giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 margaret napisał(a):się pomyśli:) dobry towar jest zawsze w cenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihihi ale on wiekowy:):) Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 margaret napisał(a):się pomyśli:) dobry towar jest zawsze w cenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziekuje ze jestes zawsze co wiecej głow...to lepiej a Ati to głowkuje za nas wszystkich Quote
mari23 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 giselle4 napisał(a):ja juz nie wiem co by sie sprzedalo:) chyba ze moj Tz hihihi to ja mojego dorzucę ! ;) Quote
margaret Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ati to kobieta czynu - ona mało gada a duzo robi , ja mam odwrotnie :) no ale postaram się przekuć sowje gadulstwo w jakis pożytek Livia to około 3-letnia suczka rasy wyżeł niemiecki krótkowłosy. Piękna, smutna, pokorna, obolała i wyeksploatowana przez chciwego niewrażliwego człowieka... Była wykorzystywana do wielokrotnego rozrodu w ramach pseudohodowli. Ma paskudnie wyciągnięte sutki i twarde spore guzy na listwie mlecznej, poza tym chore oczko. Psina wymaga bardziej szczegółowej diagnostyki - zarówno guzów, oka, jak i ogólnego stanu zdrowia, poza tym sterylka (najprawdopodobniej połączona z wycieciem listwy mlecznej). Pieniądze są potrzebne na diagnostykę i opiekę weterynaryjną. Suczka obecnie przebywa w schronisku na Dolnym Śląsku. Livia nie miała dotąd szczęścia w życiu - robiła za maszynkę do rodzenia rasowych dzieci. Nie widziano w niej wrażliwego oddanego psa - a jedynie MACICĘ I SUTKI, które miały wyprodukować jak najwięcej zysku. Dała ludziom dużo kasy za swoje cierpienie i osamotnienie. Teraz ona potrzebuje pieniędzy od ludzi - bardzo potrzebuje. Miejmy nadzieję, że los jej odda to, co jej się należy. Pomóżcie - może ta smutna, pokorna i chora suczka uwierzy jeszcze, że jest coś warta, że jej wartość to nie tylko jej macica! może tak? Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 to juz mamy 2 Tz ktora da nastepnego bazarek z facetami zrobimy... troche usmiechu mi dzisiaj potrzeba sorry Quote
Katcherine Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 :evil_lol: zabrzmialo troche jak manifest feministyczny . ;). nie sadzicie ze to troche odstraszy meska czesc jezeli by chcieli adoptowac? Quote
margaret Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 dorzucę swojego, nawet nie zapytam o zdanie, na amerykańskich filamch widziałam aukcje facetów w celach charytatywnych :) Quote
margaret Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Katcherine napisał(a)::evil_lol: zabrzmialo troche jak manifest feministyczny . ;). nie sadzicie ze to troche odstraszy meska czesc jezeli by chcieli adoptowac? fakt :) moge zmieniać, a najlp[eiej dajcie sugestie co i jak zmieniać ale to tekst nie do ogłoszeń adopcyjnych chyba? tylko do cegiełek - zbiórka kasy przynajmniej tak myślałam jak go pisałam :evil_lol: Quote
Natka72 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 margaret napisał(a): ale to tekst nie do ogłoszeń adopcyjnych chyba? tylko do cegiełek - zbiórka kasy Eeeee...to ja już zgłupiałam...Chcę zrobić normalny bazarek z fantami,nie mam pojęcia o cegiełkowym :( Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Katcherine napisał(a)::evil_lol: zabrzmialo troche jak manifest feministyczny . ;). nie sadzicie ze to troche odstraszy meska czesc jezeli by chcieli adoptowac? poleca na tenisa lub koniak....:0 Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 margaret napisał(a):dorzucę swojego, nawet nie zapytam o zdanie, na amerykańskich filamch widziałam aukcje facetów w celach charytatywnych :) ja tez...dlatego to by byl dobry cegielkowy bazarek z facetami Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Natka72 napisał(a):Eeeee...to ja już zgłupiałam...Chcę zrobić normalny bazarek z fantami,nie mam pojęcia o cegiełkowym :( zrob normalny ktos zrobi cegielkowy spokojnie kochana my tylko chcemy ugrać wiecej:) Quote
margaret Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 a nie spoko do bazarku też sie nada - i cegiełkowego i z fantami, - za to fakt do adopcji nie jest to najlepszy tekst i na adopcje bedziemy redagowac nowy :) cegiełkowy bazarek z facetami ??? ale że co? ich fotki wklejamy czy jakieś inne atrakcje?:cool3: Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='margaret']a nie spoko do bazarku też sie nada - i cegiełkowego i z fantami, - za to fakt do adopcji nie jest to najlepszy tekst i na adopcje bedziemy redagowac nowy :) w ciemno za dzien z facetem Nr1....50zl hihihi lody,kawa ,kino itd...facet placi Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Livia masz fanow i to jest pocieszajace:) Quote
Ati Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 przede wszystkim swietne zdjecia ludzie ,,kupuja" oczami wtedy tekst sie nie liczy tylko pragnienie wziecia wasnie tego psa Quote
Berenika44 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 No to co z bazarkiem i cegiełkami? a co do facetowego to może by nie było źle (kazdy pomysl dobry by cel osiągnąć :lol:) Jakby co to ja zgłaszam swój sexsi głos :diabloti::lol::evil_lol: Aha a na FB zmienic tekst mamy wiecej wieści, szczególnie nr konta ?? Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Ati napisał(a):przede wszystkim swietne zdjecia ludzie ,,kupuja" oczami wtedy tekst sie nie liczy tylko pragnienie wziecia wasnie tego psa beda fotki od weta jaka biedna pozniej z auta jak sie zachowuje itd...ok ciociu? Quote
iwstar58 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Też przerabiałam listwę, ale guzek był mały. Akcja błyskawica Quote
margaret Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Berenika44 napisał(a):No to co z bazarkiem i cegiełkami? a co do facetowego to może by nie było źle (kazdy pomysl dobry by cel osiągnąć :lol:) Jakby co to ja zgłaszam swój sexsi głos :diabloti::lol::evil_lol: Aha a na FB zmienic tekst mamy wiecej wieści, szczególnie nr konta ?? no to ja mam wstępny nieco mglisty pomysł na bazarek cegiełkowy::evil_lol: 1. Berenika swoim seksi głosem zaśpiewa "Gdzie Ci mężczyźni prawdziwi tacy??? Orły, sokoły, herosi!...." , zgramy mp3, puścimy jako zajawkę-zachętę na bazarek 2. TZ-ci - opisać ich charakterystykę, anegdotycznie oczywiście, może być wierszowo żonki mogą, o ustalonej długości tekstu, wersami 3. za zakup cegiełki danego TZ-ta odsłaniami 1 linijkę jego charakterystyki, albo jak zejdzie 10 cegiełek to jeden wers ujawniamy, (no bo przecież nagich fotek nie będziemy odsłaniać no nie? :razz:) no, to na poczatek burzy mózgów, chciałaś Giselle humorystycznie dzisiaj - to proszę, VOILA! Quote
iwstar58 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 He he, dobry pomysł...randka w ciemno Livka w górę Quote
Recommended Posts