andegawenka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Elu, znasz kogoś z bardzo dobrą znajomością niemieckiego? Maciuś witaj Quote
Martika&Aischa Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Dotarła stała deklaracja od cioci wapiszon 10 zł:loveu: Quote
Mysza2 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Miałam pierwszy telefon o Maciusia. Pani jest z Katowic, bardzo ją poruszył jego los. Pani ma już 2 psy i tylko ma obawy czy Maciuś się z nimi zgodzi. Rozmawiałam też już z Emiś. Pani ma do niej dzwonić żeby się ewentualnie umówić na "konfrontację". Emiś jak coś to będzie mogła podjechać do niej z Maciusiem Quote
piescofajnyjest Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 jejku, ale fajnie!!!! moze sie dogadaja....:) Quote
Martika&Aischa Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Zaglądam do Maciejki :) cieszę się że jest odzew :) Maciejko znajdziesz domek psiaku :* Quote
Emiś Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Jak na razie nikt do mnie nie dzwonił, może jutro. Quote
DONnka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Mysza2']Miałam pierwszy telefon o Maciusia. Pani jest z Katowic, bardzo ją poruszył jego los. Pani ma już 2 psy i tylko ma obawy czy Maciuś się z nimi zgodzi. Rozmawiałam też już z Emiś. Pani ma do niej dzwonić żeby się ewentualnie umówić na "konfrontację". Emiś jak coś to będzie mogła podjechać do niej z Maciusiem[/QUOTE] :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Oby tylko Pani dotrzymała słowa :modla: :modla: :modla: Quote
Emiś Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 W niedzielę popołudniu zabieramy z Myszą Maćka na wizytę PA :) Quote
Martika&Aischa Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Emiś']W niedzielę popołudniu zabieramy z Myszą Maćka na wizytę PA :)[/QUOTE] Super :) A Pani mieszka w domku jednorodzinnym ? Quote
Mysza2 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Super :) A Pani mieszka w domku jednorodzinnym ?[/QUOTE] Nie, Pani mieszka w bloku. Pojedziemy zobaczymy. Quote
isschen Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Hej! Jeśli chodzi o pomoc psom, to ja znam niemiecki jak coś. Pozdrowionka i trzymam kciuki za Maciusia!!! Quote
feliksik Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 ale super - trzymam kciuki za wizytę - nalezy mu się już wreszcie normalny domek, po tym jak żył do tej pory (chodzi oczywiście o poprzedniego właściciela) Quote
tymuś Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 ja też trzymam mocno!!!!!! choć moim zdaniem dom z ogrodem byłby lepszy psiak nauczyłby się terenu i sam wyznaczałby sobie drogi a tak będzie na smyczy chodził tam gdzie go Pani poprowadzi i w sumie nie będzie wiedział dokąd idzie (i będzie się potykał) chyba że byłaby to dziennie ta sama droga..... Quote
piescofajnyjest Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 glaski posylam i tzrymam kciukasy:) Quote
Martika&Aischa Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='tymuś']ja też trzymam mocno!!!!!! choć moim zdaniem dom z ogrodem byłby lepszy psiak nauczyłby się terenu i sam wyznaczałby sobie drogi a tak będzie na smyczy chodził tam gdzie go Pani poprowadzi i w sumie nie będzie wiedział dokąd idzie (i będzie się potykał) chyba że byłaby to dziennie ta sama droga.....[/QUOTE] Dotarła wpłata 108 zł z bazarku Andrzejkowego dla Maciejki od cioci Tulsa :loveu: Dziekujemy :loveu: Cioteczki sprawdzą domek i warunki :) nam też marzy się dla Maciejki choć kawałeczek ogródka ....:) Buziaki poranne przesyłam Maciusiowi :* Quote
Mysza2 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='tymuś']ja też trzymam mocno!!!!!! choć moim zdaniem dom z ogrodem byłby lepszy psiak nauczyłby się terenu i sam wyznaczałby sobie drogi a tak będzie na smyczy chodził tam gdzie go Pani poprowadzi i w sumie nie będzie wiedział dokąd idzie (i będzie się potykał) chyba że byłaby to dziennie ta sama droga.....[/QUOTE] Też chciałabym żeby ofert było tyle żebyśmy mogli przebierać i wybierać. A jak jest to wszyscy wiemy. Ja też wolałabym mieszkać w domu z ogrodem. Trudno przekreślać kogoś dlatego że nie mieszka w domu z ogrodem. Pojedziemy, zobaczymy. Quote
zerduszko Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Jakiś czas temu byłam na wizycie pa dla ślepego Anika, blok. Psiak zamieszkał na moim osiedlu, więc go często widzę. On nie ma żadnych problemów z chodzeniem na smyczy (chodzi na flexi!), poruszaniem się po niedużym mieszkaniu, kontaktach z innymi psami - jakby go puścić luzem, to chętnie by się bawił i moją sunią. W życiu bym nie przypuszczała, że on nie widzi. Ze ślepotą psów największy problem mamy my ludzie. Quote
lilith27 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Tam jest winda czy schody w tym bloku? on by sam po tych schodach chodził? Nie wyglada na maluszka, którego można na rękach nosić Quote
andegawenka Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [IMG]http://www.picturesanimations.com/c/christmas_stock/kerst123.gif[/IMG] [SIZE=1][COLOR=purple]trzymam kciuki[/COLOR][/SIZE] Quote
tymuś Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 bądźmy dobrej myśli najważniejsze to jest żeby ten psiaczek miał kochanego pańcia! będę obserwować i kibicuję mu mocno!:multi: te kalectwo szczególnie jest mi bliskie i nie jestem w stanie być na nie obojętny bo mój dziadek też od dziecka nie widział:-( Quote
gosia2313 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [INDENT] [CENTER][SIZE=4][COLOR=red][B]PILNE !!! [/B][/COLOR]Poszukujemy dużego, czarnego psa w typie owczarka. Pies dzisiaj został oddany jako znajda do schroniska w S-cu, był bardzo wystraszony i uciekł ! Pies miał na sobie kolczatkę i kaganiec. Tym bardziej zależy nam na jego odnalezieniu lub jakichkolwiek informacjach - nie poradzi sobie w kagańcu :-(! Jeśli ktokolwiek widział Czarnego lub przygarnął go prosimy o informację : 721-035-215 (po 15) Wydarzenie na FB - udostępniajcie i rozsyłajcie, żeby Czarny się znalazł : [URL]http://www.facebook.com/events/236238753114626/[/URL] [/SIZE][SIZE=4]Wątek na dogo :[/SIZE][B][SIZE=3] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/219676-Poszukujemy-Czarnego-%21%21%21-Uciek%C5%82-ze-schroniska-w-Sosnowcu-%21"]http://www.dogomania.pl/threads/219676-Poszukujemy-Czarnego-!!!-Uciek%C5%82-ze-schroniska-w-Sosnowcu-![/URL][/SIZE][/B] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-F09H6SNNixM/TuzDsnrnWJI/AAAAAAAAasA/CwoNGI7jF8s/s512/DSC04411.JPG[/IMG][/CENTER] [/INDENT] Quote
Recommended Posts