Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miałam pierwszy telefon o Maciusia. Pani jest z Katowic, bardzo ją poruszył jego los.
Pani ma już 2 psy i tylko ma obawy czy Maciuś się z nimi zgodzi.
Rozmawiałam też już z Emiś. Pani ma do niej dzwonić żeby się ewentualnie umówić na "konfrontację".
Emiś jak coś to będzie mogła podjechać do niej z Maciusiem

Posted

[quote name='Mysza2']Miałam pierwszy telefon o Maciusia. Pani jest z Katowic, bardzo ją poruszył jego los.
Pani ma już 2 psy i tylko ma obawy czy Maciuś się z nimi zgodzi.
Rozmawiałam też już z Emiś. Pani ma do niej dzwonić żeby się ewentualnie umówić na "konfrontację".
Emiś jak coś to będzie mogła podjechać do niej z Maciusiem[/QUOTE]

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Oby tylko Pani dotrzymała słowa :modla: :modla: :modla:

Posted

ja też trzymam mocno!!!!!!
choć moim zdaniem dom z ogrodem byłby lepszy psiak nauczyłby się terenu i sam wyznaczałby sobie drogi a tak będzie na smyczy chodził tam gdzie go Pani poprowadzi i w sumie nie będzie wiedział dokąd idzie (i będzie się potykał) chyba że byłaby to dziennie ta sama droga.....

Posted

[quote name='tymuś']ja też trzymam mocno!!!!!!
choć moim zdaniem dom z ogrodem byłby lepszy psiak nauczyłby się terenu i sam wyznaczałby sobie drogi a tak będzie na smyczy chodził tam gdzie go Pani poprowadzi i w sumie nie będzie wiedział dokąd idzie (i będzie się potykał) chyba że byłaby to dziennie ta sama droga.....[/QUOTE]

Dotarła wpłata 108 zł z bazarku Andrzejkowego dla Maciejki od cioci Tulsa :loveu: Dziekujemy :loveu:
Cioteczki sprawdzą domek i warunki :) nam też marzy się dla Maciejki choć kawałeczek ogródka ....:)
Buziaki poranne przesyłam Maciusiowi :*

Posted

[quote name='tymuś']ja też trzymam mocno!!!!!!
choć moim zdaniem dom z ogrodem byłby lepszy psiak nauczyłby się terenu i sam wyznaczałby sobie drogi a tak będzie na smyczy chodził tam gdzie go Pani poprowadzi i w sumie nie będzie wiedział dokąd idzie (i będzie się potykał) chyba że byłaby to dziennie ta sama droga.....[/QUOTE]
Też chciałabym żeby ofert było tyle żebyśmy mogli przebierać i wybierać. A jak jest to wszyscy wiemy.
Ja też wolałabym mieszkać w domu z ogrodem.
Trudno przekreślać kogoś dlatego że nie mieszka w domu z ogrodem.
Pojedziemy, zobaczymy.

Posted

Jakiś czas temu byłam na wizycie pa dla ślepego Anika, blok. Psiak zamieszkał na moim osiedlu, więc go często widzę. On nie ma żadnych problemów z chodzeniem na smyczy (chodzi na flexi!), poruszaniem się po niedużym mieszkaniu, kontaktach z innymi psami - jakby go puścić luzem, to chętnie by się bawił i moją sunią. W życiu bym nie przypuszczała, że on nie widzi. Ze ślepotą psów największy problem mamy my ludzie.

Posted

bądźmy dobrej myśli najważniejsze to jest żeby ten psiaczek miał kochanego pańcia!
będę obserwować i kibicuję mu mocno!:multi:

te kalectwo szczególnie jest mi bliskie i nie jestem w stanie być na nie obojętny bo mój dziadek też od dziecka nie widział:-(

Posted

[INDENT] [CENTER][SIZE=4][COLOR=red][B]PILNE !!! [/B][/COLOR]Poszukujemy dużego, czarnego psa w typie owczarka. Pies dzisiaj został oddany jako znajda do schroniska w S-cu, był bardzo wystraszony i uciekł ! Pies miał na sobie kolczatkę i kaganiec. Tym bardziej zależy nam na jego odnalezieniu lub jakichkolwiek informacjach - nie poradzi sobie w kagańcu :-(! Jeśli ktokolwiek widział Czarnego lub przygarnął go prosimy o informację : 721-035-215 (po 15)

Wydarzenie na FB - udostępniajcie i rozsyłajcie, żeby Czarny się znalazł : [URL]http://www.facebook.com/events/236238753114626/[/URL]

[/SIZE][SIZE=4]Wątek na dogo :[/SIZE][B][SIZE=3] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/219676-Poszukujemy-Czarnego-%21%21%21-Uciek%C5%82-ze-schroniska-w-Sosnowcu-%21"]http://www.dogomania.pl/threads/219676-Poszukujemy-Czarnego-!!!-Uciek%C5%82-ze-schroniska-w-Sosnowcu-![/URL][/SIZE][/B]

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-F09H6SNNixM/TuzDsnrnWJI/AAAAAAAAasA/CwoNGI7jF8s/s512/DSC04411.JPG[/IMG][/CENTER]
[/INDENT]