Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Emiś']Już sobie zapisałam, żeby na 2 nie szykować żadnych planów, tak więc cały dzień jestem do Twej dyspozycji :)[/QUOTE]

Przyjedziemy do ogonów z naszą Yolanovi :) Maciejka szykuj grzbiet do głaskania ;)

Posted

[quote name='zachary']Martiko, zdjęcia i opisy fantów na bazarek wysłałam mailowo.[/QUOTE]

ciocia zachary przepiękne zdjęcia fantów już u mnie - prześlicznie dziękuję w imieniu swoim i naszego Maciusia :loveu::loveu::loveu: niebawem ruszymy z bazarkiem dla naszego Maciejki :lol:

Posted

Właśnie wróciłyśmy z odwiedzin Maciejkowych :) Maciejka kochany ...zadbany ...wyczesany ...sierściucha aż lśni :loveu: grzeczny ...spokojny ...zrównoważony :lol: no wzór ogona :loveu::loveu::loveu: wyściskany ...wymiziany ....wycałowany tak jak reszta cudnych sierściuchów :loveu: Obróżka dostarczona :lol: Ciocia Markofix1 jeszcze raz przepięknie dziękujemy :loveu:

Posted

Potwierdzam - Maciuś wygłaskany na 6 rąk. Dobrze mu u Emiś, ma swoje miejsce, zadbany, spokojny, bezpieczny. Fajny psiak, tylko dla koneserów, dla ludzi z sercem. Tam gdzie jest tego ostatniego mu nie brakuje.

Posted

O, i ja wreszcie znalazłam wątek Maciusia.
Widać, że Maciuś jest szczęśliwy: spokojny, zadbany.
W ogóle jestem pod wrażeniem hoteliku - bardzo przyjazna atmosfera, przesympatyczna Emiś, a po psiakach widać, że odnalazły swoje miejsce na ziemi.

Posted

Bardzo dziękuję za obróżkę! Teraz Maciusiowi robaki niestraszne i może spokojnie wylegiwać się w chaszczach, tak jak lubi :)

Rozliczenie za kwiecień
Hotel 30x10zł=300zł