Emiś Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 No i dupa :( Chłopaki się nie polubiły :/ wielka szkoda, bo ludzie fajni, mieszkanie na parterze, dużo terenu do spacerowania :( Quote
Martika&Aischa Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Widocznie tam miało być ....znajdziemy Maciejce jeszcze cudowny domek ....Buziaki przesyłam Maciusiowi :* Quote
Mysza2 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Emiś napisał(a):No i dupa :( Chłopaki się nie polubiły :/ wielka szkoda, bo ludzie fajni, mieszkanie na parterze, dużo terenu do spacerowania :( Dokładnie tak i naprawdę szkoda, bo ludzie bardzo fajni. Niestety to Maciek był zadziorą nr 1 i nie odpuszczał. Byliśmy na wspólnym spacerze, na neutralnym terenie, z jednym z psiaków w miarę ale drugiemu nie odpuszczał. Quote
Mysza2 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Ale z dobrych wiadomości, Maciuś wygląda już naprawdę fajnie. Futerko na pyszczku odrosło, sierść się też poprawiła. Naprawdę ładny z niego psiaczek. Przybrał na wadze, nie jest to jeszcze to co być powinno, ale to już nie taki straszny chudzielec. Jakiś czas go nie widziałam "na żywo" i zmiana na korzyść jest ogromna. Emiś pewnie tego aż tak nie widzi jak jest z nim codziennie. Ciekawy świata, wącha i ciągnie jak odrzutowiec. Sprawnie się porusza kierując się nosem, na tym wspólnym, spacerze świetnie wiedział w każdej chwili z której strony jest ten "jego wróg" :). Pieszczoch i lizak:):). Panią u której byliśmy też przywitał lizaniem. Pani obiecała pytać wśród znajomych o domki nie tylko dla Maćka ale i innych bied i uświadamiać znajomych żeby nie kupować psów tylko odwiedzać schroniska albo kontaktować się z nami. Quote
Beatkaa Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Wspaniałe wieści mimo tego,że domek nie wypalił ;) Quote
myszorek Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Czyli trzeba domku bez innych psów:(czekamy na taki dla Maciejki... Quote
Mysza2 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Dostałam bardzo miłego maila od Pani Basi, u której wczoraj byłysmy z Maciusiem. Pani Basia obiecuje że dalej będzie rozpytywać i szukać mu domu. Quote
Beatkaa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Mysza2 napisał(a):Dostałam bardzo miłego maila od Pani Basi, u której wczoraj byłysmy z Maciusiem. Pani Basia obiecuje że dalej będzie rozpytywać i szukać mu domu. super :multi: Quote
Martika&Aischa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 A na koncie deklaracja stała za miesiąc styczeń w kwocie 20 zł od cioci Elypsy:loveu::loveu::loveu: Quote
gosia2313 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Prosimy o głosy na schronisko w Sosnowcu w konkursie Krakvetu ! :oops::oops: Wystarczy się zarejestrować i posiadać 1 posta. http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14533 Quote
Martika&Aischa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Dzień dobry mówimy naszemu Maciusiowi :* Quote
Javena Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [SIZE="6"]ŚWIĄTECZNE ŻYCZENIA- DLA WSZYSTKICH CIOTECZEK I WUJKÓW Z TEGO WĄTKU , ORAZ ŚLEPEMU MACIUSIOWI . [SIZE="6"]Z okazji Świąt, życzę Wam dużo radości, zdrowia , spełnienia marzeń, szczególnie tych najskrytszych! Byście, ten wyjątkowy czas, spędzili z najbliższymi. Niech to najważniejsze miejsce spotkań - dom rodzinny - będzie przestrzenią spokoju, szczęścia i miłości! [FONT="Arial Black"][SIZE="4"]Życzy- andegawenka[/FONT] Quote
Martika&Aischa Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Cioci andegawence z całego serducha dziękujemy za piękne życzenia i za WSZYSTKO co robi dla biednych skrzywdzonych psich serc! Andegawenko dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Cioci andegawence z całego serducha dziękujemy za piękne życzenia i za WSZYSTKO co robi dla biednych skrzywdzonych psich serc! Andegawenko dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Ninuś bardzo dziekujemy :loveu::loveu::loveu: Ty dobra duszyczko, wspomagaczu bazarków i sponsorze tych wszystkich bied:loveu::loveu::loveu: Quote
Beatkaa Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 wesołych świąt Maciusiu :santagri::santagri: Quote
Lobaria Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Maciulko kochany, tak mi bliski, bo moja Niunia była bez jednego oczka, a pod koniec życia i na drugie już przestała widzieć - życzę Tobie najwspanialszego domku. Zbliżają się Święta Bożego Narodzenia. Życzę Wam i Waszym najbliższym aby upłynęły miło i zdrowo w ciepłej, rodzinnej atmosferze. Pierwsza gwiazdka, sianko pod obrusem, łamanie się opłatkiem, 12 pysznych potraw, kolędowanie, prezenty pod choinką, radość z obecności najbliższych - niech to wszystko będzie Waszym udziałem. Niech szczególna atmosfera tych Świąt otuli Was wszystkich i obdarzy ciepłem, czułością, uśmiechem i miłością. I bądźmy ze wszystkimi psimi biedami - tymi, o których wiemy i pomagamy, a w szczególności z tymi nam nieznanymi, anonimowymi. Quote
Mysza2 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Dziękujemy Ciociu Lobaria:) Zdrowych Wesołych i Spokojnych Świąt (choć nie sposób nie myśleć że dla wielu tych bied nie będą wesołe), ale tak myślę że jak chociaż kilku się pomoże to lepiej niż nie robić nic Quote
piescofajnyjest Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 ja tez zycze Wesolych Swiat a w Nowym Roku.....mniej powodow do zmartwien! Quote
Martika&Aischa Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Wszystkim cioteczkom z wątku Maciusia przesyłam życzenia z serca płynące. Dziękując za to że jesteście :* Spokojnych, Wesołych i Cudowych Świąt cioteczki kochane:loveu: Quote
Beatkaa Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Maciusiu przemówisz w wigilię ludzkim głosem? Jestem ciekawa co powiesz :loveu: Quote
DONnka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 ŚWIĄT PEŁNYCH CIEPŁA I MAGII, W CZASIE KTÓRYCH WSZYSTKIE ŻYCZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ... Quote
Recommended Posts