andegawenka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Martika@Aischa']A ja informuję że na koncie wpłata od cioci Karoluch - 10 zł - ślicznie dziękujemy:loveu:[/QUOTE] jeszcze ja zalegam...... Quote
Mysza2 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 pytałam" "stolec" OK :):):) Maciuś dużo czasu jeszcze spędza na dworze póki jest pogoda, radzi sobie rewelacyjnie, teren ma obczajony i mimo toru przeszkód (bo u Emiś remont) dale sobie radę bez problemu. Trudno powiedzieć czy przybrał na wadze bo Emiś nie była ostatnio u weta żeby go zważyć, a na oko ciężko ocenić jak się go widzi codziennie w tak krótkim czasie. Apetyt ma duży i wcina aż miło :):):) Quote
Martika&Aischa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='andegawenka']jeszcze ja zalegam......[/QUOTE] Ciocia przesłałaś aż 50 zł na Maciejkę więc na pewno nie zalegasz ....proszę tylko o potwierdzenie jaka jest kwota deklaracji a ja uzupełnię miesiące :) Quote
Martika&Aischa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Mysza2']pytałam" "stolec" OK :):):) Maciuś dużo czasu jeszcze spędza na dworze póki jest pogoda, radzi sobie rewelacyjnie, teren ma obczajony i mimo toru przeszkód (bo u Emiś remont) dale sobie radę bez problemu. Trudno powiedzieć czy przybrał na wadze bo Emiś nie była ostatnio u weta żeby go zważyć, a na oko ciężko ocenić jak się go widzi codziennie w tak krótkim czasie. Apetyt ma duży i wcina aż miło :):):)[/QUOTE] Niech wcina do woli :) kochany Król Maciuś:loveu: Quote
andegawenka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Ciocia przesłałaś aż 50 zł na Maciejkę więc na pewno nie zalegasz ....proszę tylko o potwierdzenie jaka jest kwota deklaracji a ja uzupełnię miesiące :)[/QUOTE] Może być różna? bo Wasz niuniek widze na bogato idzie jak burza a mam jeszcze jedną biedę na którą Myszka bazarkami walczy...bo ma mało deklaracji... Quote
bela51 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 cytuje z innego watku; [INDENT] [INDENT] [B][COLOR=red]UWAGA![/COLOR][/B] Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [/INDENT] [/INDENT] Quote
andegawenka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Kurcze, psie mięso nie jest w Polsce dopuszczone do konsumpcji..Mięso nie jest badane....i to dzieci jedzą... Quote
Martika&Aischa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='andegawenka']Może być różna? bo Wasz niuniek widze na bogato idzie jak burza a mam jeszcze jedną biedę na którą Myszka bazarkami walczy...bo ma mało deklaracji...[/QUOTE] Oczywiście że tak ciocia :) Quote
Mysza2 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Moja deklaracja też poszła. Maciusiu ciocia żegna się do niedzieli:) Quote
Beatkaa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Tak bardzo się cieszę,że Maciuś świetnie sobie radzi ! :multi: Quote
baszon Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 I ja jestem u kochanego.... muszę się dzielić , Maciusiu, z innymi nieszczęściami.... Przytulam pychol kochany :) Quote
Penny Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Mysza2']pytałam" "stolec" OK :):):) Maciuś dużo czasu jeszcze spędza na dworze póki jest pogoda, radzi sobie rewelacyjnie, teren ma obczajony i mimo toru przeszkód (bo u Emiś remont) dale sobie radę bez problemu. Trudno powiedzieć czy przybrał na wadze bo Emiś nie była ostatnio u weta żeby go zważyć, a na oko ciężko ocenić jak się go widzi codziennie w tak krótkim czasie. Apetyt ma duży i wcina aż miło :):):)[/QUOTE] Wspaniałe wieści :) Quote
andegawenka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Mysza2']Moja deklaracja też poszła. Maciusiu ciocia żegna się do niedzieli:)[/QUOTE] Coooo!!?, ja sie nie zgadzam:bigcry::placz: Quote
Lobaria Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Maciulku, dobranoc, tak bardzo jesteś mi bliski. Miała mnie Niunia bez oczka, która pod koniec życia na drugie oczko już nie widziała. Dawała sobie radę świetnie. Ty też. Quote
Martika&Aischa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [INDENT]Ciocie proszę zajrzyjcie moze macie jakis pomysl... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217532-Kulej%C4%85ca-i-wyg%C5%82odzona-ONka-TRzeba-j%C4%85-zabra%C4%87-z-ulicy"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2175...%C4%87-z-ulicy[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
DONnka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Martika@Aischa'][INDENT]Ciocie proszę zajrzyjcie moze macie jakis pomysl... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217532-Kulej%C4%85ca-i-wyg%C5%82odzona-ONka-TRzeba-j%C4%85-zabra%C4%87-z-ulicy"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2175...%C4%87-z-ulicy[/COLOR][/URL] [/INDENT][/QUOTE] Byłam ciociu... :shake: Już nie mam słów... Mizianko wieczorne dla Maciusia poproszę :loveu: Quote
giselle4 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 [quote name='Martika@Aischa'][INDENT]Ciocie proszę zajrzyjcie moze macie jakis pomysl... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/217532-Kulej%C4%85ca-i-wyg%C5%82odzona-ONka-TRzeba-j%C4%85-zabra%C4%87-z-ulicy"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2175...%C4%87-z-ulicy[/COLOR][/URL] [/INDENT][/QUOTE] Bylam i czarna rozpacz Quote
Martika&Aischa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 A na koncie Maciusia następne wpłaty hotelikowe :) Andegawenka 20 zł :) Mysza2 10 zł Funky 10 zł Ślicznie dziękujemy:loveu::Rose::Rose::Rose: Quote
fenek Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 zagladam dk Maciusia - dziekuje za zaproszenie, niestety w tym msc nie moge a przyszly bedzie jeszcze gorszy bo gorsza wyplata :( Quote
Martika&Aischa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 [quote name='fenek']zagladam dk Maciusia - dziekuje za zaproszenie, niestety w tym msc nie moge a przyszly bedzie jeszcze gorszy bo gorsza wyplata :([/QUOTE] Witamy na wątku Maciusia :) Ciocia zostań z nami :) Obecność u Maciusia bardzo ważna :) Quote
suślik Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Dzień dobry Maciusiu :) Dzień Dobry Cioteczkom :) Quote
Martika&Aischa Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Czekamy na wieści o Maciusiu .......Dobranoc Maciejko kochana :* Quote
Recommended Posts