Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

margaret napisał(a):
się pomyśli:) dobry towar jest zawsze w cenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dziekuje ze jestes
zawsze co wiecej głow...to lepiej
a Ati to głowkuje za nas wszystkich

Posted

Ati to kobieta czynu - ona mało gada a duzo robi , ja mam odwrotnie :) no ale postaram się przekuć sowje gadulstwo w jakis pożytek

Livia to około 3-letnia suczka rasy wyżeł niemiecki krótkowłosy. Piękna, smutna, pokorna, obolała i wyeksploatowana przez chciwego niewrażliwego człowieka... Była wykorzystywana do wielokrotnego rozrodu w ramach pseudohodowli. Ma paskudnie wyciągnięte sutki i twarde spore guzy na listwie mlecznej, poza tym chore oczko. Psina wymaga bardziej szczegółowej diagnostyki - zarówno guzów, oka, jak i ogólnego stanu zdrowia, poza tym sterylka (najprawdopodobniej połączona z wycieciem listwy mlecznej). Pieniądze są potrzebne na diagnostykę i opiekę weterynaryjną. Suczka obecnie przebywa w schronisku na Dolnym Śląsku.

Livia nie miała dotąd szczęścia w życiu - robiła za maszynkę do rodzenia rasowych dzieci. Nie widziano w niej wrażliwego oddanego psa - a jedynie MACICĘ I SUTKI, które miały wyprodukować jak najwięcej zysku.

Dała ludziom dużo kasy za swoje cierpienie i osamotnienie. Teraz ona potrzebuje pieniędzy od ludzi - bardzo potrzebuje. Miejmy nadzieję, że los jej odda to, co jej się należy. Pomóżcie - może ta smutna, pokorna i chora suczka uwierzy jeszcze, że jest coś warta, że jej wartość to nie tylko jej macica!

może tak?

Posted

Katcherine napisał(a):
:evil_lol: zabrzmialo troche jak manifest feministyczny .

;). nie sadzicie ze to troche odstraszy meska czesc jezeli by chcieli adoptowac?

fakt :) moge zmieniać, a najlp[eiej dajcie sugestie co i jak zmieniać

ale to tekst nie do ogłoszeń adopcyjnych chyba? tylko do cegiełek - zbiórka kasy
przynajmniej tak myślałam jak go pisałam :evil_lol:

Posted

margaret napisał(a):

ale to tekst nie do ogłoszeń adopcyjnych chyba? tylko do cegiełek - zbiórka kasy

Eeeee...to ja już zgłupiałam...Chcę zrobić normalny bazarek z fantami,nie mam pojęcia o cegiełkowym :(

Posted

Katcherine napisał(a):
:evil_lol: zabrzmialo troche jak manifest feministyczny .

;). nie sadzicie ze to troche odstraszy meska czesc jezeli by chcieli adoptowac?

poleca na tenisa lub koniak....:0

Posted

margaret napisał(a):
dorzucę swojego, nawet nie zapytam o zdanie, na amerykańskich filamch widziałam aukcje facetów w celach charytatywnych :)

ja tez...dlatego to by byl dobry cegielkowy bazarek z facetami

Posted

Natka72 napisał(a):
Eeeee...to ja już zgłupiałam...Chcę zrobić normalny bazarek z fantami,nie mam pojęcia o cegiełkowym :(

zrob normalny
ktos zrobi cegielkowy
spokojnie kochana
my tylko chcemy ugrać wiecej:)

Posted

a nie spoko do bazarku też sie nada - i cegiełkowego i z fantami, - za to fakt do adopcji nie jest to najlepszy tekst i na adopcje bedziemy redagowac nowy :)

cegiełkowy bazarek z facetami ??? ale że co? ich fotki wklejamy czy jakieś inne atrakcje?:cool3:

Posted

[quote name='margaret']a nie spoko do bazarku też sie nada - i cegiełkowego i z fantami, - za to fakt do adopcji nie jest to najlepszy tekst i na adopcje bedziemy redagowac nowy :)

w ciemno za dzien z facetem Nr1....50zl
hihihi lody,kawa ,kino itd...facet placi

Posted

No to co z bazarkiem i cegiełkami? a co do facetowego to może by nie było źle (kazdy pomysl dobry by cel osiągnąć :lol:) Jakby co to ja zgłaszam swój sexsi głos :diabloti::lol::evil_lol:
Aha a na FB zmienic tekst mamy wiecej wieści, szczególnie nr konta ??

Posted

Ati napisał(a):
przede wszystkim swietne zdjecia
ludzie ,,kupuja" oczami
wtedy tekst sie nie liczy
tylko pragnienie wziecia wasnie tego psa

beda fotki od weta
jaka biedna
pozniej z auta jak sie zachowuje
itd...ok ciociu?

Posted

Berenika44 napisał(a):
No to co z bazarkiem i cegiełkami? a co do facetowego to może by nie było źle (kazdy pomysl dobry by cel osiągnąć :lol:) Jakby co to ja zgłaszam swój sexsi głos :diabloti::lol::evil_lol:
Aha a na FB zmienic tekst mamy wiecej wieści, szczególnie nr konta ??

no to ja mam wstępny nieco mglisty pomysł na bazarek cegiełkowy::evil_lol:

1. Berenika swoim seksi głosem zaśpiewa "Gdzie Ci mężczyźni prawdziwi tacy??? Orły, sokoły, herosi!...." , zgramy mp3, puścimy jako zajawkę-zachętę na bazarek

2. TZ-ci - opisać ich charakterystykę, anegdotycznie oczywiście, może być wierszowo
żonki mogą, o ustalonej długości tekstu, wersami

3. za zakup cegiełki danego TZ-ta odsłaniami 1 linijkę jego charakterystyki, albo jak zejdzie 10 cegiełek to jeden wers ujawniamy, (no bo przecież nagich fotek nie będziemy odsłaniać no nie? :razz:)

no, to na poczatek burzy mózgów,

chciałaś Giselle humorystycznie dzisiaj - to proszę, VOILA!