Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='monika15']http://hiperogloszenia.pl/x-pl/inz/154/154665-mastino-napoletano-mastif-neapolitanski-szczenieta-3.jpg jeju... jak te psy wyglądają... nie siedze w tych rasach i pierwszy raz na oczy takie karykatury widzę:shake: toż to kawał skory na wielkich lapskach

pokazywalam tutaj jednego MN z Poznańskiej wystawy ktora byla w tym roku :roll: pies mial tak pofałdowana skórę ze nie potrafil chodzić , do tego mial ją chora a jak koło nas usiadl to mój mąż miał odruchy wymiotne tak od tego psa śmierdziało :roll: kobita wyszła z nim na ring , pies szedł jak pijany , nie potrafil unieść nogi do góry a sędzia co ?? ocena doskonała :mdleje:

Posted

[quote name='Naklejka']Zniszczone MN nie są fajne, ale MT w podobnym stanie już są ok? Nie rozumiem... :roll:
Jest wiele zniszczonych ras, kolejne to ONy, bassety...[/QUOTE]

mocno okłaczony MT to nie zniszczony MT ;)

Posted

Przez tą sierść nie widać co jest pod nią :cool3:
No to teraz sobie popatrzcie na najpiękniejszego tybetana na świecie :diabloti:

z tym telefonem jest chyba coraz to gorzej :placz:

Posted

[quote name='Amber']Te stare MM przypominały psa... A teraz...? :shake:

Ale przynajmniej uszka mają, na pewno są przez to szczęśliwsze :loveu:[/QUOTE]

Och tak! Bo przecież kopiowanie jest takie okrutne...

Posted

[quote name='Culineo']co ja bym dała, żeby kopiowanie było legalne ;(
nie mogę patrzeć na uszate asty, sznaucery, dogi, dobkki itp..
tragedia jak dla mnie :/ brakuje im ..'tego czegoś'[/QUOTE]
Wolę sznaucery z ucholami :loveu: Jednak nie mogę znieść niekopiowane CAO... po prostu to nie pasuje :p

Posted

[quote name='Culineo']co ja bym dała, żeby kopiowanie było legalne ;(
nie mogę patrzeć na uszate asty, sznaucery, dogi, dobkki itp..
tragedia jak dla mnie :/ brakuje im ..'tego czegoś'

Strasznie wyglądają CAO, beaucerony i dobki, resztę przeżyję...

Doglov, ojciec Jetsa też jest bardzo ofutrzony, mimo tego nigdzie mu nie wiszą fałdy skóry, ma piękną głowę i proporcje ;)

Posted

[quote name='Naklejka']Załatwić Ci wizytę u okulisty? :eviltong:

haha możesz jak za free:diabloti:
co nie zmienia faktu, że dla mnie te dwa psy są jednak podobne dlatego napisałam, że wygląda jak chow chow :diabloti:
Twój pies

i chow chow :diabloti:

takie tam skojarzenie :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Nie jestem w maturalnej, ale tak się czuję :P Już mamy wpłacać kasę na studniówkę :mdleje: pie*dolę nie idę :lol:[/QUOTE]

No to dziwnie faktycznie. Ja mam 11 stycznia, ale oprócz tego jeszcze nic nie wiadomo :evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']U nas już dużo ustalili.... I za tą kasę chcemy ze znajomymi jechać na weekend w góry :)[/QUOTE]

I bardzo dobrze :)

Posted

[quote name='omry']I bardzo dobrze :)[/QUOTE]

Też mi się to podoba :p Panowie chcieli już w te ferie jechać, ale nam to nie pasuje, więc muszą jeszcze rok poczekać, bo w wakacje do roboty :evil_lol:

Mam już wywołane zdjęcia psiaków w formacie A4, są trochę za ciemne, ale i tak mi się podobają :)