Maciek777 Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 [quote name='Maciek777']Również dziękuję:) Pieniądze właśnie przelane i jak dojdą to proszę o potwierdzenie tu na wątku oraz na wątku bazarku:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/252693-Mały-szybki-zwinny-bazar-fantowy-)-Do-9-maja-godz-22-00 [quote name='Anja2201']Jasne , jak tylko dojdą potwierdzę :) By formalności stało się zadość, kopiuję potwierdzenie z bazarku:p [quote name='Anja2201']Pieniążki na koncie Magika , bardzo dziękuję za pomoc :loveu: Quote
Tymonka Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Maciek777 napisał(a):By formalności stało się zadość, kopiuję potwierdzenie z bazarku:p W rozliczeniu też już wszystko zawarte :) Quote
gluchypies Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 I ja przelałam dla Magisia 125 złotych z bazarku: żurawinka Bardzo proszę o potwierdzenie, jak dojdą :) Wkrótce szykuję kolejny bazarek ze świetną nagrodą!! Quote
Tymonka Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 [quote name='zachary']Wrzuciłam dzisiaj 20 zł Magisiowi. dzięki ogromne :) [quote name='gluchypies']I ja przelałam dla Magisia 125 złotych z bazarku: żurawinka Bardzo proszę o potwierdzenie, jak dojdą :) Wkrótce szykuję kolejny bazarek ze świetną nagrodą!! Dzięki !!! Jak tylko dojdą potwierdzę :) Quote
gluchypies Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 bea100 napisał(a):A jak finanse Magika? Ma opłacony maj? Tak, ale jest lekko na minusie. Jak dojdą pieniądze z bazarku żurawinowego, będzie na plusie :) Myślę, że trzeba koniecznie poszukać stałych deklarowiczów dla niego... Inaczej będziemy dalej łatać jego finanse bazarkami. Quote
bea100 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Stałych deklarowiczów na dogo ? Prawdziwy cud znaleźć. Wykruszyło się pomocowe towarzystwo a ci co są, zadeklarowani po uszy a i nowych twarzy jakoś nie widzę. Pozostaje bazarkowanie. Zbieram fanty i mam już troszkę nowych kosmetyków na kolejny bazarek i zbieram nadal- to przy okazji Ci podeślę. Quote
Tymonka Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 bea100 napisał(a):A jak finanse Magika? Ma opłacony maj? gluchypies napisał(a):Tak, ale jest lekko na minusie. Jak dojdą pieniądze z bazarku żurawinowego, będzie na plusie :) Myślę, że trzeba koniecznie poszukać stałych deklarowiczów dla niego... Inaczej będziemy dalej łatać jego finanse bazarkami. Maj nie jest opłacony :oops: , to kwiecień był teraz płacony . Quote
bea100 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Anja2201 napisał(a):Maj nie jest opłacony :oops: , to kwiecień był teraz płacony . O rany, czyli niefajnie :shake: To do kwietnia jest "lekko na minusie" a bazarek żurawinowy daje ten "plus" na maj? Quote
Tymonka Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 bea100 napisał(a):O rany, czyli niefajnie :shake: To do kwietnia jest "lekko na minusie" a bazarek żurawinowy daje ten "plus" na maj? Dokładnie tak . Quote
bea100 Posted June 3, 2014 Posted June 3, 2014 Fatalnie że Magik znowu popada w długi :shake:. Gluchypies: jutro idą do Ciebie fanty na bazarek dla Magika w takim razie, nie mam co czekać aż się więcej uzbiera. Tu grosz potrzebny jak widać na wczoraj. Będzie to mały bazarek ale myślę - fajny i cokolwiek grosza powinno się uzbierać. Quote
gluchypies Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 bea100 napisał(a):Stałych deklarowiczów na dogo ? Prawdziwy cud znaleźć. Anja2201 napisał(a):Maj nie jest opłacony :oops: , to kwiecień był teraz płacony . bea100 napisał(a):O rany, czyli niefajnie :shake: To do kwietnia jest "lekko na minusie" a bazarek żurawinowy daje ten "plus" na maj? bea100 napisał(a):Fatalnie że Magik znowu popada w długi :shake:. Gluchypies: jutro idą do Ciebie fanty na bazarek dla Magika w takim razie, nie mam co czekać aż się więcej uzbiera. Tu grosz potrzebny jak widać na wczoraj. Będzie to mały bazarek ale myślę - fajny i cokolwiek grosza powinno się uzbierać. Ups, to ja pomyliłam rzeczywiście. Kwiecień jest opłacony, a za maj trzeba uzbierać. Ja myślę, że trzeba jakoś spróbować z tymi deklaracjami jednak. Trochę to jednak bez sensu, że są wyciągane nowe psy, a stare ciągle w długach i mają kłopoty finansowe... Oki, czekam na przesyłkę. Później muszę jednak przystopować z bazarkami, bo kiepsko stoję z czasem :( Quote
