giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Ati napisał(a):pieniadze wysylam w sobote, od poniedzialku albo nawet soboty mozecie dzialac a jak dojda to zaplacicie za wsjo dziekuje nawet nie wiem co napisac:):oops: Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Diana ma urlop od poniedzialku to obie bedzie jezdzily na zmiane z Livią:):) suuuper Quote
fiorsteinbock Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Grazynko, w takim razie zaczekam z FB do czasu pelnej diagnozy. Quote
Berenika44 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Brawo !! Widzicie cioteczki że można :) Ati dzięki za wsparcie :D Nadzieja umiera ostatnia Quote
Ati Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 najwieksz robota- jest byc na miejscu, latac z psem na zawolanie do weta, dogladac, martwic sie i denerwowac patrzac na zwierzola Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Grazynko, w takim razie zaczekam z FB do czasu pelnej diagnozy. ok....poczekajmy Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='Berenika44']Brawo !! Widzicie cioteczki że można :) Ati dzięki za wsparcie :D Nadzieja umiera ostatnia masz racje to motto naszego schroniska:) Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Ati napisał(a):najwieksz robota- jest byc na miejscu, latac z psem na zawolanie do weta, dogladac, martwic sie i denerwowac patrzac na zwierzola jest nas pare Edytka ,Adka ,Diana,Basia,Ewa,Basia i ja myslisz ze damy rade? damy:) Quote
margaret Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 i ja nie wypatrzyłam wyżła u Ciebie Giselle? szok piękna i rzeczywiście smutna ta Livka Ati - ja nie mam żadnych watpliwości co do jakości opieki na miejscu, psi Azyl u dziewczyn ma dobrą markę pięknie jest popatrzeć jak szybko zadziałałyście, Ati jesteś wielka!!!!! , teraz tylko zaklinać los!! Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 margaret napisał(a):i ja nie wypatrzyłam wyżła u Ciebie Giselle? szok piękna i rzeczywiście smutna ta Livka Ati - ja nie mam żadnych watpliwości co do jakości opieki na miejscu, psi Azyl u dziewczyn ma dobrą markę pięknie jest popatrzeć jak szybko zadziałałyście, Ati jesteś wielka!!!!! , teraz tylko zaklinać los!! margo dopiero wczoraj ja wstawilam zauroczyla mnie:) Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 zapraszam do kolezanki Livi Iry http://www.dogomania.pl/threads/211589-Ira-bez-szczepien-ksiazeczki-zdrowia-i-bez-domu-pomocy-to-jeszcze-dzieciak?p=17302734#post17302734 Quote
basia34 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Liwka jestes moim serduszkiem podnosze CIEBIE. Quote
Natka72 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Dziewczyny,czy mogę zrobić dla Livii bazarek?Potrzebowałabym tylko wstępu,tak jak to zazwyczaj piszecie o piesku... Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Natka72 napisał(a):Dziewczyny,czy mogę zrobić dla Livii bazarek?Potrzebowałabym tylko wstępu,tak jak to zazwyczaj piszecie o piesku... bardzo dziekujemy wez moze cos z pierwszego postu....:0 Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 bazarki mile widziane nawet takie cegielkowe bo sprzedawac to ja juz nie wiem:(co? Quote
Ati Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 ty sie Grazynka juz bazarkami nie zajmuj, bedziesz miala dosc roboty z psem a pewnie i nie jednym Quote
Natka72 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 giselle4 napisał(a): bo sprzedawac to ja juz nie wiem:( A czemu?Ja wprawdzie będę to robić po raz pierwszy,ale jestem pewna,że dam radę:) Co do wstępu,to niestety nie mam pojęcia co napisać,bo suni nie znam.A na pierwszej stronie niewiele jest,trzeba przecież napisać co będzie miała robione i na co potrzeba kasy... Quote
margaret Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Livia - około 3-letnia suczka rasy wyżeł niemiecki krótkowłosy, piękna, smutna, pokorna, obolała, wykorzystywana do wielokrotnego rozrodu w ramach pseudohodowli, wyciągnięte sutki, guzy na listwie mlecznej, chore oko, wymaga bardziej szczegółowej diagnostyki - zarówno guzów, oka, jak i ogólnego stanu zdrowia, poza tym sterylka (najprawdopodobniej połączona z wycieciem listwy mlecznej). Pieniądze potrzebne na diagnostyke i opiekę weterynaryjną. W tej chwili suczka przebywa w Azylu w Dzierżonowie. co dodać, zmienić? Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 margaret napisał(a):Livia - około 3-letnia suczka rasy wyżeł niemiecki krótkowłosy, piękna, smutna, pokorna, wykorzystywana do wielokrotnego rozrodu w ramach pseudohodowli, wyciągnięte sutki, guzy na listwie mlecznej, chore oko, wymaga bardziej szczegółowej diagnostyki - zarówno guzów, oka, jak i ogólnego stanu zdrowia, poza tym sterylka (najprawdopodobniej połączona z wycieciem listwy mlecznej). Pieniądze potrzebne na diagnostyke i opiekę weterynaryjną. co dodać, zmienić? wszystko pieknie bez ostatniego zdania....ok? Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Ati napisał(a):ty sie Grazynka juz bazarkami nie zajmuj, bedziesz miala dosc roboty z psem a pewnie i nie jednym ja juz nie wiem co by sie sprzedalo:) chyba ze moj Tz hihihi Quote
Natka72 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Nic nie zmieniać,dobrze jest :) Jutro porobię zdjęcia i zrobię bazarek.Fotkę wziąć z wątku czy będzie jakaś nowa? Quote
margaret Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 giselle4 napisał(a):wszystko pieknie bez ostatniego zdania....ok? tzn którego? :)))) można jeszcze to nieco ocieplić bo jest w stylu telegraficznym wojskowym i koniecznie fotki, też mordki, bo ma tak smutną jak wyciskacz łez Quote
margaret Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 giselle4 napisał(a):ja juz nie wiem co by sie sprzedalo:) chyba ze moj Tz hihihi się pomyśli:) dobry towar jest zawsze w cenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
giselle4 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 margaret napisał(a):tzn którego? :)))) można jeszcze to nieco ocieplić bo jest w stylu telegraficznym wojskowym i koniecznie fotki, też mordki, bo ma tak smutną jak wyciskacz łez ze w Dzierzoniowie a fotki wez z watku tak u nas leje ze nie bede jej męczyc .... zrobie nastepne u weta.... Quote
Recommended Posts