Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurde a mi to nawet yorka nie pozwalają nigdzie zabierać :shake:

u mnie bylo nawet spoko na wigilii. najbardziej nienawidze 2 dni poprzedzających swieta i godziny przed samą wigilia. istna masakra xd

Posted

Przezylam! :lol:
Slaby zasieg tu mam, a korzystanie z internetu w komorce jest strasznie niewygodne.
Ja arniego mogę zabierac, Jetsana juz tez, ale bagaznik byl zawalony. Nastepnym razem jedzie :-)

brama znowu wyrwana, a byla zastawiona kilkoma kraweznikami... Cholerne petardy...

Posted

Naklejka napisał(a):
Nie, nie jest sam ;-) jak wracamy tego samego dnia co wyjeżdzamy to zwierzaki czasem zostaja same.

Tak pytam bo jak Qwenda zostawała sama nawet na 30 min to zawsze coś zdemolowała :shake:

Posted

to o tyle dobrze że Qwedni w nocy śpi , ona ogólnie cały czas śpi ale jak ktoś wychodzi np Sebastian do pracy to ona przychodzi sprawdzić czy a by nie została sama a jak długo jej sie drzwi nie otwiera to zaczyna je brać taranem ....

Posted

Wróciłam, Jetsan zadowolony leżał pod furtką. Był cały z błota :mdleje: Wlazł do domu, a za nim piękne czarne ślady łap.... Wiadro z wodą i moczymy łapki= pół kuchni zalane wodą :mdleje:

Brama została otworzona, chociaż była związana drutami, przywalona kilkoma krawężnikami. Nie wiem skąd ten pies miał tyle siły, by odciągnąć krawężniki i rozplątać druty :mdleje:

Wybrzydza, nie chce jeść nowej karmy, ma sraczkę, uroczo :p Jeżeli się nie uspokoi to znowu wracamy na brita...

Mam zdjęcia Arniego :)

Posted

Ja już sie przekonałam że tybetany są zdolne do wszystkiego , Qwenda potrafiła wyjść z zamknietej klatki kennelowej tak że klatka stała cała , zamknieta a Qwenda była na zewnatrz , pamietam wtedy zeżarła narożnik i kawał drzwi :evil_lol:

My cały czas jestesmy na Brit-cie ;)

dawaj fotki Arniego :razz:

Posted

Naklejka napisał(a):
Jutro hałdy? :diabloti:

Będą, ale na razie mi się nie chce :P Miałam iść na miasto z aparatem, ale siostra mnie wystawiła, a samej mi się nie chciało :roll:

zależy o której :evil_lol:

Posted (edited)

dOgLoV napisał(a):
Ja już sie przekonałam że tybetany są zdolne do wszystkiego , Qwenda potrafiła wyjść z zamknietej klatki kennelowej tak że klatka stała cała , zamknieta a Qwenda była na zewnatrz , pamietam wtedy zeżarła narożnik i kawał drzwi :evil_lol:

My cały czas jestesmy na Brit-cie ;)

dawaj fotki Arniego :razz:

Jetsan umie sobie bramę otworzyć, jak uciekł to myślałam, że znowu wpadł na to jak się ją otwiera, ale nie.... wyważył drugą bramę :diabloti:
Tak, tybetany są niemożliwe :P

Jetsan jadł różne karmy, ale była promocja i zamówiłam canidae, ale wyjdzie na to, że Arni ją zje, a Jetsan wróci na tego Brita, a potem spróbujemy BARFa

Wolę iść spać :P

Angi napisał(a):
zależy o której :evil_lol:

10-11? Jak się przecisnę przez budowę :P

Edited by Naklejka
Posted

Angi napisał(a):
szczerze to ja zaczęłam wątpić w to, że my jakoś tam przejdziemy :evil_lol:
Przez Sośnice musiałabym chyba przejść :D

Jutro pracować nie będą. Mówiłam ci ostatnio, żebyś szła lasem :eviltong: Ja chyba pójdę tak jak ostatnio, przelezę przez krzaki i wyjdę na tory.