Olena84 Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Będzie ciut ode mnie za bazarro, tylko czekam na ostatnia wpłate Quote
Tymonka Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Gdyby ktoś chciał podarować coś na bazarek dla Magika ja mogę zrobić , teraz młody już coraz więcej potrafi się sobą zająć to mam więcej czasu :) Quote
gluchypies Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Olena84 napisał(a):Będzie ciut ode mnie za bazarro, tylko czekam na ostatnia wpłate Super :multi: Anja2201 napisał(a):Gdyby ktoś chciał podarować coś na bazarek dla Magika ja mogę zrobić , teraz młody już coraz więcej potrafi się sobą zająć to mam więcej czasu :) To może następny, jak bea100 coś uzbiera? :) Byłoby super :) Quote
bea100 Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 gluchypies napisał(a): ... To może następny, jak bea100 coś uzbiera? :) Byłoby super :) Tak- następne fanty Anja polecą do Ciebie (dam znać na pw jak coś wymyślę), tym bardziej, że ta paczka już wczoraj podpisana i przekazana synowi, który miał wyskoczyć z pracy i wysłać- więc chyba już leci pocztą do gluchypies :) Quote
Ayame Nishijima Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Przypominam, ze w poście 623 jest Magikowy banerek. Był nieużywany i uległ skasowaniu, ale załadowałam i podlinkowałam na nowo. Quote
gluchypies Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Ayame Nishijima napisał(a):Przypominam, ze w poście 623 jest Magikowy banerek. Był nieużywany i uległ skasowaniu, ale załadowałam i podlinkowałam na nowo. Bardzo dziękujemy :loveu: Ja już wstawiam! Quote
gluchypies Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 [quote name='Ayame Nishijima'] Załaczam banerek (już podlinkowany) na prośbę gluchego psa. Równiez na Jej zaproszenie przychodzę na watek i deklaruję niekoniecznie stałe 10 zł. Na razie wpłacę i postaram się częściej, ale nie mogę obiecać, że co miesiąc mi się uda. Za bardzo się u mnie wszystko zmienia. Doczytałam i ja tez jestem pod wrażeniem z anulowaniem długu. Może teraz będzie lepiej... Ja wogóle ten post przeoczyłam! A on taki ważny! Dziękujemy za deklarację pomocy finansowej. Każda złotówka to wielka pomoc :) Quote
Ayame Nishijima Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Tak... Choc jak pewnie wiesz po ostatnich akcjach jestem sama pod kreską. Musze się trochę pozbierać, bo sama będę potrzebowała zbiórki :/ Ale pamiętm i postaram się coś wzucić. Albo finansowo albo fanty. Tylko prosze o przypomnienie zanim bazarek pójdzie. ok? Quote
gluchypies Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Ayame Nishijima napisał(a):Tak... Choc jak pewnie wiesz po ostatnich akcjach jestem sama pod kreską. Musze się trochę pozbierać, bo sama będę potrzebowała zbiórki :/ Ale pamiętm i postaram się coś wzucić. Albo finansowo albo fanty. Tylko prosze o przypomnienie zanim bazarek pójdzie. ok? Jasne, teraz już będę pamiętać. I tak wielkie dzięki, nawet pomoc raz na jakiś czas jest bardzo potrzebna, nie musi być przecież co miesiąc :) Quote
bea100 Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Jak cudnie tu się dzieje :) Tak się cieszę! Brawo :loveu: Zapomniane na dogo psy przecież są i mają długi i czekają nadal na wsparcie. Każda złotóweczka i każdy fant na bazarek na wagę złota tutaj :) Gluchypies: Miałam rację, syn wysłał raniutko paczkę (priorytetem) więc na dniach dostaniesz. Sama ustalisz ceny. Daj proszę znać czy dojdzie cało... Quote
Ayame Nishijima Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Dziewczyny, dyskusja o kasie jest jak najbardziej na miejscu, ale piszcie tez o samym psiaku. Pierwsze posty dawno umknęły, niech ci, którzy tu zaglądną mają jakies nowe informacje, niech wiedzą, jaki super jest Magik... Może dałoby się co jakiś czas fotke wrzucić? Może mniej się będą deklarowicze nudzić? Hm?Może się nam temat rozrusza? (nam, bo jakoś mi się tu często zagląda a i chciałoby częściej.) Quote
Recommended Posts