posted (edited)

Nie, to niemożliwe :P Rodzeństwo też przeziębione, a ja już od poniedziałku byłam w kiepskiej formie.
Siedzenie na planie, zmiany temperatur mnie dobiły.

Edited by Naklejka
Posted

Ja zazwyczaj choruję 3 dni. Łapie mnie nagle choróbsko, jestem ledwo żywa, a po trzech dniach jak nowa :eviltong: a antybiotyki ostatnio brałam w podstawówce ;)
Wyjeżdżam w poniedziałek, muszę być zdrowa, nie ma innej opcji. Nawet Arnika już wykąpałam :D

Posted

Naklejka napisał(a):
Ja zazwyczaj choruję 3 dni. Łapie mnie nagle choróbsko, jestem ledwo żywa, a po trzech dniach jak nowa :eviltong: a antybiotyki ostatnio brałam w podstawówce ;)
Wyjeżdżam w poniedziałek, muszę być zdrowa, nie ma innej opcji. Nawet Arnika już wykąpałam :D

tez bym tak chciała :diabloti:

a gdzie jedziecie ? bo w temacie nie jestem oczywiscie :oops:

Posted

Eeee ja nic nie pisałam o planach, bo ich nie miałam, przedwczoraj się okazało, że po weekendzie jedziemy na wieś :D Zabieram Arnika d dziewczyny swoje psy, więc znów będzie ciekawie :D
Nie odbiorę wyników z matur, no cóż... poczekają na mnie troszkę :evil_lol:

Posted

Naklejka napisał(a):
Eeee ja nic nie pisałam o planach, bo ich nie miałam, przedwczoraj się okazało, że po weekendzie jedziemy na wieś :D Zabieram Arnika d dziewczyny swoje psy, więc znów będzie ciekawie :D
Nie odbiorę wyników z matur, no cóż... poczekają na mnie troszkę :evil_lol:

Fajny taki wypad :lol: Jetsa też weź bedzie ciekawiej :evil_lol:

Posted

Jets nam się do samochodu nie zmieści, marnie widzę te 4osoby i 4 psy, a co dopiero Jetsana na kanapie :eviltong:
Może znów pojadę do babci, to go zabiorę :)

Posted

Naklejka napisał(a):
Jets nam się do samochodu nie zmieści, marnie widzę te 4osoby i 4 psy, a co dopiero Jetsana na kanapie :eviltong:
Może znów pojadę do babci, to go zabiorę :)

fakt jak Qwendi sie wryje na tylnie sedenie to juz nikt nie usiądzie :shake: