Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzisiaj byłam w lesie i właśnie wyciągnęłam z siebie kleszcza, trzeba zabezpieczyć psiaki, będę zamawiać obroże kiltix na allegro, zamawiac odrazu dla Crazy? Tylko potrzebuję wpłat bo nie jestem wstanie założyć za wszystkie psy.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z poprzedniego bazarku uzbierało się około 97zł (malvaaa przeleję na Twoje konto pieniążki razem z moją deklaracją pod koniec tygodnia), no i mam nadzieję że z obecnego też coś będzie, myślę że trzeba zamówić i dla Crazy obrożę.....

Posted

ok, jak dojdą pieniążki to wpisze w rozliczenie.... Dziękujemy za pieniążki ! Przelałam też za hotelik 136zł za luty... wszystko uzupełnię...

jasne jasne, obroża jak najbardziej, dlatego zapytałam ile potrzeba kaski :)?

Te kleszcze są straszne, ja w tym roku przez zimę nawet zabezpieczałam psy bo ta pogoda była tak różna że nie wiadomo czy to cholerstwo wytępiło się...

Posted

obróżka chyba na pół roku starcza?
my od listopada odpoczywaliśmy od chemii, udało się przetrwać, ale od poniedziałku wracamy do kropelek, w przetrwanie obróżek jakoś przy tych diabłach nie wierzę :)

Posted

[quote name='malvaaa']Natalia a ile na tą obroże kasy przesłać?

a z tymi nowymi fotkami ma ogłoszenia?[/QUOTE]

wydaje mi się że nie miała ogłoszeń z nowymi zdjęciami.

Posted (edited)

tych ogłoszeń wogóle jeszcze nie ma :( a zdjęcia były stare jeszcze.
Dziewczyny a może jednak kropelki na te kleszcze? zawsze to taniej, a Crazy i tam musi szybko iść do domu, to już później niech ds troszczy się o zabezpieczenia. Jeszcze trzeba ją wysterylizować...

Edited by tripti
Posted

[quote name='tripti']tych ogłoszeń wogóle jeszcze nie ma :( a zdjęcia były stare jeszcze.
Dziewczyny a może jednak kropelki na te kleszcze? zawsze to taniej, a Crazy i tam musi szybko iść do domu, to już później niech ds troszczy się o zabezpieczenia. Jeszcze trzeba ją wysterylizować...[/QUOTE]

może i racja, zawsze to troszkę taniej wyjdzie, a jak widać deklaracji brak....... może warto zamiast obroży kupić kropelki a za pieniążki które zostaną np. wyróżnić ogłoszenie (jeśli wogóle coś zostanie)

Posted

[quote name='Astaroth']ok, to mogę jej zaaplikować advantix na pół z Elmo, wyjdzie najtaniej, pół dużej tubki czyli pewnie coś koło 12zł[/QUOTE]

no tak chyba będzie najlepiej:)

Posted

o super, dzięki :) to zawsze trochę taniej.
aktywowałam ogłoszenia przed chwilą na tych najbardziej chodliwych portalach.
Niech ktoś się w końcu zainteresuje tym wypłoszem...

Posted

[quote name='tripti']o super, dzięki :) to zawsze trochę taniej.
aktywowałam ogłoszenia przed chwilą na tych najbardziej chodliwych portalach.
Niech ktoś się w końcu zainteresuje tym wypłoszem...[/QUOTE]

no właśnie, do domu marsz!!!

Posted

przelałam na konto malvyy 120zł, 96,40- uzbierało się z pierwszego bazarku

za marzec niestety musiałam przelać mniejszą kwotę (przelałam od siebie 20zł + wyrównanie do 100zł), przepraszam ale mam ciężki miesiąc:(

z drugiego bazarku myślę że będzie około 130zł, jak wszystkie wpłaty otrzymam przeleję pieniążki.

Posted

a te z bazarku ogłoszenia już są?

astaroth a możemy prosić o jakieś inne wieści niż płatności? jakieś zdjęcia? jak się czuje Crazy? i takie tam...

Posted

aaaha, kurcze to może teraz znowu jej zrobić jakieś z nowymi zdjęciami?

zapraszam na bazarek dla Korabiewickiej Loli:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/224504-Ciuchy-dla-syna-TZ-a-wnuka-siostrze%C5%84ca!-Dla-11-letniej-Loli-do-20.03.2012r.?p=18816123#post18816123[/url]

Posted

[quote name='malvaaa']a te z bazarku ogłoszenia już są?

astaroth a możemy prosić o jakieś inne wieści niż płatności? jakieś zdjęcia? jak się czuje Crazy? i takie tam...[/QUOTE]

to był mój pierwszy post na temat płatności, zdjęcia wysyłałam niecałe dwa tygodnie temu, w tej chwili nie mam aparatu więc nie zrobię nowych, u Crazy wszystko dobrze, cieczka się skończyła i za 2-3tyg planujemy sterylkę

Posted

ja tylko poprosiłam :) dziękuje... i to nie był żaden atak w Twoją stronę :)
wiem że pierwszy ale ja np chciałabym wiedzieć troszkę więcej jeśli już coś piszesz :)

a ile za sterylka będzie kosztować?

Posted

super, dziękujemy...

Natalia mogłabyś mi przesłać nr konta to wyślę kaskę za zabezpieczenie na kleszcze? usunęłam przez przypadek dane do przelewu...