Guest wolfheart Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='Naklejka'] Wiem tylko,[B] że ma być twarde, chętne do pracy i mega aktywne[/B], kompaktowe- żeby nie było problemu z podróżami. Raczej [B]nieufne/olewające obcych.[/B][/QUOTE] dokładnie:p Quote
łamAga Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 hahahahahhaha jak nam sie uda i za rok będe miała małe szczylki to będe Ci zdjęcia podsyłała dla mamusi :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='dOgLoV']hahahahahhaha jak nam sie uda i za rok będe miała małe szczylki to będe Ci zdjęcia podsyłała dla mamusi :diabloti:[/QUOTE] szkoda ,że Tybki nie ONki wtedy podsyłałabyś do mnie:razz: Quote
łamAga Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Ja coś czuje ze kiedys i tak będe miała Donkę , rozmnoże ją i będe wtedy Tobie podsyłała :diabloti: Quote
Naklejka Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Mamusia chińczyków nie akcpetuje, ona bardziej rygorystyczna i wybredna niż ja :diabloti: Marta, no to się dogadamy :evil_lol: Właśnie z powodu charakteru Arnika mielismy na początku ogromne problemy z porozumieniem się, dopiero od jakiegoś czasu jest znośnie. Jest fajny, jest zajebiście posłuszny, ale to nie do końca to... No może to też moja wina, bo mi doświadczenia brak. Robi chłopak postępy, nawet moja babcia zauważyła, że on się zmienił. Quote
Guest wolfheart Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='dOgLoV']Ja coś czuje ze kiedys i tak będe miała Donkę , rozmnoże ją i będe wtedy Tobie podsyłała :diabloti:[/QUOTE] koniecznie czarną:loveu: Quote
łamAga Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 po zdjęciach nie pozna że to linia chińska , a ja nie w sensie zebyscie od nas wzięli tylko żeby sie jeszcze bardziej napaliła na szczyla :diabloti: Quote
Naklejka Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 [quote name='dOgLoV']po zdjęciach nie pozna że to linia chińska , a ja nie w sensie zebyscie od nas wzięli tylko żeby sie jeszcze bardziej napaliła na szczyla :diabloti:[/QUOTE] Wiesz, że brat Jetsa jest ojcem 2miotów? To wystarczy, by się na szczyla nakręciła :D Quote
łamAga Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='Naklejka']Wiesz, że brat Jetsa jest ojcem 2miotów? To wystarczy, by się na szczyla nakręciła :D[/QUOTE] a nie śledziłam tegorocznych miotów za bardzo :lol: Quote
Naklejka Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 [quote name='dOgLoV']a nie śledziłam tegorocznych miotów za bardzo :lol:[/QUOTE] No to już wiesz, w mahatmie ;) Ja też nie śledzę w tym roku miotów, to są jedyne dwa, które bacznie obserwuję. [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-MWvLCtGRHAk/UsxgFHkahZI/AAAAAAAAYPo/dVZXKGenArc/w640-h427-no/IMG_1753-2.png[/IMG] Quote
łamAga Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Tzn ja szczeniaczki i mioty sobie oglądam ale u Bisurmanów najczęściej ;) Ja latam :diabloti: Quote
Naklejka Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-4q0Hi9hVYy8/Us2BYBJD8gI/AAAAAAAAYP4/B9ZwuWWSie8/w640-h427-no/IMG_2019.png[/IMG] Ja głównie mahatmę śledzę, ale jestem z tą hodowlą "związana", to wina Jetsa i jego pochodzenia :evil_lol: Quote
łamAga Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 [quote name='Naklejka'][IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-4q0Hi9hVYy8/Us2BYBJD8gI/AAAAAAAAYP4/B9ZwuWWSie8/w640-h427-no/IMG_2019.png[/IMG] Ja głównie mahatmę śledzę, ale jestem z tą hodowlą "związana", to wina Jetsa i jego pochodzenia :evil_lol:[/QUOTE] wiem wiem :lol: więcej zdjęć daj :eviltong: Quote
Naklejka Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Mam ogrom zdjęć do obróbki, nie chce mi się... Dzisiaj dostałam opiernicz od nauczycielki, a właściwie kopa w dupę, bym się do roboty wzięła. Teraz tak sobie chwilkę siedzę na fb, dogo i szukam przepisu na ciekawy obiad, zaraz uciekam karmić psy i się uczyć. Quote
Naklejka Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Mimo wiecznego zmęczenia i braku czasu, cały czas próbujemy coś robić i ćwiczyć. 2 czy tam 3 trening... [video=youtube;KQi4Tzpioi8]http://www.youtube.com/watch?v=KQi4Tzpioi8&feature=youtu.be[/video] [video=youtube;hZmqRTBB_W4]http://www.youtube.com/watch?v=hZmqRTBB_W4[/video] Quote
łamAga Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Ten z miską super !!!!!!! a jetsan jak na tybetana przystało .... ma wyjeba....e :diabloti: Quote
toyota Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Naklejka, ten Twój Arni jest genialny :loveu: ! Komendy wykonuje w mgnieniu oka ! Quote
Naklejka Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Tybetanek nie ma wy*ebane, on wie, że nie może do mnie podchodzić, bo wyleci za drzwi :eviltong: On też pracuje, kiedyś pokażę ;) Dziękujemy! :D [video=youtube;Cdmnh0ArQek]http://www.youtube.com/watch?v=Cdmnh0ArQek[/video] Quote
Naklejka Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Jakim cudem Jetsan jest tak chudym psem? Żre brita care activity, nie mniej niż 500g dziennie. Żebra znowu czuć. Kupy robi normalne (w końcu!) Pora zamknąć psa w domu, zamiast zostawiać na całe dnie na dworze? :roll: Odrobaczany był jakiś czas temu. Może weta popytać, czy to normalne? Egh... Quote
angineuuka Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Pożycz go Adze, ona ci go spasie :evil_lol: Quote
Naklejka Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 [quote name='Angi']Pożycz go Adze, ona ci go spasie :evil_lol:[/QUOTE] To nie takie łatwe przy psie, który ma sraczki od różnych karm i dodatków :eviltong: Zamówiłam im karmę, przyszło 18kg brita M dla Arnika i 12kg brita care dla Jetsa. Ta pierwsza starczy na 3 miechy, druga na niecały miesiąc :evil_lol: Quote
Naklejka Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 [quote name='dOgLoV']Nie ma problemu :eviltong:[/QUOTE] Czym ty Qwendi karmisz? Quote
łamAga Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 [quote name='Naklejka']Czym ty Qwendi karmisz?[/QUOTE] Ona dostaje jedną miarkę Brita rano i o 18stej miskę ryżu z mięsem ( gotowa kostka z zoologicznego) albo tak jak teraz z mięsem z głów karpia .... nic poza tym nie dostaje .... Quote
Naklejka Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 [quote name='dOgLoV']Ona dostaje jedną miarkę Brita rano i o 18stej miskę ryżu z mięsem ( gotowa kostka z zoologicznego) albo tak jak teraz z mięsem z głów karpia .... nic poza tym nie dostaje ....[/QUOTE] To go nie utuczysz, a wywołasz sraczkę :P Zwykłego brita zjada po 600-700g dziennie i jest chudy, a kupy... ogromne i luźne. Quote
Recommended Posts