Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Emiś napisał(a):
No i dupa :( Chłopaki się nie polubiły :/ wielka szkoda, bo ludzie fajni, mieszkanie na parterze, dużo terenu do spacerowania :(

Dokładnie tak i naprawdę szkoda, bo ludzie bardzo fajni.
Niestety to Maciek był zadziorą nr 1 i nie odpuszczał. Byliśmy na wspólnym spacerze, na neutralnym terenie, z jednym z psiaków w miarę ale drugiemu nie odpuszczał.

Posted

Ale z dobrych wiadomości, Maciuś wygląda już naprawdę fajnie. Futerko na pyszczku odrosło, sierść się też poprawiła.
Naprawdę ładny z niego psiaczek.
Przybrał na wadze, nie jest to jeszcze to co być powinno, ale to już nie taki straszny chudzielec.
Jakiś czas go nie widziałam "na żywo" i zmiana na korzyść jest ogromna.
Emiś pewnie tego aż tak nie widzi jak jest z nim codziennie.
Ciekawy świata, wącha i ciągnie jak odrzutowiec. Sprawnie się porusza kierując się nosem, na tym wspólnym, spacerze świetnie wiedział w każdej chwili z której strony jest ten "jego wróg" :).
Pieszczoch i lizak:):). Panią u której byliśmy też przywitał lizaniem.
Pani obiecała pytać wśród znajomych o domki nie tylko dla Maćka ale i innych bied i uświadamiać znajomych żeby nie kupować psów tylko odwiedzać schroniska albo kontaktować się z nami.

Posted

Mysza2 napisał(a):
Dostałam bardzo miłego maila od Pani Basi, u której wczoraj byłysmy z Maciusiem.
Pani Basia obiecuje że dalej będzie rozpytywać i szukać mu domu.

super :multi:

Posted

[SIZE="6"]ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA- DLA WSZYSTKICH CIOTECZEK I WUJKÓW Z TEGO WĄTKU , ORAZ ŚLEPEMU MACIUSIOWI .

[SIZE="6"]Z okazji Świąt, życzę Wam dużo radości, zdrowia , spełnienia marzeń, szczególnie tych najskrytszych! Byście, ten wyjątkowy czas, spędzili z najbliższymi. Niech to najważniejsze miejsce spotkań - dom rodzinny - będzie przestrzenią spokoju, szczęścia i miłości!

[FONT="Arial Black"][SIZE="4"]Życzy- andegawenka[/FONT]

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Cioci andegawence z całego serducha dziękujemy za piękne życzenia i za WSZYSTKO co robi dla biednych skrzywdzonych psich serc! Andegawenko dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Ninuś bardzo dziekujemy :loveu::loveu::loveu: Ty dobra duszyczko, wspomagaczu bazarków i sponsorze tych wszystkich bied:loveu::loveu::loveu:

Posted

Maciulko kochany, tak mi bliski, bo moja Niunia była bez jednego oczka, a pod koniec życia i na drugie już przestała widzieć - życzę Tobie najwspanialszego domku.
Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia.
Życzę Wam i Waszym najbliższym aby upłynęły miło i zdrowo w ciepłej, rodzinnej atmosferze.
Pierwsza gwiazdka, sianko pod obrusem, łamanie się opłatkiem, 12 pysznych potraw, kolędowanie, prezenty pod choinką, radość z obecności najbliższych - niech to wszystko będzie Waszym udziałem.
Niech szczególna atmosfera tych Świąt otuli Was wszystkich i obdarzy ciepłem, czułością, uśmiechem i miłością.
I bądźmy ze wszystkimi psimi biedami - tymi, o których wiemy i pomagamy, a w szczególności z tymi nam nieznanymi, anonimowymi.

Posted

Dziękujemy Ciociu Lobaria:)
Zdrowych Wesołych i Spokojnych Świąt (choć nie sposób nie myśleć że dla wielu tych bied nie będą wesołe), ale tak myślę że jak chociaż kilku się pomoże to lepiej niż nie robić nic