Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ati napisał(a):
pieniadze wysylam w sobote, od poniedzialku albo nawet soboty mozecie dzialac
a jak dojda to zaplacicie za wsjo

dziekuje
nawet nie wiem co napisac:):oops:

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

najwieksz robota- jest byc na miejscu, latac z psem na zawolanie do weta, dogladac, martwic sie i denerwowac patrzac na zwierzola

Posted

Ati napisał(a):
najwieksz robota- jest byc na miejscu, latac z psem na zawolanie do weta, dogladac, martwic sie i denerwowac patrzac na zwierzola

jest nas pare
Edytka ,Adka ,Diana,Basia,Ewa,Basia i ja
myslisz ze damy rade?
damy:)

Posted

i ja nie wypatrzyłam wyżła u Ciebie Giselle? szok
piękna i rzeczywiście smutna ta Livka
Ati - ja nie mam żadnych watpliwości co do jakości opieki na miejscu, psi Azyl u dziewczyn ma dobrą markę
pięknie jest popatrzeć jak szybko zadziałałyście, Ati jesteś wielka!!!!! , teraz tylko zaklinać los!!

Posted

margaret napisał(a):
i ja nie wypatrzyłam wyżła u Ciebie Giselle? szok
piękna i rzeczywiście smutna ta Livka
Ati - ja nie mam żadnych watpliwości co do jakości opieki na miejscu, psi Azyl u dziewczyn ma dobrą markę
pięknie jest popatrzeć jak szybko zadziałałyście, Ati jesteś wielka!!!!! , teraz tylko zaklinać los!!

margo
dopiero wczoraj ja wstawilam
zauroczyla mnie:)

Posted

Natka72 napisał(a):
Dziewczyny,czy mogę zrobić dla Livii bazarek?Potrzebowałabym tylko wstępu,tak jak to zazwyczaj piszecie o piesku...

bardzo dziekujemy
wez moze cos z pierwszego postu....:0

Posted

giselle4 napisał(a):

bo sprzedawac to ja juz nie wiem:(

A czemu?Ja wprawdzie będę to robić po raz pierwszy,ale jestem pewna,że dam radę:)
Co do wstępu,to niestety nie mam pojęcia co napisać,bo suni nie znam.A na pierwszej stronie niewiele jest,trzeba przecież napisać co będzie miała robione i na co potrzeba kasy...

Posted

Livia - około 3-letnia suczka rasy wyżeł niemiecki krótkowłosy, piękna, smutna, pokorna, obolała, wykorzystywana do wielokrotnego rozrodu w ramach pseudohodowli, wyciągnięte sutki, guzy na listwie mlecznej, chore oko, wymaga bardziej szczegółowej diagnostyki - zarówno guzów, oka, jak i ogólnego stanu zdrowia, poza tym sterylka (najprawdopodobniej połączona z wycieciem listwy mlecznej). Pieniądze potrzebne na diagnostyke i opiekę weterynaryjną. W tej chwili suczka przebywa w Azylu w Dzierżonowie.

co dodać, zmienić?

Posted

margaret napisał(a):
Livia - około 3-letnia suczka rasy wyżeł niemiecki krótkowłosy, piękna, smutna, pokorna, wykorzystywana do wielokrotnego rozrodu w ramach pseudohodowli, wyciągnięte sutki, guzy na listwie mlecznej, chore oko, wymaga bardziej szczegółowej diagnostyki - zarówno guzów, oka, jak i ogólnego stanu zdrowia, poza tym sterylka (najprawdopodobniej połączona z wycieciem listwy mlecznej). Pieniądze potrzebne na diagnostyke i opiekę weterynaryjną.

co dodać, zmienić?

wszystko pieknie
bez ostatniego zdania....ok?

Posted

Ati napisał(a):
ty sie Grazynka juz bazarkami nie zajmuj, bedziesz miala dosc roboty z psem
a pewnie i nie jednym

ja juz nie wiem co by sie sprzedalo:)
chyba ze moj Tz hihihi

Posted

giselle4 napisał(a):
wszystko pieknie
bez ostatniego zdania....ok?

tzn którego? :))))

można jeszcze to nieco ocieplić bo jest w stylu telegraficznym wojskowym i koniecznie fotki, też mordki, bo ma tak smutną jak wyciskacz łez

Posted

margaret napisał(a):
tzn którego? :))))

można jeszcze to nieco ocieplić bo jest w stylu telegraficznym wojskowym i koniecznie fotki, też mordki, bo ma tak smutną jak wyciskacz łez

ze w Dzierzoniowie
a fotki wez z watku
tak u nas leje ze nie bede jej męczyc ....
zrobie nastepne u weta....