Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lobaria']Na pewno Klaudius napisze jak sprawdzi:smile:
O ile będzie miała siły...
Jest teraz u weta i ratują postrzelonego Kubusia, bo coś z Nim źle. Cioteczki, trzymajcie kciuki za Kubulka.[/QUOTE]

Trzymamy z całych sił :( biedny psiak :(

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Trzymamy z całych sił :( biedny psiak :([/QUOTE]
Jak wracałam w niedzielę to drogą wracała piechotą ekipa z polowania, dumna, z przewieszoną bronią i z "trofeami" , nie powiem czego im życzyłam:(

Posted

[quote name='Mysza2']Jak wracałam w niedzielę to drogą wracała piechotą ekipa z polowania, dumna, z przewieszoną bronią i z "trofeami" , nie powiem czego im życzyłam:([/QUOTE]

Dumni członkowie kółka łowieckiego? dla mnie to zwykli kłusownicy z bronią:2gunfire:

Posted

[FONT=Book Antiqua][SIZE=3][B]Bardzo proszę porozsyłajcie na FB i zapraszajcie znajomych, bo musimy do grudnia znaleźć Baremu dom !:roll:
[/B][/SIZE][/FONT]
[url]http://www.facebook.com/event.php?eid=248544478536735[/url]

Posted

U Maćka wszystko w porządku. Wydaje mi się, że trochę przybrał - żebra już tak nie kłują po oczach. Stolec niestety gości wciąż na salonach :( Niestety straciłam wszytkie dokumenty, bez prawa jazdy jestem uziemiona i do weta jeżdżę tylko z pilnymi sprawami. Na ważenie pojedziemy jak odbiorę nowy doument. Mysza Ty to masz wyczucie... albo telefonu ze sobą nie wezmę, albo targam wodę, albo coś mi się przypala ;)

Posted

Jak przyjechałyśmy do Ciebie z Brunem to też przeze mnie przypaliłaś obiad:diabloti:
To już taka nasza tradycja:evil_lol::evil_lol:. Musisz mi grafik z rozkładem dnia przysłać:lol::lol:
Fajnie że Maciek żebrami mniej straszy:lol::lol: